. Поне моя ги прави същите тези неща, когато не е гладен. Казваш, че интервалът му е 2,5-3 часа, ама не иска да яде или яде помалко - ами пробвай го на 3,5-4 часа - тогава ще е прегладнял и би трябвало да си изяде всичко.
Изобщо не ме затруднява процеса, аз така или иначе привечер пускам пералня на бебетата.
. Поне моя ги прави същите тези неща, когато не е гладен. Казваш, че интервалът му е 2,5-3 часа, ама не иска да яде или яде помалко - ами пробвай го на 3,5-4 часа - тогава ще е прегладнял и би трябвало да си изяде всичко.
Но може да се канализират чувствата по правилния начин (надявам се)
, но се опитвам да въведа ябълка в моето меню за втори път, явно не успешен...пак 
. Избрах друга с борд и дъждобран и с над 1 кг. по- лека , обаче на моменти съжалявам , че не взех онази, имаше други плюсове.
Ако искаш пробвай приспиването по тази книга. Ще го кажа набързо, защото може да помогне и на други (а и заради рефлукса държенето в изправено положение може да помага).
) какъв беше проблемът и как го решихме..Чудя се да не са някакви колики от захранването...Като бяхме на картоф единият ден много плака,сега сме на бял морков(или пъщарнак,така и не успях да разбера дали са едно и също) и вчера наобет 2 часа след яденето му пак един рев и трудно приспиване...а той попринцип не плаче-като е гладен,или му се спи само,но бързо се оправяме,а вчера нищо неще...
, а аз започвам да върша нещо и не им се мяркам пред очите. След 5-10 минутки(различно е) усещам, че започват да шават. Това при тях значи, че им се е доспало. Поставям ги тогава в леглата и завивам. Гася лампата и пускам бейбифона да пее тихо. След това вече, ако някой мрънка прявя това, което е описала Пипи, като аз си мислех, че им е тежко от млякото и затова се успокояват като ги подържа. А то какво било 

/ Като рита пак успява да се отвие, но дали съм "под ръка" веднага завивам.
Препоръчани теми