Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 970
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Първоначалните прегледи са с вагинален- много по-точен е. Не мисля, че е проблем.
300 лв. ме съмнява да стигнат за проследяване на цялата бременност, имайки предвид, че само феталната морфология струва 80-100лв, а биохимичният скрининг и той беше едно 50-60лв. , но все пак са нещо. Не знам дали не се лъжа, но платено проследяване на бременността май е към 1000 и над в комбинация с раждане.

# 121
Мерси за лентичките .Ъпдейтнах се Simple Smile

# 122
  • Варна
Добро утро, момичета.
Не знам за вас, но при мен от вчера има голяма умораа, спах 12 часа... ужас
purple_spring  Като,че ли ще избера доктор в АГ, понеже аз ходя там на частно при Танев, той по ЗК, само изражда, надявам се да измислим нещо друг лекър да ме следи, а от време на време при него на частно, гледам,че много момичета от форума са били така следял ги е по ЗК д-р Георгиев, а израждане д-р Танев. Ще те държа в течени Simple Smile
Хубава неделя  People Angel

# 123
 Привет и от мен, мами!
Докторът ми изписа витамини, но забравих да го питам по кое време на деня е най-добре да се приемат. На опаковката пише само "с храна". Мисля да ги приемам по време на закуската? Вие по кое време на деня ги пиете?  Hug
Happy_ji, стискаме палци, да споделиш после как е минал прегледа Simple Smile
Бтв, и на мен ми се спи повече от обикновено Simple Smile

# 124
Добро утро Simple Smile
Днес съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред   Praynig

K.Hristova, не си сама Simple Smile, и на мен ми се спи много.

Айде хубав ден на всички  Hug

# 125
  • Варна
Happy_ji  да се отчетеш след прегледа, стискаме палци  Heart Eyes

# 126
  • София
Има ли някоя бъдеща мама, която няма много признаци? Аз имам едно дете, при което бях почти без оплаквания и един мисед след това, съвсем без признаци. Сега са ми много слаби признаците. Знам, че е индивидуално, но толкова искам да ми прилошее сутринта. Ще направя кръвен през 48 ч. да видя дали се удвоява хормона на бременността.

А цената на изследванията акое платено е доста над 300. В София общо излиза 600-1000, зависи колко често те викат и какви изследвания правиш. Раждането е към 2000 или 800-900 ако е в държавна с избор на екип.

# 127
Аз все още нямам гадене и други признаци  Peace Само ми се спи повече и гърдите ми са по-големи и чувствителни. И аз си направих ЧХГ, в понеделник ми е втория тест, дано всичко е наред.  Praynig

# 128
Здравейте мами   Simple Smile  Много се радвам , че има такива теми за споделяне на опит , защото повечето доктори и акушерки в момента нищо не обясняват  Confused
Видях мечтаните 2 чертички на 23 декември , с първа бременност , на 27 години , живуща във Варна  Grinning
На 05.01 ходих на преглед при д-р Танева - Поликлиника Владиславово , за съжаление съм доста разочарована от прегледа  Sad  Отидохме да ме гледа докторката на ехограф , през цялото време говореше по телефона , нищо не ми обясни , видях малка точица и това е  #2gunfire После аз излязох от стаята за ехограф , защото имаше още една бремена , която трябваше да прегледа . Изчаках пред кабинета , попитах е как са нещата и нейния отговор беше всичко е добре и само това , това беше целия преглед  #Crazy после ме пое акушерката , която почна да ми прави картон . Според вас това нормален преглед ли е  newsm78
Термина ми го определи акушерката - 30.09 , в интернет си го смятах 27.09  newsm78
Изследвания ми писнаха кръв , урина и вагинален секрет , трябва на 16.01 да отида да видя резултатите от изследванията .
Как става изместването при друг доктор да ме следи , само си взимам картона ли ?
K.Hristova Прочетох , че ходиш в АГ при д-р Танев , на частно , доволна ли си , обяснява ли ? Чудя се и къде да се преместя да ме следят  newsm78

# 129
Ох, като ви слушам как искате да имате симптоми и още по-лошо ми става  Sick
Аз по цели дни не мога да се вдигна от леглото, вие ми се свят, отпаднало ми е, гади ми се, но не мога да повърна, ужасно е  Sad Освен това постоянно ми се спи, спя по над 12 часа на ден и пак се чувствам отпаднала. Само се моля да мине след третия месец, че не се издържа повече  Sad

# 130
vesi_mir сигурна ли си, че терминът ти е края на септември, а не края на август. Няма как да си видяла двете черти на 23.12, а термин чак на 30.09.  newsm78

# 131
За признаци , аз си имам още от 01.01 и по-рано  Sick Постоянно ми се гади - сутрин най-много , преди всяко хранен пак ми се гади , подушвам всякакви миризми  Laughing Нищо не ми се яде , ям насила и докато ям направо очите ми се насълзяват от гадост  Sad Нещата които ям са варени картофи , ориз , хляб , лютеница и много солети  Joy Постоянно ми се спи , вечер заспивам в 9ч. и сутрин едвам се събуждам в 8ч.  Laughing  Много ме е отпаднало , само мъжа ми готви защото , аз само като чуя думата храна и ми се повдига .
Момичета това кога ще свърши горе долу , искам да яма както преди плодове и салати ? През ден се насилвам да ям по един портокал , а салата не съм яла от нова година  Cry

# 132
HKl ами акушерката ми каза 30.09  Joy Последна менструация ме е на 21.11 , сега ще сметна пак Simple Smile

# 133
Хаха сега сметнах в интернет и излезе 28.08 - явно или аз не съм чула добре , понеже всичко беше много набързо или тя се е объркала  Joy Момичета пожелавам ви лека бременност , дано не ви се гади много , че това е ужасно  Laughing Аз ще се преместя една тема напред  Joy

# 134
Аа, ако искаш остани и тук, и без това сме малко, а ти си горе-долу с нас, моята последна менструация беше на 28.11, а термин 04.09  Grinning
Леко бременеене и на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт