В момента чета... 35

• 49 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Миж, аз имам друг въпрос към тебе - а на Блажев кога ще простиш?  Joy

Шегичка нали знаеш  Mr. Green

Леле аз не знаех, че не си чела "Аз преди теб".

# 526
О, на Блажев не му се сърдя, Лу, просто не му вярвам на ревютата  Laughing
Но го разбирам напълно - изкарва си хляба, човекът  Mr. Green
Всички това правим - по един или по друг начин  Hug

# 527
  • София
Разсмяхте ме  hahaha!

Миж, днес гледах поредността на романите с Хари Хуле. Леле, чела съм ги едно към гьотере ooooh!. "Червеношийката" май е най-напред хронологично от тези, с които съм имала вземане даване.

# 528
  • Ямбол
И друг път се е случвало, донякъде се опитвам да разбера някой, който е толкова впечатлен, че да иска да разкаже на всеки, макар последния случай да не беше съвсем такъв. Но все се е случвало сгрешилият да се извини и да си скрие грешката. Тук обаче се наблюдава последвала наглост.

# 529
Разсмяхте ме  hahaha!

Миж, днес гледах поредността на романите с Хари Хуле. Леле, чела съм ги едно към гьотере ooooh!. "Червеношийката" май е най-напред хронологично от тези, с които съм имала вземане даване.

Амиии....едно към гьотере, защото и ЕМАС така ги издават  Rolling Eyes
Казаха ми, че искат да издадат най-новите от поредицата т.е. остава само последната /"Полиция"/ и после ще започнат с първите. Защо такъв подход са избрали - не знам  Confused

# 530
  • София
Не е драма в никакъв случай, но наистина странен подход от страна на ЕМАС.

Аз казах ли ви, че писах на стената на Артлайн по повод много грешки. Ама коментарът отиде нейде встрани, не зае челна позиция  Mr. Green. След три дни отговориха, че ще имат предвид забележката ми  ooooh!.

# 531
  • Belgium
Вени, отишъл е встрани, заради настройки на страницата и мен ако питаш не случайни  Mr. Green

Но браво, че си писала, да видим ще вземат ли предвид забележката наистина.

Аз пък смятам да драсна на редакторката на Ера (дето си беше дала визитката), за да и кажа, че книгата ми хареса  Laughing

Знам че няма нищо по-хубаво от положителния фийдбек.

# 532
  • София
Аз извинение не видях. Не съм го изисквала, не съм го и очаквала. Възмутителното за мен беше не толкова допускането на грешката, а очевидното пренебрежение и надменност в последващите постове на Ai-vi. Имаше от други потребители и "моля, скрий си написаното", имаше и "трябва да си скриеш поста", но както тя самата казва - не чете постовете на другите. Проява на неуважение в чист вид. Съжалявам, че изказвам мнението си, но аз поне не издавам нищо, което да изненада потребителите на тази тема, нито се държа неуважително към някого тук.
За протокола - не съм давала квалификации!

# 533
  • София
Лу, със сигурност  Mr. Green.
Ера съвсем скоро направиха група във ФБ - https://www.facebook.com/groups/617897401643567/. Ако искаш, пиши и там.
Много положително впечатление ми направиха двете дами на щанда на панаира - обърнаха ми внимание, препоръчаха ми трилърче  Mr. Green и ми подариха химикалка.

# 534
  • Дъблин
Завърших Лавина от убийства- сравнително добър трилър.
Започвам Балада за Георг Хених.
FSS, как ти се стори "Лавина от убийства" в сравнение с първата книга за Делмонико? Аз още се чудя дали да я започна, че изчетох "Снежния човек" и ме остави без думи. Такова интензивно четене не бях правила, стопих батерията на четеца Simple Smile

# 535
Малко извън темата. Ще може ли някой да ми напише подредени романите на Несьо, които са излезли на български?  Hug

# 536
Smurfieta , ще пиша в скрит текст, макар и да не е кой знае какъв спойлер:

Скрит текст:
Пак имаше доста убийства, което е ясно и от заглавието. Не са така брутални (с малки изключения), има и политическа нотка.

Като цяло ми се стори една идея по-слаба от предходната.

# 537
  • на североизток от Рая
Прочетох

Хареса ми, но част от нещата можеха да бъдат разказани по-сбито. Необичайна история, а книгата е от тези, които не могат да се препоръчват за масово четене. Така си помислих след като я завърших. Повече не казвам.  Mr. Green

Започнах и доста напреднах, защото е прекрасна книга:

Кармен Мишу отново ме грабна, това  е трета нейна книга, която чета без да мигам. Жалко, че книгата е изчерпана навсякъде, защото искам да я имам. Добър и сърдечен човек може да пише така.

# 538
  • Варна
И аз от Читанка я свалих. meggle, да те предупредя, че в началото върви доста тежко. Едни 10-15 страници има за преодоляване преди да стане интересна  Peace
А 10-15 нищо не е, при такъв обем, аз 100 съм преодолявала  Laughing Благодаря за инфото Hug

Аз преодолях 120 стр., но я оставих да отлежи. Напододява ми Дикенс и по стил и по обем. Усетих, че точно в този момент не ми се чете такава книга.

Shocked За Аленото цвете ... говорите нали?
аз вече минах 60 страници и още се надявам да започне интересното - наистина ли до 120-та не те грабна?
Да я оставям ли и аз да отлежи  newsm78

# 539
  • София
Здравейте, а някой знае ли каква е причината книгите на Кремен Мишу да ги няма в книжарната мрежа? Изрерпани са от тираж или не се разпространяват? Нещо не разбирам как така от три книги няма нито една на пазара (или поне аз не намирам).

Общи условия

Активация на акаунт