В момента чета... 35

• 49 115
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • В един копнеж!
Днес я започнах, днес я завърших. Тая книга е егати поврата Laughing Краят въобще не предполагах, че ще е такъв. Книжката я оприличих малко на филма "Отчаяни съпруги". Разтоварваща е, хареса ми.

Иначе сега започвам: Лебедите на Леонардо- Карен Ексес:

# 256
  • Belgium
За разлика от останалите аз харесах "Сестра". Не ми е нито масов, нито посредствено написан.

Нели, какво ще кажеш за "Хартиеното момиче"?  Laughing

# 257
Айви, ако може после някакво мнение за Лебедите на Леонардо. Някак моя тип книга е, а не я бях срещала.

# 258
  • София
Благодаря ви за мненията, момичета   bouquet Мисля, че тогава ще започна "Невидимият мост", а след него ще се върна на Лъптън.

# 259
Завърших "Планината Грей". Давам й 3 от 5. Ето го и ревюто за нея:
 "Не ме удовлетвори. Атмосферата ми бе толкова блудкава , че не мисля скоро да се връщам към Гришам . Очаквах нещо интересно и вълнуващо, но до последния момент не усетих това нещо. От книгата ми беше важен само изводът който си направих: "И в най-голямата безизходица може да се намери струя светлина. Изисква се само желание и стимул за промяна."
 Започвам "Закуска в "Тифани".   Simple Smile

# 260
  • на североизток от Рая
Нели, какво ще кажеш за "Хартиеното момиче"?  Laughing

Нищо ново за мен, Лу. Не мислех да пиша за книгата, но не мога да ти откажа и ще напиша само няколко реда, да не е без хич. Прочетох книгата най-вече, защото ти ми каза, че ще ми допадне. Но и имах преди известно време интерес към нея, заглавието ме привличаше някакси. Четиво за отмора е, за разнообразяване на два следобеда. Чете се леко. Отново мистика, както във всичките му романи, вкарва едно такова напрежение, може би това  е целта му да държи буден ума на читателя. Голяма небивалица - падна от страниците на книгата му героинята.  Rolling Eyes Добър разказвач е иначе, има изграден увлекателен стил на писане, то и затова съм чела няколко книги и не отказвам да чета и други негови, но нещо не му вярвам.  Laughing Сигурно ме разбираш, макар да не го обяснявам достатъчно добре отношението ми към автора.

# 261
  • В един копнеж!
Айви, ако може после някакво мнение за Лебедите на Леонардо. Някак моя тип книга е, а не я бях срещала.
newsm10

# 262
  • Belgium
Нели, май мистиката ти идва в повече и накрая дадените отговори на всички загадки не са ти достатъчно убедителни.

Поне така те чета. Препоръчах ти "Хартиеното момиче", защото ми се стори, че евентуално тя най-много би ти допаднала от Мюсо. Но ние с теб съм забелязала, че имаме доста различни вкусове за книги със сравнително малко допирни точки  Laughing

Приготивла съм си "И след това", но първо трябва да изплувам от гръцкия петмез.

# 263
... но първо трябва да изплувам от гръцкия петмез.

Хихихи....  tooth tooth tooth

# 264
  • на североизток от Рая
Нели, май мистиката ти идва в повече и накрая дадените отговори на всички загадки не са ти достатъчно убедителни.

Поне така те чета. Препоръчах ти "Хартиеното момиче", защото ми се стори, че евентуално тя най-много би ти допаднала от Мюсо. Но ние с теб съм забелязала, че имаме доста различни вкусове за книги със сравнително малко допирни точки  Laughing

Май мистиката ми идва в повече ,права си, Лу. Peace
 Обаче не сме крайно различни във вкусовете си, не, не.  Hug

Ти споделяй редовно, че аз те следя.  Hug

# 265
  • София
Аз много пъти съм го казвала и сигурно ще се повторя. Има книги, които не са ми докарали ефекта "Уау, това е моето четиво, страхотно е!", но пък и за секунда не съжалявам, че съм ги прочела. Не знам дали ме разбирате какво имам предвид  Mr. Green.
Такива са "Сестра", "После", "Защото те обичам"... и други.

# 266
  • на североизток от Рая
 Вени, така е, доста книги съм прочела, които остават в спомена ми като хубави книги, не съжалявам, че съм ги чела, но пък ги забравям. И с Мюсо е така, не съжалявам, че съм чела няколко негови книги, бих прочела и други. То не може всичкото хубаво да е на едно място, я.  Laughing

# 267
  • София
То не може всичкото хубаво да е на едно място, я.  Laughing
И това място да е са личните ни библиотеки, нали  Grinning?
Това им е плюсът на книгите - хубави или лоши, все ще се намери нещо, което да размърда малките ни сиви клетки, както казва Поаро.

# 268
Стивън Кинг - "То"  Simple Smile

# 269
  • София
Завиждам, ако я четеш за първи път.
Една от най-добрите на Кинг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт