Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 944
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някоя от вас усеща ли нещо?
Аз миналия път се побърках от гадене, ядяха ми се зверски някакви неща, а сега... нищо. Само от време на време имам нещо като предменструална болка, но съвсем лека и за кратко минава. И това е. Нищо друго  newsm78
Преди имах и температура. Точно до края на третия месец бях с 37.2 и ми беше много студено. То принципно човек като има повишена температура му е студено.
А сега изобщо не чувствам нищо по-различно от обикновено.

Освен, че гърдите ми растат и вече си купих един сутиен с три номера по-голям. За сега ми е голям, но поне не ми стяга, което след няколко месеца вече ще е проблем.
Миналият път това не го очаквах и си купувах нови сутиени всеки месец, защото не предполагах колко ще порасне работата  Laughing

# 91
  • Варна
Добро утро, мамии Simple Smile Днес пак и аз съм без симптоми пия си сутрешното капучино без проблем, нека да е така за дълго.
purple_spring Честито за плодното сакче, няма да ти казвам да не го мисли и да не се притесняваш понеже знам,че е невъзможно, стискам палци на другия преглед да видиш сърчице.
Аз понеделник съм на лекър, но като гледам няма да се види сърчице а само сакче, защото и моят термин си го изчислих 11 септември, пък да видим.

_Мама_ Стискам палци за следващият преглед и ти да видиш сърчицее Simple Smile

allana И аз нямам симптоми, мисля,че е нормално, още е твърде рано, не го мисли толкова всяка бременност е различна така,че тази пак ще има с какво да те изненада, хихих

# 92
Момичета, аз симптоми имам - вие ми се свят, гади ми се, но не повръщам още, имам напрежение в гърдите. Аз като бях на лекар видяхме плоден сак -1, 37 см. и жълтъчно мехурче, казаха края на другата седмица да ида за да чуем евентуално сърчице - термин 04.09, казаха че си върви с размери по план  Heart Eyes
От тази гледна точка, purple_spring и при теб всичко ми изглежда напълно нормално   bouquet
Само дето не знам дали правилно са изчислили, че си в края на 5 гест.седмица, защото аз в края на пета гест.седмица отидох, а моят термин е 04.09, твоята седмица би трябвало да е края на 4-та, кога ти беше датата на последната менструация и приблизителна дата за овулация, ако знаеш?
Аз също много се притеснявам, дали всичко при мен ще е наред, понякога си викам - защо направих темата, сега ако нещо стане, ще трябва да чета в нея за да актуализирам първа страница и ще ми е гадно, но гледам много-много да не ми минават такива мисли, стискам палци дано всичко е наред и така. Успех момичета, моля се накрая всички да сме с хубави и сладки бебета на финала   bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 10:19 от HKl

# 93
Здравейте, момичета

И аз се присъединявам към темата с термин на 09.09.2015г. За мен ще е втора бременност, като имам момченце на 7г.

Пожелавам на всички много приятни емоции от тук нататък.................  Simple Smile

# 94
Добре дошла, manince!
D_D_D би трябвало днес да е на преглед, стискаме палци thumbsup

# 95
Добре дошли на новите мами, а на понастиналите- бързо оправяне!
HKI, мерси за стиснатите палчета! Аз съм чаак в 18ч на преглед и дай боже да има и аз с какво да се похваля!
Иначе, както нямах симптоми, така си дойдоха с пълна сила- постоянно ми се гади, заспивам рано-рано, едва се движа толкова ми е отпаднало, ту ми е топло, ту ми е студено, яде ми се нещо, но и аз не знам какво, абе...картинка!
Дано всичко да бъде наред, а пък тези неща се преживяват Wink
Хубав ден, момичета!

# 96
  • Варна
manince Честито и добре дошла сред нас Simple Smile Лека бременност  Laughing

# 97
Здравейте момичета... Simple Smile  manince добре дошла сред нас   Hug.... И на мен от няколко дни ми се гади особенно сутрин като се събудя,гърдите и те ме наболяват ..абе пълна картина и както е казала D_D_D всичко ще отмине и замине важното е крайния резултат  Simple Smile.  D_D_D стискам ти палци на прегледа всичко да е наред и  да се похвалиш след това  Wink
Хубав ден ви желая!

# 98
Здравейте и днес момичета  Hug Ами и аз не знам как ми я сметнаха така седмицата, на мен последната дата на цикъла е 6.12 и в нета си сметнах там на разните му калкулатори, че терминът ми е на 12.09.2015 newsm78 После отидох вчера т.е. 8.01 и ми казаха, че съм в пета или поне аз така чух. Ох незнам няма да ви натоварвам  Heart Eyes лек ден на всички и ви пожелавам да се минете и аз дано, ако всичко е наред Praynig без гадене и неразположения   bouquet  bouquet  bouquet
П.С. С такъв като този калкулатор ми сметнаха седмицата http://www.ladypill.com/calendar.php и вярно се получава 5 г.с. , обаче на други калкулатори в интернет друго показват...обърках се вече и спирам да смятам каквото стане Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:53 от purple_spring

# 99
Здравейте!
Направих си теста на 5 януари и то не заради закъснелия цикъл (вече имах едно лъжливо закъснение от 10 дена), а заради постоянното гадене. Щом видях двете чертички веднага си записах час за преглед.
Бях при доктора на 7 януари и видяхме оформен плоден сак с мъничко, вече туптящо сърчице.
Докторът ми каза, че сърчицето се долавя след 6 г.с. и 2 дена, а при мен се видя на 6 и 1 ден Simple Smile Определи ми термин на 1. септември.
Гаденето, умората и болки в гърдите са ми постоянните оплаквания. Вече всяка сутрин се будя в 5 часа и не мога повече да мигна.
Притеснява ме това гадене, което ми убива апетита за всичко. Ям основно супички и плодове и то с мъка.
При първата ми бременност си спомням, че само веднъж повърнах и това е, но това беше преди 15 години, така че тази направо ще си ми е като втора първа бременност.

# 100
  • София
Здравейте мами,

не знам дали да се запише. Един тест преди 3 дни с бледа втора, един днес с бледа втора и още един днес почти без втора. Различни марки и трите, но не са правени с първа сутрешна урина. Сигурно понеделник ще пусна и кръвен. Имам леко течение с кисела миризма, което било типично за бременност, леко болезнени гърди и кръст. Други оплаквания за съжаление не. Видях, че и други се оплакват от бледи втори черти. Имам едно дете на 1 г. 8 м. и един мисед преди 6 м., при който пак чертите не се наситиха и приключи във втори месец. Супер тъпо ми е !Знам горе-долу кога е правено детето. Трябва да се насища вече Simple Smile А на миседа ми казаха, че няма общо с бледата черта. При успешната беше яркочервена още на 1-2 дни закъснение.

# 101
Момичета, кога ви казаха да отидете, за да чуете пулс?

# 102
Балтазара, добре дошла  Hug Всичко ще е наред и на мен ми обясняваха, че нямат общо бледите черти с успешна или неуспешна бременност. Най-наситени ги видях на 4-5 дни закъснение.
Относно въпроса за сърчицето- мен ме викат в 7г.с. началото  baby_neutral

# 103
Добре дошли на всички. Радвам се, че се увеличаваме Simple Smile
Ние се прибрахме от почивката днес. Бяхме на Пампорово, после на Боровец и разболяхме детето Sad Вчера го болеше корема, имаше малко разстройство и цял ден си стояхме в хотела. Днес пък започна да кашля. Но това да е...Не изглежда болен Simple Smile
Аз вече нямам търпение да отида на преглед, утре ще звъня да си запазя час. Надявам се всичко да е наред...вече имам някои симптоми като и при първата бременност: горчив вкус в устата, не ми се яде сладко и мнооого ми се лежи...направо си ме мързи  Laughing
За настинките аз се оправях само с мед и лимон.
Не се притеснявайте за чертичките. С първата бременност имам 2 теста и двата с много бледи черти. Сега имам само 1, но и той е с бледа чертичка.

Лека вечер от мен и по-малко неразположения  Hug

Вече ще се включвам честичко Simple Smile

# 104
Момичета, а кога ще записваме повече информация за нас на първа страничка - години, град?

Общи условия

Активация на акаунт