Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 986
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честити точици на всичкии Simple Smile И аз утре съм на преглед после, ще се отчета Simple Smile

# 151
Здравейте отново, момичета. Другата седмица ще съм и аз на преглед и ще пиша как е протекъл...

За сега оплакванията са най-вече свързани с вълчи апетит, който при първата ми бременност тотално отсъстваше. Може да се дължи и на инерция от празниците, но времето ще покаже.

Ще е интересно да се разбере освен фолиева, каквато предполагам всички пием в момента, какви други витамини ви изписват гинеколозите....

# 152
Здравейте бебевози Simple Smile)))

Пише ви мама септемврийка 2014. Искам да ви пожелая лека бременност и здрави бебчета на термин.
През следващите 9м ще изпитате нови емоции, ще се сплотите по между си, тук в групата. Ние все още обсъждаме различните ситуации, но вече при бебчетата. Ако някоя от вас има въпроси и аз съм на разположение.   bouquet

# 153
Привет! И при мен вълчият апетит попремина за сметка за непрекъснатото и целодневно гадене. Не мога и да повръщам за съжаление и ми е адски некомфортно. Единствено ме спасява или много вода /на ден горе долу изпивам по литър и половина вода/, или вода с резен лимон.
На 05.01 ходих на преглед при д-р Танева - Поликлиника Владиславово , за съжаление съм доста разочарована от прегледа  Sad  Отидохме да ме гледа докторката на ехограф , през цялото време говореше по телефона , нищо не ми обясни , видях малка точица и това е  #2gunfire После аз излязох от стаята за ехограф , защото имаше още една бремена , която трябваше да прегледа . Изчаках пред кабинета , попитах е как са нещата и нейния отговор беше всичко е добре и само това , това беше целия преглед  #Crazy после ме пое акушерката , която почна да ми прави картон . Според вас това нормален преглед ли е  newsm78
Термина ми го определи акушерката - 30.09 , в интернет си го смятах 27.09  newsm78
Изследвания ми писнаха кръв , урина и вагинален секрет , трябва на 16.01 да отида да видя резултатите от изследванията .
Vesi_mir, според мен на този етап няма как по друг начин да протече преглед, освен по този, който описваш. При мен протече по същия начин, а с мен отвън имаше още три бременни, при които протече пак така. Акушерката ти взема данните, прави ти картон, на мен ми измери кръвното, таз, килограми, височината, пусна ми направленията за изследванията, даде ми час за следващ преглед, тогава дойде лкарката, която направи ултразвук, видяхме точицата и че си е на мяястото за сега и до следващия път  Hug

# 154
xristi_na, много подробен преглед Simple Smile
При мен лекаря само установи бременност и пита пия ли фолиева киселина. Но и с първата бременност беше така. Чак след рисковия период при нас записват за ЖК и се прави картон с тези данни Simple Smile

# 155
Здравейте и от мен! Записвам се и аз - термин 10.09.2015. Това е втора бременност за мен, имам момченце на 4г. и 8м. На 09.01. 2015 видяхме плоден сак, след две седмици ще ходим за сърчице...

# 156
Имам въпрос към мамите, на които това им е втора/трета и т.н. бременност.
Както събота не можех да се вдигна от леглото, така неделя към вечерта малко ми поотмина и днес вече нямам виене на свят и гадене, чувствам се направо чудесно. Сега не знам - да се радвам ли, или не, притеснявам се да не би това да значи, че нещо не е наред? Нормално ли е ту да се появява гаденето, ту да изчезва  Thinking

# 157
vesi_mir, наяжда ме, да, а и ми се отразява добре на лицето, че нещо се бях изприщила.  Blush Иначе нищо ново - само ми се спи,спи,спи Simple Smile
Иначе днес сутринта си пуснах второ ЧХГ, моля, стискайте ми палци всичко да е наред.  Praynig

# 158
Имам въпрос към мамите, на които това им е втора/трета и т.н. бременност.
Както събота не можех да се вдигна от леглото, така неделя към вечерта малко ми поотмина и днес вече нямам виене на свят и гадене, чувствам се направо чудесно. Сега не знам - да се радвам ли, или не, притеснявам се да не би това да значи, че нещо не е наред? Нормално ли е ту да се появява гаденето, ту да изчезва  Thinking

Здравей HKl, Мисля, че при всяка бременност е индивидуално и дори и да сме втори или трети път бременни, не може да очакваме същите симптоми да се повторят. Първата ми бременност протече много леко, до последно работих, даже и в периода на болничния преди раждане, но не чувствах никакъв дискомфорт. Сега имам огромен апетит, както съм писала по-горе, което липсваше преди. При всички положения трябва да живеем по-здравословно, да внимаваме повече, да се движим повече и да сме изпълнени с положителни чувства и очаквания............ :- Simple Smile

# 159
Здравейте мамчета  Grinning Аз чак сега намерих сили да ви прочета и да напиша нещичко  Crazy
За прегледа : Явно моите очаквания са били по-големи , но все пак ми е първа бременност  и очаквах поне да ми каже две - три изречения . Аз незнам колко см е сакчето , нито знам дали има или няма туптящо сърчице , поне това можеше да ми каже , нито ме е питала дали пия фолиева киселина , добре , че съм прочела в интернет . За първа бременност очаквах поне 5- 10 мин да ми обясни докторката какво става вътре в мен , а не аз да се чудя къде да чета и кой да питам Simple Smile
Иначе и днес ми е гадно , нищо не ми се яде , ям насила и съм свалила 2 кг , надявам се скоро да отмине всичко това и да си хапвам нормално Simple Smile 

# 160
  • Ботевград
Добър ден и от мен Simple Smile
При мен гаденето е на интервали(бременна за трети път)..беше ми лошо на 1 и 2 ииии чак вчера ми стана пак лошо Sick още без връщане,но е достатъчно да ми се гади и ми се вие главата  #Crazy 

# 161
Здравейте момичета,
Аз май май няма да се присъединя за дълго в тази група..Днес си правих кръвен тест и ЧХГ-то ми излезе 312,67 което е супер ниско. Четвъртък ше направя пак и ще видя на къде отива работата но май май не е на добре. Последния ми цикъл беше на 07.12. така че имам 1 седмица закъснение и тия нова са зле...Освен ако не съм имала късна овулация ама това са само догадки...Ще пиша четвъртък как вървят нещата и ще пиша..Стискайте палци...Пък ако не, то надявам се да няма последствия и да продължа с опитите нататък.
Хубав ден и лек Simple Smile))

# 162
Bizzy, изчакай, пусни пак ЧХГ след 2 дена и виж дали се удвоява. Така най-сигурно може да знаеш има ли нещо или няма. Възможно е и да си била с по-късна овулация. Стискам палци всичко да е наред  Praynig Hug

# 163
  • Варна
Здравейте мами,
честито на ново дошлите, надявам се да имате лека бременност Simple Smile
Да се отчета днес бях на първи преглед, всичко е чудесно , нормално за периода в които съм, с вагинален ме прегледаха няма как с друго, но не се притеснявайте момичета не е нещо особено, мен дори не ми беше неприятно. Имам си и първа снимчица, след 2 седмици на нов преглед, да пия фолиева киселина ми каза, да се пазя, да се радвам. Едно кафе наден не вреди,каза, така,че съм спокойна и това общо взето. При мен прегледа беше по подробен може би защото е на частно,още се чудя за лекър по ЗК. Но истината е,че още сме много рано и освен сакчето няма какво друго да видим. След две седмици се надявам на сърчице.
Още нямам никакви симптоми на гадене и много силен апетит, но лекарят каза да не бързам, щяло да дойде и това  Grinning
Bizzy задължително си пусни поне още едно изследване след 2 дни, стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 164
Много се радвам за хубавите новини,които чета  Hug
Bizzy, стискам палци!
Като споменахте ЧХГ , ще съм много благодарна,ако някоя по-веща от мен сподели мнение - дата на последен цикъл 01.12, направих ЧХГ в четвъртък, 08.01 - 2983 единици. Днес, 12.01 го повторих - 8067. Всичко е наред, нали?Четох в нета, че стойностите са нормални, но АГ-то ми не вдига,а искам да се презастраховам. Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт