В момента чета... 35

• 49 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • На планетата Земя
Завърших "Немезида" на Ю. Несбьо и сега съм на "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна" на Ю. Юнасон - голяма забава пада, чета, смея се, а жителите у дома ме гледат странно.  Mr. Green

# 466
  • ГОре на черешата...
Аз също снощи прочетох Аз преди теб - красива история, толкова силна и истинска. И така дискутираният край  Wink за мен е логичен.
И аз плаках, но сега започвам Алексис Зорбас.

# 467
Прочетох "Хана" - забавлявах се, беше ми тъжно и със сигурност ще прочета продължението.
Също така прочетох "Спасителят в ръжта". Признавам си през цялото време не разбрах какво точно иска да ни каже това объркано и тъжно момче. Цялата история ми се изясни след като прочетох и  послеслова в края на книгата описващ ситуацията в САЩ по време на написване на книгата, сравняваше го и с др. книги - заприличами на литературните анализи от едно време.

# 468
  • Belgium
Дочетох "Аленото цвете и бялото". Изненадващо много ми хареса, направо ми влезе под кожата.

A защо изненадващо?  Laughing

Не очакваше да ти допадне ли?

# 469
"Немезида" и "Пентаграма" на Несбьо са вече в МБ в ел. вариант /pdf/  Grinning
Развълнувана съм и искам да ви кажа кои са убийците  newsm53

# 470
А бой де  Laughing
Започнах "Размишления в катраненото буре".

# 471
  • София
A защо изненадващо?  Laughing

Не очакваше да ти допадне ли?

Изненадващо беше, че толкова много ми хареса  Simple Smile През последните години рядко се случва да се прехласна по книга.

Видях, че има и сериал по нея, дано да е добър  Praynig

# 472
Прочетох "Амазония" на Джеймс Ролинс. Хубав приключенски роман! Джунгла, екзотични животни, интересни злодеи, преследване и битки.

Днес ще дочета и "Бездна" на Дъглас Престън и Линкълн Чайлд. Останаха ми няколко глави. Хубав роман, но очаквах малко повече. Чела съм и по-добри книги от тандема Престън-Чайлд.

# 473
  • София
Най-накрая "Сянката на вятъра" - изключително завладяващ роман!

# 474
  • София
И аз много се ядосах на разкритията за "Аз, преди теб", сега ще трябва да замине за подарък, много се вбесих. Най-мразя някои да ми разказва книга или филм, които не съм гледала/чела, камо ли да ми каже края. Съжалявам, че се връщам към това, но съм много "развълнувана" от разкритията, защо ли влязох снощи да прочета мненията в темата. Confused Не че заглавието не те навежда на такива мисли, още повече, че казахте, че прилича на "вината в нашите звезди", но все пак.
Навихте ме за аленото цвете, да взема да я купувам, заслужава ли си да я притежаваш или да я взема само за прочит?

# 475
  • София
meggle, ако четеш електронно, можеш да я намериш в читанката  Peace.
За мен книгата си заслужава всяка страничка, но все пак усещанията за всичко прочетено са много субективни.
И няма да те вълнувам повече, защото няма да ти кажа как завършва  hahaha Hug.

# 476
И "Аленото цвете ..." ми е в списъка за "някога". Кога ли ще успея?  Tired

# 477
  • София
И аз от Читанка я свалих. meggle, да те предупредя, че в началото върви доста тежко. Едни 10-15 страници има за преодоляване преди да стане интересна  Peace

# 478
  • София
И аз съм планирала "Аленото цвете и бялото". Ще я чета през тази година  Peace

# 479
  • София
И аз от Читанка я свалих. meggle, да те предупредя, че в началото върви доста тежко. Едни 10-15 страници има за преодоляване преди да стане интересна  Peace
А 10-15 нищо не е, при такъв обем, аз 100 съм преодолявала  Laughing Благодаря за инфото Hug

Общи условия

Активация на акаунт