В момента чета... 35

• 48 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Чета "Аз, Клавдий"

# 31
  • София
О, четеш бижу! Надявам се, че ти харесва, книгата е страхотна!

# 32
  • В един копнеж!
Непоследователна съм, но си взех  "Колекционер на деца", така търсената от мен книга...започвам я, друготе ще почакат.  Blush

# 33
Със Снежко продължавам към 2015г. Няма начин да я свърша до довечера.

# 34
A Share in Death на Дебора Кромби (оказа се, че са почнали да издават поредицата на български от 14-та книга  Shocked) и
Калуня-Каля.

# 35
  • Den Haag
Благодаря за новата темичка!
Аз преключих  годината с " Чест'" Е. Шафак. Очакванията ми се оправдаха, тази книга ми харесва най- много от всичко прочетено от тази авторка. Хареса ми начина, по който разказва, на моменти ми беше доста мъчно, искаше ми се да не свършва така, книгата, въобще доста неща ми се искаше да не са се случили Sad

# 36
  • Ямбол
Аз почти приключвам със "Сянката на вятъра".
Амиии, не ми допадна толкова много, колкото очаквах. Готическите романи не са ми сред предпочитаното четиво.

# 37
Аз чета "Тайният дневник на Източна перла" На Морийн Линдли. Много разтърсваща книга!

# 38
Здравейте да се присъединя към вас  Peace В момента чета Тъмната половина на Кинг и много ми харесва  Twisted Evil Весел празник довечера Hug

# 39
  • ГОре на черешата...
  bouquet - за новата тема!
Остават ми 50-тина страници от Хиляда дни в Тоскана, с нея ще завърша годината.
Надявам се през Новата да "срещна" много стойностни книги.

Весело посрещане на Новата година  bouquet!

# 40
# 41
Ще оставя за малко Шекспир настрана и ще започна новата година с "Quo Vadis" на Сенкевич, много отдавна искам да я прочета. Някак чувствам, че е важно с какво точно започвам  Heart Eyes

# 42
... Някак чувствам, че е важно с какво точно започвам  Heart Eyes
Заради същите усещания ще почна 2015 с "Книжарничката на острова" Simple Smile
Оставям за след нея "Чашата на призраците" на Пол Дохърти, и зарязах за неопределено време (може би завинаги - скучна ми е) "Три дъщери на Тибет"

# 43
  • USA, Steak State
Започнах

# 44
Честита 2015 година!

"Облак врабчета" от Такаши Мацуока ще е моята първа книга за 2015. За сега (50ина стр.) не ме увлича, дано стане интересна. Обичам духа на древна Япония.

Общи условия

Активация на акаунт