Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 11

• 84 868
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Някакви отзиви за плоската четка за фондьотен Giordani?

# 376
  • Стара Загора
Някакви отзиви за плоската четка за фондьотен Giordani?

Добре разнася, но е малка и е нужно повече време. И се разбира добре с фдт Джордани, този с минералите от Етна. Laughing Няма черти и петна, не е лоша, но не и уау. Peace

# 377
  • Стара Загора
Днес получих поръчката си и имам 2 ваучера за новия GG Essenza . И мостра си бях поръчала, та пробвахме с приятелка. И двете в един глас бяхме категорични, както и след това, че прилича много на Radiant Lights. Само че последния е идея по-плодов, докато Essenza минава за по-елегантен и доминират цветя, ако мога така да го нарека.
Средата между Northern Lights & Radiant Lights. Мис Джордани за мен си беше чисто Северно сияние. Mr. Green
Ако трябва да сравня с другите Джорданита, класическите особено, нищо общо. Има допир с Shine, но той е доста по-шлейфов и наситен цитрусов за мен. Обмислях да си го взема, но честно казано клоня към не. Трайност около 5 часа на китката. Флакона ми допада, ама заради него абсурд да го купя.
http://beautybyjules.ro/featured/miercurea-parfumata-oriflame-gi … ani-gold-essenza/
На моята кожа изпъкват портокал и жасмин, на заден фон дървесни нотки с малко мускус и кехлибар.

А Happydisiac е някаква пародия. Едва се усеща това нещо. Толкова е лек, изпъкват бледо ягодите, но жасмина ми се губи. newsm78
Не мога да разбера защо продължават да бълват нови аромати и един от един по-скучни и нетрайни. Нищо общо със старите. Спряха доброто, вдигнаха цените и скоро ще фалират ми се струва. newsm78

# 378
Здравейте,

искам да ви попитам следното, какви са наблюденията ви за ecobeauty серията на орифлейм за лице? Има добра оферта в текущия каталог и имам нужда от крем с лека и мека консистенция, който да подхранва и овлажнява, ако има значение на 30 съм, та, предполагам е подходящ.
Благодаря   bouquet 

# 379
  • София
Днес е последния ден от каталога...чудя се за минералния фон дьо тен...

# 380
  • Перник
Pure nature, за това, което описваш, мисля, че Ecobeauty ще те удовлетвори.

# 381
Здравейте, дами!
Търся отзиви за тези два крема - виждам, че са на добра цена в последния каталог:
Дневен концентрат с лифтинг ефект Bioclinic и Възстановяващ нощен крем True Perfection

# 382
Здравейте Simple Smile Simple Smile Някой имал ли е наблюдения върху този парфюм s8 знам, че е мъжки но на мен ми прилича на unisex Благодаря Simple Smile

# 383
  • Русе
Здравейте Simple Smile Simple Smile Някой имал ли е наблюдения върху този парфюм s8 знам, че е мъжки но на мен ми прилича на unisex Благодаря Simple Smile
За мен е супер мъжки този парфюм. Има го откакто съм консултант /повече от 10год/. Това беше първият парфюм който купих за мъжа ми, и може би за това за нас поне е най-хубавият. Много е траен, въпреки че се води тв. Вече имам поръчани два броя от клиент. Но не бих казала, че е унисекс, много типичен мъжки аромат е.

# 384
Благодаря за отговора Simple Smile  newsm51

# 385
Здравейте отново  Hug Искам да Ви попитам за няколко продукта които съм замислила дали да ги купя или не. Това са термозащтитен спрей за коса на hairx с кератин , тоалетната вода "Въздух" и новата спиралата  на The one. Благодаря Ви  Hug Praynig Praynig newsm51

# 386
Дами, в търсене съм на подходящ крем - нощен и някакъв подходящ за зимния сезон (30+). Разгледах днес каталог 14-2015 (05.10-25.10) и се спрях на няколко серии за лице. Моля, някой консултант да сподели компетентно мнение за сериите:
TRUE PERFECTION
OPTIMALS oxygen boost
SWEDISH SPA

# 387
True Perfection е страхотна серия!  Heart Eyes

# 388
  • Русе
Дами, в търсене съм на подходящ крем - нощен и някакъв подходящ за зимния сезон (30+). Разгледах днес каталог 14-2015 (05.10-25.10) и се спрях на няколко серии за лице. Моля, някой консултант да сподели компетентно мнение за сериите:
TRUE PERFECTION
OPTIMALS oxygen boost
SWEDISH SPA
Аз съм 30+, ползвала съм Шведската серия и съм доволна, офертата за трите продукта от последната страница на кат.14 не е за изпускане според мен.

# 389
  • Стара Загора
Спа серията е страхотна. Много съм доволна от крема, но имайте предвид че е с доста богата текстура, т.е. мазничък е и ако не сте със суха кожа, има вероятност да ви дойде идея по-тежък. Иначе е прекрасен хидратант и подхранващ продукт. Любим ми е. Серума обаче е водица, нанасях го преди крема, но не видях ефект от него. Маската за 15 минути изсушава пъпки и хващат коричка. Много я харесвам и нея. Ексфолианта не е никак лош и той, освежава кожата и не е груб. За ежедневен е екстра.
Комплекта в новата брошура е на чудна цена, грабвайте го. Heart Eyes Споделих преди време на приятелка колко съм доволна и още като видя колко е намален, веднага ми каза да й поръчам. Laughing

Oxygen Boost серията не е лоша също (ползвала съм дневен и нощен), но според мен ако нямате бръчки. За 30 + аз вече бих заложила на съвсем други от посочените.

Тру Перфекшън само от мостри едва ли бих ги преценила, но не ги харесах. Аз съм с нормална към суха кожа и не ми бяха достатъчно. Супер леки. Бях наскачала да си купувам серума, обаче мненията в нета не бяха никак добри и пасувах.

Общи условия

Активация на акаунт