Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 983
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички и честито Simple Smile)))) И аз може би ще се включа....но все пак нека мине и кръвния тест. За сега имам седмица закъснение, като правих няколко теста /два днес/, но чертичките са супер супер бледи и не знам.
Последната М беше на 07.12., така че изчислявам термин към 13.09.2015. Първа бременност ще ми е /ако има де-нека се потвърди/.

Хубав ден Simple Smile))

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 23:22 от Bizzy

# 136
Добро утро  Hug Егати аз и спането Joy Така не съм спала като преял лъв не знам от кога, като гледам не съм сама обаче  hahaha  bouquet Да ви кажа на мене никак не ми се гади, не ми се яде нито повече нито по-малко, направо се учудвам от себе си Laughing Христова дръж ме в течение, моля те, че и на мен ми е една каша в главата  ooooh! О, Веси и ти си от Варна, стой бе жена в тая тема, както казват момичетата и без друго сме на изчезване  Grinning Ами хубав ден ви желая, аз пак се наливам с чай и изцеден лимон, че тая седмица тоя грип не ме остави Crazy Crossing Arms
  bouquet  bouquet  bouquet
Ааааа Бизии и ти ли си от Варна  Hug И моят термин се пада 12-13.09 понеже и моят последен МЦ беше на 06.12 ии вече си видях сакчето, така че бягай на преглед. И аз като теб пиех хапчета и сега ми е притеснено дали всичко ще е окей   bouquet  Късмет  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 12:36 от purple_spring

# 137
Като гледам тук се събират доста мами от Варна , така че може да следя и двете теми Simple Smile И аз търся добър гинеколог в Варна .

# 138
Здравейте момичета  Simple Smile вчера изкарах един ужасен ден толкова много ми се гадеше....само при мисълта за храна и....много неприятно . Дано по скоро преминат тия симптоми Sad  Вие пиете ли някакви витамини освен фолиева киселина?...аз си взех прегнакеар от тия дето са със омега 3.  Чакам си с нетърпение прегледа ☺
Хубав и слънчев ден на всички!

# 139
  • Варна

vesi_mir определено стой и в тази тема, хихих :Simple Smile Първо честито и лека бременност. Така за д-р Тенев аз направо ти казвам откровено без никакви пристрастия трябваше ми два пъти да прочета поста ти,че да повярвам,че той е направил такъв преглед и такова отношение. За мен д-р Тенев е най - добрият и най - милият гинеколог в град Варна , аз съм ходила единствено на частно при него, но моя приятелка е раждала при него два пъти без избор на екип в Аг( съответно без да си плаща допълнително) и е повече от доволна от отношението и всичко, много съм очудена,че при теб така се е получило. Не знам какъв съвет да ти дам, но аз лично на първи преглед ако не харесам лекър няма да ходя при него..
Радвам се,че се събираме мами от Варна, може да разхождаме бъдещите бебоци заедно, ххихх
Относно симптомите и аз имам само умора и болки в гардите, ама мисля,че е нормално с времето си, ще дойде всичко, пък и при всеки бременността протича различно, дано гаденето при всички ни е малко хихих.
Мислих си,че в началото на темата е добре пред всяка бъдеща мама да пише и от кой град е за да може да се ориентираме по добре.
 miteva80  аз за момента пия само фолиева киселина и да ти кажа съм чувала, че от някой витамини може допълнително да ти се гади.
purple_spring  моят последен цикъл дори е бил един ден преди твоя и утре се надявам и аз да си видя плодното сакче хихих, ще го мислим за гинеколог, но определено си мисля,че не може всичко да си плащаме трябва и през ЗК да минава за какво иначе плащаме тези осигуровки...
Хайде мамии излезте малко на разходка времето е прекрасно, слънчева неделя  Heart Eyes

# 140
И аз пия фолиева киселина , по 1 таблетка на ден 400мг.  , чудя се дали да пия някакви допълнителни витамини , защото почти никакво разнообразие нямам в храната , но ми се искаше спецелиста да ми каже какво да пия , а не на своя глава  newsm78  Как се справяте с гаденето ? Аз прочетох , че е добре да се дъвчи дъвка и намалява , сега го пробвам този метод има някакъв ефект , но за кратко Simple Smile Искам да си хапвам нормално , но нищо не ми се яде , всяка храна ми е гадна , има ли при вас този проблем с яденето ?

# 141
K.Hristova доктока е д-р Танева (жена) , не знам дали имат роднинста връзка с доктор Танев  newsm78

# 142
  • Варна
А... боже ето знаех си,че не може да става дума за него, не нямат роднинска връзка, жена му не е лекър Simple Smile

# 143
vesi_mir, и аз пия фолиева киселина по 400 мг, лекарят ми предписа и пренатал.
Инсче и  аз нямам особено голям апетит, ям насила, преди повече ми се ядеше. Гледам да наблягам на плодовете, но с триста зора изяждам по 1 портокал и банан дневно. Единствено съм стриктна в закуската - кисело мляко с овесени ядки + нарязан плод.

# 144
Момичета, внимавайте с витамините, понеже апетитът се покачвал с тях Simple Smile Две приятели, бременеещи едновременно , качиха по съответно 25 и 30кг и обвиняваха витамините за вълчия апетит Simple Smile Не знам доколко е вярно, с първата бременност пих само фолиева киселина и я пих до 5 месец някъде. Вече, ако кръвните изследвания покажат някакви липси, тогава витамини и добавки.

# 145
L0v3d това кисело мляко с овесени ядки наяжда ли те  newsm78 Аз закусвам филийки с сирене или кашкавал и ми минава гаденето поне до обяд . Преди да бях бременна , закусвах и аз кисело мляко с овесени ядки и плод , на обяд и на вечеря ядях задължително салата , следобед когато си бях вкъщи правих си фрешове , а сега е нещо страшно , салата не съм яла от нова година , от бананите ми става още по гадно , месо съм опитвала по-много малко 2-3 пъти за 10 дни , довечера мъжо е правил риба та ще се пробвам да хапна малко , но ще видим  newsm78
А вие на какво мнение сте , за дояждането на храни , трябва ли задължително да се яде или е повечето психическа прищявка ? Защото на мен ми се яде една динка , ама точно сега малко трудно да намеря  Joy

# 146
Ето ме и мен, върнах се от прегледа...точицата е на мястото си, но ми каза, че е рано за пулс. Каза след 1-2 седмици да отида Simple Smile Отговаря на 6 с. и 1 ден. Гледа ме с вагинален ехограф.
Аз също пия само фолиева киселина, опитвам се да ям плодове, но след всяко ядене после ми става едно горчиво в устата и ми се гади Sad
А има ли някой от Бургас? Гледам много варненки се събраха хихи

# 147
Хепи, честито точка  Hug Може да започнем да си качваме снимки на точките, ей така за освежаване на деня   bouquet
Иначе за дояждането на разни храни, аз съм за, защо пък не да се поглезим сега  hahaha за сега не са ми са се дояждали, ама, ако започне и този симптом, ще си угаждам какво толкова Joy Навън вярно е екстра, от -20 на +20 за два дни направо се е побъркало това време   Mr. Green

# 148
Здравейте пупинки!
Аз да се похваля, че моят вълчи апетит отмина-много съм щастлива Simple Smile пия само фолиева киселина- и предната бременност беше така, не съм фен на витамините. Храня се от 3 дни много разнообразно и наблягам на смутитата. Поне с храната да набавя нужните витамини и минерали.  Така не ми и прилошава вече. Но... нали трябва да ми е гадно, вече 2 ден имам болки в корема и кръста. Измарям се супер бързо и все ми се полягва Simple Smile някак от раз ми се измениха симптомите...

# 149
  • Ботевград
Привет и от мен Simple Smile
Аз днеска съм с ужасно гадене..Нищо не ми се хапва  Thinking Вие ми се свят и ми е много отпаднало.  ooooh!
Навън е прекрасно времето и излизахме с каките да си играят...едвам устисках Sick #Crazy И аз  пия само фолиева киселина без други  витамини.
За яденето...като ми се дояде нещо гледам да си хапна  Embarassed
Честити сърчица и точици на всички  bouquet Само с хубави новини да  пълним темата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт