Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 720
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Ботевград
Групата  вече е тайна  Peace

# 661
Момичета не ми отваря линка на  фб групата и по име не я откривам newsm78

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 07:42 от Вероника Мончева

# 662
За по-голяма сигурност групата я направихме тайна Simple Smile Който желае да се присъедини към нея нека да ми пише на лични съобщения  newsm03

# 663
Мами, казахте ли вече на работа и на другите около вас за радостната новина?

# 664
Здравейте,
най-близките ни знаят, но в работата още не.
Аз не ползвам фейсбук, та няма да мога да се включа. Sad

# 665
Аз казах на семейството и на близките приятели , на работа задължително да си знаят да не ме тормозят  Laughing въздържането до 3 месец за мен е глупост от едно време !
Има ли мами от Плевен  newsm78

# 666
Вероника,
с предната ми бременност разтръбих наляво-надясно още в самото начало. Обаче когато изгубих бебето започнаха да ме гледат с едно такова съжаление, и да бръщолевят разни успокоителни неща, които само наливат масло в огъня ... да си умреш от яд дето си казал. Моят опит нееднократно ми е показал, че първите 3 месеца са много рисковани за спонтанен аборт, затова аз засега си мълча в работата ми. знае само мъжът ми и една приятелка. вероятно и аптекарката  newsm78, от която първия ден си купих теста а втория фолиевата киселина Wink

# 667
Мами, казахте ли вече на работа и на другите около вас за радостната новина?

Само на ММ и няколко виртуални приятелки. Дори на най-добрата ми приятелка не съм, защото не можем да се засечем.
На работа не съм още, защото искам да мина пред доки и да видим как са нещата. Тогава веднага ще кажа, не ме притеснява нищо.

# 668
От тази гледна точка си права,но смятам че на работа трябва да знаят ,аз вдигам тежко и задължително трябваше да кажа! Аз съм на мнение ,че нещо ако трябва да се случи ще се случи независимо от това кой знае! За отношението на хората си права  и ти пожелавам най-сладкото бебче ,дано този път всичко е наред и лека бременност!

# 669
Здравейте! Добре дошли на всички нови момичета!  welcome
Не съм писала отдавна, но с това гадене съм в отвратително състояние и не ми се прави нищо за съжаение. Но пък съм на работа и няма как
Дрехите ми стават още, но на корема не мога да ги закопчавам. Уж го няма сега апетита, който беше в началото, но пък сутрин, обед и вечер си хапвам, а преди това яденето беше само един път на ден и явно сега си оказва влияние редовното похапване  Laughing
За сега съм споделила само с най-близките - родителите ми и родителите на мъжа ми, както и на сестра му, както и на три мои колежки, с които съм целодневно и няма как да скрия от тях, но за останалите не бързам да им съобщавам. То не че крия, но не съм го обявила и официално - има време, ще научат.
Дъщеря ми миналата седмица изкара ужасен грип и не знам аз как се предпазих за сега и дано да е и за напред, че много лошо с тези грипове в нашите състояния.
Хубав ден на всички пожелавам  Hug

# 670
Не мисля да казвам, докато не започне да ми лични недвусмислено. Само мъжа ми и майка ми знаят.
Но се чудя кога да кажа на бъдещата кака. Супер странно ми е, че ще имам и друго дете! Не знам дали някой освен мен го усеща така или съм някаква бяла лястовица, но го усещам, все едно изневерявам на детето си  Laughing И се притеснявам дъщеря ми как ще го приеме.

# 671
Аз исках да кажем поне на родителите ни, но ММ не дава. Темата бременност не му е особено интересна, та ако не сте вие, нямам на кого да досаждам. Никога не съм била от приказливите или емоционалните, а сега с тая бременност съм станала ужасно досадна Sad

# 672
Снощи по време на вечеря само за това говорех на ММ. Трябва да поспра малко,защото усещам, че всичко това му идва в повече.

В офиса работя с двама мъже Mr. Green, седя само седнала, така че засега няма да им казвам. След седмица-две ще съобщя, защото наистина ще е напечено лятото и така или иначе трябва да търсим нов човек, който да ме замести изцяло. Аз съм единствения човек, който се занимава с това, с което се занимавам в компанията.

# 673
Ninnie и аз съм така само това си приказвам даже и име измислих ако е момиче ,нормално е да се радваме и да ни вълнува това ,все пак ще ставаме мами  Crazy

# 674
Пак да напомня, който иска да се присъедини към групичката ни във фейса, нека да ми пише на лични съобщения  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт