Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Много ме е страх и мен от настинки.. май само с хомеопатия може да се лекуваме сега и с чайчета и мед Sad
Надявам се скоро да се оправяш  _Мама_ , стой на топло Simple Smile

# 76
Моят лекар ми каза да се пазя много от грипове и настинки сега. И аз го питах как да се пазя, а той: "Ами няма да контактуваш с болни хора и ще ядеш повече цитрусови плодове"  Confused Аз си мислех ако нещо усетя че ме хваща грип да пия осцилококцинум, до колкото знам е безопасен при бременност

# 77
Добро утро  момичета Simple Smile
Добре дошли на новите бремелинки  Hug
Аз кафе не пия след  като  не мога да пуша 1 цигара с него Wink  Не ми се гади за сега и се чуствам добре с изключение  на настинката със запушен нос....  ooooh!
_Мама_, по въпроса за настинката, и аз днес нещо съм хремава. Миналият ден бях с болки в гърлото, което мина, но днес съм със запошен нос и случайно сутринта говорих с една колежка, която ми каза, че при последната й хрема я оправили едни билкови капки за нос - Пиносол. Прочетох им листовката в интернет и пише, че могат да се приемат от бременни и кърмещи жени. Смятам да отида и да си ги взема, за да видя дали ще ми повлияят.
Eто тези http://apteka.framar.bg/16005135/%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81% … -10-%D0%BC%D0%BB-

# 78
Хубаво е да се прочете за чайовете, защото зная, че по време на бременност е хубаво да се внимава и с тях  Confused
Иначе, кафе си пия. Предната бременност ми се гадеше от кафе и шоколад (нещата без които не мога). Но имах позволение за 1 или 2 кафета на ден, като препоръката беше, ако ми се пие- да пия еспресо, а не разтворимо. Сега нямам този проблем    Grinning ама имам огрооомен апетит, което всъщност, мнооого ме притеснява.

# 79
  • Варна
Да за чай трябва да се внимава с билковите, затова почвам плодовите  Grinning  или май най без проблемно горещ шоколад  Grinning Още нямам голям апетит аз, Yaroslavche  хапвай си не го мисли  Sunglasses

# 80
link=topic=817806.msg29849338#msg29849338 date=1420708345]
Добро утро  момичета Simple Smile
Добре дошли на новите бремелинки  Hug
Аз кафе не пия след  като  не мога да пуша 1 цигара с него Wink  Не ми се гади за сега и се чуствам добре с изключение  на настинката със запушен нос....  ooooh!
_Мама_, по въпроса за настинката, и аз днес нещо съм хремава. Миналият ден бях с болки в гърлото, което мина, но днес съм със запошен нос и случайно сутринта говорих с една колежка, която ми каза, че при последната й хрема я оправили едни билкови капки за нос - Пиносол. Прочетох им листовката в интернет и пише, че могат да се приемат от бременни и кърмещи жени. Смятам да отида и да си ги взема, за да видя дали ще ми повлияят.
Eто тези http://apteka.framar.bg/16005135/%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81% … -10-%D0%BC%D0%BB-
[/quote]
При хрема аз ползвам илачите, които давам на детето.  Още когато е водниста хремата започвам прием на allium cepa ch15,през 30 минути. Правя си инхалации с физиологичен разтвор и капя правени капки-на 10 мл.физ.р-р се слагат 5 капки клеева тинктура. Капят се през 30 минутки.

# 81
  • Ботевград
Момичета просто  съм със запушен  нос..Нямам секрети..Не ме боли гърло и не се чувствам  болна.
Незнам и аз как  да  го обясня  Embarassed
Нооо ако се почуствам по-зле ще взема от тези капки  Hug

# 82
Здравйте момичета,...Да се запиша и аз в темата☺. По мои изчисления термина ми ще е на 6 септември. Това ми е първа и дългоочаквана бременност. Още не съм ходила на лекар ,но смятам другата седмица да го направя. Пожелавам на всички една лека и безпроблемна бременност !😊

# 83
  • Варна
miteva80 Честито, надявам се всичко да е наред и при теб  Heart Eyes

# 84
Айде и аз си имам плодно сакче 6.80 мм, в края на 5г.с. съм била, но ембрионче не се видя. Казаха, че на 19-20 би трябвало да се види...ох, дано  Hug  Praynig  Късмет и много радост на всички   bouquet

# 85
Само да вметна, че ако има запушен нос, без други симптоми, може да си е симптом на бременността Simple Smile Аз с първата бях така в началото Simple Smile Иначе за лечение- шуслерови соли. Тройката е за настинки и грипозни състояния.
Момичета, вие усещате ли нещо подобно на разтягане в корема?  Аз от време на време да, малко ме притеснява това. С предишната бременност не бях.
Да споделя още едно откритие- не ми харесва вкуса на кашкавала, а принципно мога само с кашкавал да преживявам Simple Smile

# 86
miteva80 Честито, надявам се всичко да е наред и при теб  Heart Eyes

Благодаря K.Hristova ...и аз се надявам всичко да бъде наред    Praynig
...браво purple_spring дано да видите ембриончето ще стискам палци Peace твоя термин кога е? Simple Smile

# 87
Добре дошли  Hug
Не съм се включвала скоро, но изненадващо ме пратиха на командировка  Mr. Green и ми се взима акъла.
Пожелавам на всички момичета с болежки да отминат бързо-бързо. Аз засега оплаквания нямам и искрено се надявам да изкарам по-дълго така.
Много се зарадвах на новината за близначетата  Heart Eyes двойна радост Simple Smile и на всички, които са видяли точица или пулс  Heart Eyes
Хубава вечер  Hug

# 88
Ох  стискайте, стискайте палци имам нужда  Hug Иначе терминът сама си го сметнах, че е около 12-13 септември, ама ще се успокоя като си видя мъничето и сърчицето му  Heart Eyes На вас направиха ли ви снимки и виждате ли нещо, аз седя се пуля все, уж виждам бяла точка в сакчето, ама не знам това ли трябва да виждам   baby_neutral 
Лекинка от мен, приятни сънища  Hug  bouquet

# 89
  • Ботевград
На моята снимка има само  точица..Не се взирам за друго newsm78 И на мен ми е притеснено за следващия преглед..Дали всичко ще е наред..Сърчицето искам да тупти..Всичко да е наред..Нищо че ми е за трети път...Емииии притеснено си ми е  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт