Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 11

• 84 863
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • София
Момичета отдавна не съм пускала поръчка, долу горе откакто обновиха сайта. Вече не може ли да се гледа следващия каталог?

# 362
Може.
Влизаш си с паролата, горе в ляво има КАТАЛОГ - задържаш мишката в/у бутна и се показва Настящ каталог и под него - Следващ каталог.

# 363
  • София
Може.
Влизаш си с паролата, горе в ляво има КАТАЛОГ - задържаш мишката в/у бутна и се показва Настящ каталог и под него - Следващ каталог.

На мен ми излиза само опция Актуален каталог  Thinking

# 364
  • Стара Загора
Може.

И аз не виждам да ми се показва.... разглеждам го като отворя актуалния и сменя в името на линка current с next
http://bg.oriflame.com/products/digital-catalogue-next?p=201511

# 365
Хм.. странно...
Няма логика да показва различно за различните потребители.
 newsm78

# 366
При мен опцията аз следващ каталог липсва.
Влязох в Моите страници --> Продажби --> Каталози --> Настоящ и следващ каталог, но не се зарежда. Единствено видях, че от вчера има мини каталог и повечето от продуктите са „домашни потреби“  #2gunfirehttp://bulgaria.oriflame.com/SF.C11.pdf?_ga=1.145575222.386034278.1438330020

Напоследък много се разочаровам от фирмата, ползвах доста продукти преди, а сега не стига, че си завишиха цените, ами и много от хубавите продукти не се произвеждат или им сменят опаковките и ги развалят. Не знам какво искат да постигнат с новия сайт, но определено не им се получава, повече недоразумения, отколкото облекчение и помощ за клиенти и консултанти. Naughty

# 367
Присъединявам се към консултантите  Simple Smile

# 368
  • Бургас
Да побутна темата и да похваля новия спрей за крака против протриване
http://bg.oriflame.com/products/product?code=31681
Изпробвах го с два чифта обувки, които ми правят пришки и мазоли и краката ми останаха непокътнати. Страхотен продукт!

# 369
Здравейте,бях си направила абонамент за детски мултивитамини и исках опитвам се да си прекъсна абонамента преди да е изтекъл,но не успявам,а преди няколко години имаше опция за отказване на абонамента преди да е изтекъл,а сега незнам защо нищо не се получава.има ли някаква възможност да си прекъсна абонамента преди да е изтекъл,или има друг начин по който да се откажа дали знаете нещо по въпроса,какво трябва да се направи??

# 370
  • София
Някой тук има ли отзиви за почистващата система на Орифлейм скинпро?

# 371
Аз съм го тествала SkinPro-то и ми хареса. Има 2 вида четки - едната е за чувствителна кожа, а другата за по-мазна. Това, което ми хареса е, че е много нежно към кожата и буквално го усещам като приятен масаж на лицето Simple Smile
Единственото, което ме спира да си го купя е цената, която реално е нормална за този клас почистваща система.

# 372
  • София
Аз съм го тествала SkinPro-то и ми хареса. Има 2 вида четки - едната е за чувствителна кожа, а другата за по-мазна. Това, което ми хареса е, че е много нежно към кожата и буквално го усещам като приятен масаж на лицето Simple Smile
Единственото, което ме спира да си го купя е цената, която реално е нормална за този клас почистваща система.
Благодаря, аз имам друга четка за почистване на лице от лидл, подобна е, но не може да се използва под душа например. Тази може ли? Никъде не видях да пише.

# 373
Нахлувам в темичката за да се посъветвам с вас. Тъкмо да се посъживи малко  Crazy
Днес с учудване намерих един продукт на Орифлейм забутан в един шкаф  Shocked Нямам никакъв съзнателен спомен кога и по какъв повод съм го поръчвала, нито да съм го ползвала. Стара въпрос за това - балсам за коса без измиване:
Скрит текст:
Доколкото разгледах е от някаква стара серия и в момента не се предлага под същия вид. Продуктът е годен до март 2016. Та, исках да се допитам дали имате мнение за този балсам, хубав ли е, на суха или мокра коса се нанася, по цялата дължина ли, изобщо заслужава ли си да го пробвам....или да го запращам към коша.
Благодаря предварително.   bouquet

# 374
  • София
Дайте мнение за минералния фон дьо тен...

Общи условия

Активация на акаунт