Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 967
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Ботевград
Добре  дошли  на новите мамчета Wink
И моите черти на 3 дни закъснение бяха еднакви Flutter Аз днес не ядох нищо цял ден амаааа преди малко като ми се отвори апетита иии се олях  Embarassed
Честито първо сърчице в темата  Heart Eyes Дано всички  сме с такива хубави новини   Praynig Иначе и мен ме викат в 7 г.с  за сърчицето

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 20:18 от _Мама_

# 106
Здравейте и от мен, момичета!  Hug
Преди 2 дни бях на преглед, имам си снимка на сакче 0.68 мм  Heart Eyes Пуснах вчера ЧХГ, в неделя пак ще пусна, още не мога да повярвам,че тази радост ми се случва! Нямам симптоми,освен,че гърдите ми са малко по-големи. Това е първата ми бременност  Hug

# 107
Здравейте отново! Мерси на всички за стиснатите палчета!
Да се отчета: имаме си малко ембрионче с тупкащо сърчице! Доки каза, че върви обаче с 2 дена назад, но мисли, че се дължи на по- късна О и че няма място за притеснение ( щото аз само дето не изкрейзих като чух, че не отговаря съвсем на срока). Вика ни след 2 седмици пак и предполагам, че тогава вече окончателно ще каже термина, понеже аз тотално изключих да я попитам. Пусна ми всички възможни изследвания и така.
Пожелавам ви хубава вечер и много тупкащи сърчица скоро!

# 108
О, не се шашкай! От тук нататък колко има да не отговаря на срока! Всяко бебе върви малко напред или малко назад от средните размери. Това е съвсем нормално, всеки си е индивидуален.

# 109
Момичета, къде бяха лентичките Минало е доста време, откак съм си я направила , сега не намирам откъде.

# 110
Здравейте момичета, присъединявам се към вас. След два дни закъснение имам положителен тест и съм много щастлива. Имам момиченце на 5 години - августинче, а сега живот и здраве септемврийче. Очакваната дата е 17.09, но посещението при лекар предстои. Благодаря на HKI за темата.

# 111
Напълно нормално е да не върви в срок, доста често даже изостават и после си наваксват с времето   bouquet
Моля те, като имаш информация напиши какви изследвания ти е пуснала, защото искам да следя моя лекар дали няма да пропусне някое изследване  bouquet

# 112
  • Варна
derell добре дошла, лека бременност Wink
Момичета аз съм в чудене как, ще избирам лекър, които да ме следи..сега ходя на частно, а не ми се иска всичко да ми е на частно 9 месеца, някакви препоръки за добър лекър по ЗК в Варна?

# 113
Здравейте момичета..и добре дошли на новите маминки в темата Simple Smile.
Браво D_D_D радвам се много за теб ...само хубави моменти от тук на татък .   Момичета искам да ви попитам вас как ви преглеждат с вагинален ехограф ли? Понеже и на мен ми предстои посещение при лекар и се чудя дали да позволя с вагинален ...знам че той е по точен .
Хубав ден ви желая!

# 114
A защо да не позволиш? Какво му е на вагиналния? Мен след малко с такъв ще ме гледат и не се притеснявам особено. В толкова ранна седмица се вижда много по-ясно с вагинален.

# 115
Момичета, къде бяха лентичките Минало е доста време, откак съм си я направила , сега не намирам откъде.

Ето тук са лентичките: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti Simple Smile

# 116
Добро утрооо  Hug Не мога да отлепя днес  hahaha
И мен си ме гледаха с вагинален, ама то не ти бъркат до гърлото все пак, така че няма проблеми   bouquet
Христова и аз в момента съм на квартира във Варна и ходя в инвитро клиниката на Олимед, обаче и на мен не ми се иска все да съм на частно. Иначе съм от Добрич и на 19.01 ще ходя пак на преглед, но този път с направление и ще реша там ли да ме следят или тук. Но ще следя и твоето мнение Hug Heart Eyes

# 117
 Hug Да, принципно знам, че разминаване с няколко дни не е фатално, но не ми пречи да се притеснявам. Шантава работа. Иначе изследванията са: ПКК, урина, глюкоза, СПИН, васерман, хепатит и кръвна група. Мислех, че вирусологията ще е по- натам, но явно съм се объркала. Що се отнася до прегледа с вагинален ехограф, мен само с такъв ме гледа първите 3 месеца и мин бременност,  а и досега. Не мисля, че има нещо притеснително, а напротив- има по- добра видимост. Peace На мен дори микробиология ми взе. Имам й пълно доверие  Simple Smile

# 118
A защо да не позволиш? Какво му е на вагиналния? Мен след малко с такъв ще ме гледат и не се притеснявам особено. В толкова ранна седмица се вижда много по-ясно с вагинален.

Знам че с вагиналния се вижда много по-добре...,но както казват страх лозе пази  Embarassed  Grinning пожелавам ти късмет на прегледа  и да се похвалиш след това Hug

# 119
Здравейте мами,
аз ще направя първия преглед при лекар през идващата седмица. Имам карта за допълнително здравно осигуряване и пакета, които ползвам поема до 300 лв от разходите по проследяване на майчинството. Днес се обадих в кол центъра на FiHealth и ми казаха, че ако избера да е в Майчин дом(не е една от заведенията, с които те работят) мога да заявя там да ми направят сметка и те поемали 300 лв от услугата, а иначе мога да правя прегледите в болниците, с които те работят. Някоя от вас има ли представа ще се вместя ли в тази сума, ако реша да е там цялото проследяване? Иначе те работят и с Токуда, която по-принцип ми е най-удобна като местоположение и не мога да реша къде да правя прегледите и изследванията. Някакви съвети и препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт