В момента чета... 35

• 48 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Честита Нова година!

Започнах

# 46
  • Belgium
Пропуснала съм да се запиша в една от любимите ми теми.

Мъча "Миниатюристът", остават ми едни 50-тина страници, довечера ще я приключа. Хич не е моята кинга това, но ще пиша окончателно като я прочета до край.

Bubbly... "Степният вълк" на Хесе си е направо следващо литературно ниво  Laughing

# 47
Честита Нова Година на всички! Нека 2015 донесе много здраве и благоденствие за вас и семействата ви!
В момента чета " Изневяра" на Пауло Куельо, не съм много впечатлена от историята, но ще я довърша, за да не започвам годината с незавършени дела Wink

# 48
Честита 2015-та!! Пожелавам само хубави мигове (не само в компанията на книгите)! Wink Благодаря ви, че споделяте за книгите, които четете! Hug

Аз съм с "Ще бъдеш ли тук", Г. Мюсо.

Ако някой не е видял темата - Гласуване за книга 2014 г., благодаря за труда, Лилянаbouquet

# 49
Всичко живо е трева чета.
Честита Нова Година!

# 50
  • Ямбол
...
Аз съм с "Ще бъдеш ли тук", Г. Мюсо.
...
Дотук преброих трима, които я четем. На мен ми харесва книгата.

# 51
Да се запиша в новата тема с пожелание за една по-добра и успешна година!

Чета "Свят без край" К. Фолет (Вени  Hug ). Мисля, че ще ми хареса повече от "Устоите".

# 52
ЧНГ!
Да е много здрава,успешна ,щастлива и интересна!  Simple Smile
Аз ще я започна с "Балада за Георг Хених"

# 53
Сега започнах тази книга,много ми харесва също колкото и предишната на Ричмънт.

# 54
  • ГОре на черешата...
ЧНГ!
Да е много здрава,успешна ,щастлива и интересна!  Simple Smile
Аз ще я започна с "Балада за Георг Хених"

И аз реших да я започна с тази книга, макар никак да не обичам да чета електронно...

# 55
  • Den Haag
Започвам годината с любим автор  Heart Eyes

# 56
Честита нова година на всички! Желая ви много здраве, любов, успехи и време за прекрасни книги!  Hug
Аз годината явно ще я започна с Ханибал Лектър:Зараждането на злото . Вече съм на половината. Интересна ми е, но нямам време.

# 57
За много години на всички! Благодаря за темата, свалям всичко, за което прочета хубави отзиви, и впоследствие се оказва, че на мен също ми харесва. Чета бавно, за съжаление, затова и не мога да се включвам често. Годината завърших, и започвам настоящата с "Битие" на Дейвид Брин - фантастика, в която тепърва започват да се заплитат сюжетните линии.

# 58
  • ГОре на черешата...
В последните минути на първия ден от Новата година изчетох на един дъх Балада за Георг Хених...още дълго ще е в ума ми...

"Човек забравил себе си обича..."

# 59
  • Benelux / Varna
Записвам се в темата с пожелание: Да прочетем много и все хубави книги през новата година! Бъдете здрави!

Все още не съм решила с какво да започна новата година, ще ми се да е с нещо стойностно и хубаво. Имам две книги, които бях започнала през старата година и още не са завършени, но ми се ще да започно с нещо ново! Искам да поставя едно ново, хубаво начало!

Често се сещам за Нели и нейната книжка в първите дни на годината и много искам да се докосна и аз до тази книжка, но си я пазя да си е на хартия, а все още не съм се сдобила с нея.

С леко чувство на завист прочетох поста на Дид! Разкош Дид! Прекрасна книга започваш!

Общи условия

Активация на акаунт