В момента чета... 35

• 49 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Чета "Любов" на Елиф Шафак. Нещо не ме грабва, както "Чест". Но ще си я дочета  Simple Smile

# 166
  • На изток от Рая
В момента чета "Реквием за едно ченге" на Робърт Крейс , трилър е , но още съм в началото , не мога да кажа нищо за нея  book

# 167
  • ГОре на черешата...
Докато си чакам поръчаната книга започвам тази/след Калуня-калЯ искам нещо леко и лежерно, за да остане първата още дълго в мислите ми.../

# 168
Минавам само да ви почеерпя на бързичко, че днес съм рожденничка 
Скрит текст:
  Hug

# 169
Sparks, честито! Много здраве и късмет!
Много си сладка  Hug

# 170
  • София
Sparks, честит празник! Бъди жива и здрава и кажи, получи ли книжен подарък днес  Mr. Green Hug?

# 171
Sparks , Честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Изглеждаш чудесно! Hug

# 172
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден и от мен  bouquet! Много здраве и щастие ти пожелавам!

# 173
Честит рожден ден, хубаво момиче! Много радост, щастие, късмет. Повече хубави книги и емоции покрай тях и разбира се - много любов!  Heart Eyes

# 174
  • София
Започвам "Крахът на титаните" - Кен Фолет.

# 175
Честит рожден ден, СпарксHug
Бъди много щастлива и все така лъчезарна!  Heart Eyes

# 176
  • на североизток от Рая
Спаркс, красавице, честит рожден ден!  Hug Heart Eyes
 Желая ти здраве и в тази толкова важна година за теб, ти пожелавам късмет, късмет, късмет. Ти правиш нужното за достигане на целите, дано имаш и късмет, за да осъществиш мечтите си. Много те харесвам, знаеш, иска ми се да мога да те прегърна реално.  Hug

# 177
Честит рожден ден , Спаркс!  newsm51
 Започвам "Планината Грей". Първа книга ми е на Джон Гришам. Моля някой да даде мнение/ревю. Simple Smile

# 178
  • София
На предишната страница съм писала за "Планината Грей".
Ако трябва да съм честна, Гришам има много по-добри романи, но пък ти тепърва ще го четеш, така че ти предстоят  Grinning.

# 179
На предишната страница съм писала за "Планината Грей".
Ако трябва да съм честна, Гришам има много по-добри романи, но пък ти тепърва ще го четеш, така че ти предстоят  Grinning.
Благодаря, Вени. Ми, ще се запозная с него и ,ако ми хареса стилът му, ще прочета и други романи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт