Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Всичко ще е наред,момичета  Hug
Четох, че първия тримесър е най-труден - сънливост, гадене, и тн. Всичко, от което се оплакваме. Но после нещата ще се нормализират, сигурна съм  Hug
Иначе и аз си лягам с кокошките, искам само да спя Simple Smile Не ми се работи грам, като нещо се ядосам само си галя корема и си казвам наум " Спокойно, не се ядосвай" Simple Smile Луда работа  Blush
Днес бях на преглед при ЖК, за първи път ММ видя как тупти сърчицето на малкото ни чудо  Heart Eyes Имах чувството, че не ходя, а летя по пътя за вкъщи Simple Smile Толкова ми беше хубаво  Heart Eyes
Това е от мен засега, момичета, лека вечер  Hug

# 556
Много се радвам за теб!  Heart Eyes

# 557
Много се радвам на всички момичета видели плодни сакчета и сърчица.

# 558
Момичета, преди малко в дъжда се подхлъзнах на едни стълби и паднах  Confused Много се притеснявам, макар че мъжът ми се шегува, че като съм паднала на дупе, сериозно съм омекотила удара  Laughing И все пак... лежа и не смея да мръдна. Най-вероятно утре сутринта ще тичам на доктор, че с паниката не е лесно.

# 559
Милата.  Hug

Като не си ударила корема, според мен няма за какво да се притесняваш.

# 560
Според мен ако нямаш болки, не се притеснявай Simple Smile Всичко е наред с бебчо  smile3503

# 561
  • Ботевград
Добро утро мацки  Flutter
Как се чуствате днес..
Какво мислите за ранната ФМ  newsm78
Аз мисля  към 13 г.с  Simple Smile
Дано ви преминават неразположенията и дано не ми се появява това гадно  Sick
С първата  си бременност паднах пред магазина върху  едни стълби и ми нямаше нищо..Ако няма болки не се тревожи   Hug

# 562
Алана, спокойно, бебчо е толкова малък, че едва ли е усетил падането. По-скоро усеща твоето безпокойство. Ако ще се чувстваш по-спокойна, може да звъннеш на лекаря ти и да му кажеш какво е станало. Ако той прецени, ще те викне на лекар. Peace
За ранната ФМ и аз мисля да я направя. Ще видим в коя седмица точно. Peace
Иначе съм добре, не обръщам голямо внимание на неразположенинията. Peace

# 563
Добро утро,сладурки! Simple Smile
И аз мисля, че щом е на дупе падането не е проблем  Blush
В средата на февруари ще ходя пак на ЖК, а към края на месеца ще се пуснат генетични изследвания. Предполагам,че точно за ранна ФМ става въпрос. И аз мисля да я направим.
И на  мен ми се гади, но също не обръщам внимание.
Тук вали и времето е само за четене на книжка и спане. Дано да нямам много работа днес, та да си "почина" на работа  ooooh!
Приятен почивен ден,момичета  Hug

# 564
Добро утро мацки  Flutter
Как се чуствате днес..
Какво мислите за ранната ФМ  newsm78
Аз мисля  към 13 г.с  Simple Smile
Дано ви преминават неразположенията и дано не ми се появява това гадно  Sick
С първата  си бременност паднах пред магазина върху  едни стълби и ми нямаше нищо..Ако няма болки не се тревожи   Hug

Добро утро момичета:)
Аз също ще правя ранната фетална морфология в 12 седмица...даже съм си записала час в МЦ Фемина...доколкото се информирах тук във форума мисля ,че е хубаво да се направи..
Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 565
Аз ранната ФМ не смятам да я правя.С предната бременност също не правих а си направих направо късната.Сега пак смятам да е така  newsm03 А я да ви питам има ли някой друг освен мен, който да няма признаци на бременност, а за глад да не говорим.Предния път се тъпках като озверяла от глад и имах абсолютно всички признаци а сега нищо дори и апетит  newsm12

# 566
Аз освен болка в гърдите, други неразположения нямам. Даже започвам да се притеснявам вече  Laughing

# 567
Здравейте момичета!
В понеделник ходих при моя доктор, всичко е наред, размерът на зародиша е 14 мм в 7,6 г.с. Разбрахме се началото на февруари да си взема направление за регистрация и тогава да започнем ЖК. От него съм много доволна, защото е хомеопат и бях започнала да ходя при него /в хомеопатичния кабинет/ още лятото, когато имах притеснения, че не мога да забременея. Резултатът от лечението е на лице Simple Smile
Гаденето и умората си продължават ежедневно и целодневно - особено вечер е много тежко положението. Добре че ММ ми помага в домакинстването, а и синът ми - на 15 год. - се включва с каквото може. Вече го готвим за бейбиситър Grinning
Иначе нямам някакви притеснения, гледам да не си пълня главата с всякакви глупости от интернет, чета единствено тази тема, за да имам информация кое е нормално на този етап от бременността.

# 568
Привет Simple Smile
Мерси много за куража!
За щастие всичко е наред с бебето Simple Smile Само че аз така се понатъртих, че ме боли и като съм седнала и като ходя и като мърдам въобще... Но ще мине.

Ранна фетална сигурно ще правя и даже обмислям и доста други изследвания, защото съм на 35 години и ми се струват страшно много. С първата  бременност даже и БХС не правих, много ми беше волно и безгрижно.

# 569
Чета, че всички тук сте в 7 г.с. и няколко дни, а аз в четвъртък бях в 5 г.с. и 5 дни.
Защо изоставам толкова? Уф, пак се шашнах. Confused
Или всъщност има значение, че оплождането е станало в края на декември? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт