Имам новина голяма - през СЕПТЕМВРИ 2015 г. ставам мама!

• 37 740
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Привет на новите попълнения  Hug
Ellina.Georgieva, сподели моля, какви компресионни чорапи ти е изписал лекарят? Благодаря  Hug
Иначе и на мен ми стягат панталоните, имам си "дърпането", но аз пия и прогестерон. verano    bouquet
Да се похваля - дойде ни матрака днес. Много е хубав! Simple Smile Да се надяваме, че ММ скоро ще сглоби и леглото, за спим на него  Blush
Иначе за закуската - аз съм писала по-назад - кисело мляко с овесени ядки + фрешче; ядките се надявам да пооправят стомаха ми, че имам проблеми ( не съм ходила до 00 от онзи ден Sad )

# 586
rumka833 И аз съм така. Сутрин като стана и направо ми прималява от глад. Най - често хапвам сандвич или тестяна закуска. Иначе просто ми става лошо. Абсурд да се наям с малко кисело мляко, плод, мюсли или нещо такова.
Корема ми е доста подут, явно е на хормонално ниво и ми стягат дрехите. Вярно, че качих малко кг. преди това, но сега е по - различно, просто си стои подут, все едно че съм се наяла здраво, дори и да не съм. Wink Wink

Добре дошла и на новата мама!
Честити сърчица на всички също! Heart Eyes Heart Eyes

Аз се убеждавам, че явно при всички е различно, защото някои ги викат (както мен) чак към 7-8 седмица за сърчице, а други още в 6 го чуват.

L0v3d Пробвай да сложиш сушени сливи в мюслите, мед, а може и да ги направиш с прясно мляко. Дано помогне!
 Hug

Корема и на мен ми е подут и малко да ми стяга панталона и ме дразни.Вече се чудя с какво да ходя.Чета обаче че на повечето са ви казали колко е плодното сакче а някои дори и сърчице вече са чули.Аз като ходих обаче във вторник доки каза че вижда точка само.Викам добре ли е всичко а тя, еми то какво да е добре рано е още имаш бременност но е малка още..... newsm78 Сега се чудя не трябваше ли да ми каже нещо различно от това виждам само една точка...тогава бях в 5 сед и 6 дни  newsm12

И аз така... Само че ми каза, че съм в 4 седмица и 6 дена и има една мъничкаа точица.

# 587
Привет на новодошлата мама   bouquet
Аз сутрин съм гладна много!Докато не хапна нещо има голяма опасност от  SickИ с първата бременност бях така,само,че тогава и това не помагаше!Чак към 4-тия месец почнах да пропускам повръщането сутрин и то само ако хапна още в леглото - я бисквитка,я сухарче!
А да запитам има ли определени неща,които ви се дояждат???На мен примерно сега много ми се яде хляб-препечен,намазана филийка с нещо...., а преди не бях особена фенка на хляба!За супата с оцет и киселите краставички няма какво да обяснявам!По принцип не ям,обаче и с първата бременност и с тази полудявам направо за тях!Също така салатка с оцет-мммм страхотно!
За кафето да ви споделя-с първата бременност въобще не съм пила,че уж да не се изнервя бебо,да бъде спокойно бебе и т.н!!!Пълни глупости!Беше си ревящ и досега си е нервак Simple Smile!
Сега си пийвам и хич не ми дреме!
Хубава вечер желая на всички!!!

# 588
А да запитам има ли определени неща,които ви се дояждат???
Дояжда ми се по един натрапчив начин, който ми се е случвал само по време на бременност. Направо физически усещам нуждата да изям точно определено нещо. Понеже съм бременна за втори път и го познавам това странно усещане, като ми се прияде една вечер палачинкова торта от сладкарница "Неделя", ама така жестоко ми се прияде, че с часове не можех да махна от главата си тази мисъл и веднага се сетих каква е работата. Още на другия ден си направих тест  Laughing Макар че беше 2 дни преди закъснението, но показа бледа втора чертичка.

# 589
Само сутрин ли ви се гади? Аз мога изобщо да не ям сутрин, нито ми се гади, нито ми е лошо. Но около 5 следобед като започне да ми се повдига... и така цяла нощ. Да не говорим, че от всякакви миризми ми прилошава Sad

# 590
На мен само сутрин ми се гади!
Следобед-надвечер ми се вие свят...

# 591
Всеки ден ям по кофичка кисело мляко - многоо ми се яде!
Преди да забременея съм хапвала кисело мляко сигурно 1 път седмично.

# 592
На мен ми се гади по всяко време,само вечер съм по добре,но не съм повръщала засега.Корема ми е доста подут и и на мен ми стягат доста панталоните и страшно много се изморявам.С първата ми бременност не беше така,беше ми доста по леко,но нали казват,че всяка бременност е различна.Въпреки неразположението чувството е невероятно независимо дали е първа или втора бременност  Party

# 593
Здравейте,момичета! Аз рядко сядам да пиша, но чета всичко най-редовно. Много се радвам, че темата се пълни толкова бързо и има толкова много бъдещи майчета Simple Smile
Сега да ви споделя и аз за моя първи преглед. Днес ходих на лекар и потвърдиха бременността. Първоначално ме гледаха с коремен ехограф, но там не се видя зародиш, което дост ме стресна. Последва вагинален ехограф, където се видя зародиш и пулс Simple Smile Общо взето прегледа ми мина като на магия, защото всичко ми е съвсем ново... Казаха ми ако нямам оплаквания да ида след 2-3 седмици.

# 594
Здравейте, момичета и добре дошли на новите! Честито на всички видели 2 чертички, сакче, сърчице Simple Smile Рядко пиша, но пък всеки ден ви чета. Днес и аз бях на преглед- всичко е ок, пораснало е, тупка си сърчицето и така. Иначе аз се чувствам като парцал. Не ми се яде, не ми се пие, всичко е на сила и после започва ужасното гадене, което не спира. Вечер заспивам с кокошките и в 4 ч. Се будя и до 7 се въртя в леглото и после целия ден съм смазана. Успокоявам се, че като мине 3-я месец и вс ще свърши. И мен ме стягат панталоните, но при положение, че коремът ми се подува като балон и от половин чаша вода, май е нормално. Joy  Иначе за г.сед.не се притеснявайте, нормално е наистина това, защото едните сме с цикъл края на ноември, а др средата на декември. Всичко ще е наред! Аз мисля да си правя и БХС и ФМ, за да съм спокойна и с предишната бременност ги правих, но е въпрос на личен избор. Леко бременеене на всички!

# 595
Здравейте, септемврийски мами  Hug! И аз се присъединявам към вас, макар че докито не може да определи точно коя г.с. съм и дали ще е септември или края на август, ама само да е живо и здраво. И аз усещам болки ниско долу в корема, дискомфорт, подуто коремче и си ходя с разкопчани панталони да не ме стягат излишно. Всяка седмица ходя на лекар и от преглед до преглед треперя какво се случва. Чета тук, че някои мами ходят на 2-3 седмици - аз няма да издържа толкова дълго без да знам как е бебчо. Пия утрогестан, магме Б6 и ношпа при нужда.
Без проблемна бременост на всички и септември да имаме живи,здрави и пухкави бебенца  Party Party  bouquet

# 596
Дa се зaпишa и aз в редиците с подутото коремче. Мaй съм нaй-нaзaд от вaс по седмици (4седмицa+3дни), но изглеждaм кaкто в крaя нa четвърти месец с преднaтa бремнност. Особено вечер... Aз съм нa дуфaстон 2х2, утрогестaн 3х2 и но шпa 3х2, предполaгaм е от товa. Aпетитa ми е aбсолютно нормaлен, не ям повече, не ми стaвa лошо. Единствено зa предпочитaниятa към определени хрaни - пaк зaпочнaх дa си квaся кисело мляко сaмa, че товa което продaвaт в мaгaзините в моментa не ми е грaм кисело Simple Smile и си хaпвaм с удоволствие по няколко пъти дневно Simple Smile

# 597
  • Варна
Здравейте, мами
радвам се за всички сърчица Simple Smile
имам въпрос кога се правят БХС и ФМ в коя седмица ?

# 598
Добро утро момичета newsm51 ..добре дошли на новите мами!
Вчера изкарах един ужасен ден Sad ...не можех нищо да хапна..само при мисълта за храна и Sick освен това ми беше и много студено втрисаше ме много яко. Тая сутрин се събудих много рано корема ми яко стържеше от глад Grinning иначе аз не си чувствам корема да ми е подут..поне засега.
Моля се само по скоро да преминат тия симптоми ..и да се радваме на бременността!

Хубав ден на всички!

# 599
Hkl, би ли ме отписала, моля те, от първа страница. За съжаление, прокървих, а с тези новини за многото изоставане , това може да означава само едно Sad
 Стискам палци на всички ви, надявам се да съм последната напуснала групата. Само хубави новини оттук нататък!!! И прекрасни бебчета през септември Simple Smile)) Радвайте се на хубавите мигове!

Общи условия

Активация на акаунт