Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 725
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Затворената група във фейса е страхотна идея. Аз съм и в Септемврийски мами 2012. С тях си отгледах детето, сега се виждаме задължително по веднъж в месеца. Много по-лесно се чете и общува там.

# 646
  • Ботевград
Привет и от мен момичета Simple Smile
Много сте изписали  Laughing
И аз съм ЗА групичка във фейса  Flutter
Аз ще се записвам на ЖК при друг лекар..Не при този от първите 2 прегледа  и се чудя кога да отида да ме погледне и да пуснем изследвания..Предния ме викаше в 11 г.с ако нямам оплакване до тогава  Shocked
Та мисля към 10 седмица..Сега съм в 8 и 4 дни демек 9  Laughing И другия понеделник отивам Peace
Няма гадене и повръщане Mr. Green Само гърдите ми саааа  Blush

# 647
Момичета това е линка към групата, всеки който желае да се присъедини към нас е добре дошъл https://www.facebook.com/groups/368398766675351/
 newsm51

# 648
здравейте момичета, аз издевателствах над моята лична доки да си наруши за кратко отпуската си и да се срещнем в кабинета й за да ми издаде едно направление.
довечера ни е срещата дано успее жената. при първа възможност ще си насроча час за ЖК - гледам предния път рано-рано съм правила хормонални изследвания, значи и сега ще е така. Няма време за губене Wink
стискайте палците да взема прословутото направление и след това скорошен час за преглед
Wink)

добре дошли на всички нови мами!

за протокола: и аз со ходя с разкопчано копче на панталона и се чувствам добре. Въпреки всичко мисля да пообиколя за дрешки за бременни.
пожелавам на всички .... да си намерите лесно дрешки за бременни че на мен все ми е трудно Wink))  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
Хайде, мацки, да напълним и фейсбук групичката Simple Smile аз вече съм част от нея Simple Smile
Относно "разкопчаното копче", основно с дънки ходя и за сега всички ми стават, ОБАЧЕ... панталонът, с който бях на НГ  не ми влиза на дупето  Joy уж, все ми е лошо и от всичко ми се гади, пък  то... явно вълчият апетит от първите седмици си каза тежката дума  hahaha

# 650
И aз съм зa фейсбук групaтa Simple Smile ще се присъединя със сигурност.
Зa момичетaтa със зaпек - с преднaтa бременност лежaх в шейново по едно време, тaм докторите ми кaзaхa дa пробвaм с евa кю, но не ми подействa. След товa зaпочнaх с Фрутилaкс сироп - ефект голям! Ползвaх си го почти до крaя нa бременносттa. Той е нa основaтa нa смокини и е приятен зa пиене.
Зa болните мaми - синa ми е болен и когaто личнaтa ми лекaркa рaзбрa, че съм бременнa кaзa дa вземa превaнтивно осцилококцинум. И от днес си взех и биозин мaмa, дa подсиля мaлко имунитетa.

# 651
Момичета това е линка към групата, всеки който желае да се присъедини към нас е добре дошъл https://www.facebook.com/groups/368398766675351/
 newsm51

Супер си! Браво за труда!  bouquet

# 652
днес си взех и биозин мaмa, дa подсиля мaлко имунитетa.

Peace
И аз го пия от няколко дена.

# 653
днес си взех и биозин мaмa, дa подсиля мaлко имунитетa.

Peace
И аз го пия от няколко дена.
Много ми я похвaлихa от няколко стрaни Simple Smile минaлaтa бременнист рaзбрaх зa нея късно и изкaрaх достa тежък вирус, но сегa се попрaвих още в нaчaлото  Laughing

# 654
Здравейте мами,
И аз вече съм в групата във фейсбук.
Ходих при лекарката-имаме сърчице и се развиваме нормално,имам си и снимка.ММ беше много впечатлен.
**Sisi** благодаря за отговора.Днес свърших и друга полезна задача-занесох документ от наблюдаващия лекар,че съм бременна,защото само ако сме предупредили писмено работодателя,закона ни защитава.Дано това инфо е полезно и за някой друг-аз днес го разбрах от лекарката и после една позната счетоводителка ми го потвърди.

# 655
Аз миналия път съобщих устно на шефа си, че съм бременна и той моментално ми прекрати трудовия договор, докато не съм занесла писмено уведомление  Mr. Green Останах да доработвам по проекта без договор и накрая даже не ми плати последната заплата.
Този път съм на друга работа и ще си трая, докато не започне да ми личи.

# 656
Какъв е този документ

# 657
Какви са тия работодатели бе хора  ooooh! ooooh! ooooh!

# 658
Привет на всички мамчета!
Идеята за фейсбук групата е супер,обаче аз имам една питанка???Като се присъединя моите приятели ще видят това нали?Ние пазим тайна все още и ми се струва,че ще се усетят!
За запека какво да ви кажа???С предната бременност беше голям проблем и решение май така и не намерих!След 4-тия месец се нормализираха нещата!Пих какви ли не плодови сокове,компот от кайсии,сливи... ефект-НЕ!

# 659
Относно бележката - гинеколога пише бележка, че сте бременна и го предавате на работодателя.
Ако не сте на постоянен договор обаче той пак може да ви освободи, независимо дали сте бременна или не.

Привет на всички мамчета!
Идеята за фейсбук групата е супер,обаче аз имам една питанка???Като се присъединя моите приятели ще видят това нали?Ние пазим тайна все още и ми се струва,че ще се усетят!

Изтриваш си от дневника, че си станала член на групата. Става от "Регистър на дейността".
Групата се казва септемврийска изненада, така че не е толкова очевидно, а и е затворена.

Общи условия

Активация на акаунт