"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 510

И мъжката част се забавлява  Mr. Green Mr. Green

Вай, Нихат и той се посдухал  Shocked Shocked ooooh!
Аз чак не го познах  Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

# 511

Hug Hug Hug тази статия е като всички останали  Joy Joy Joy как пък някой не добави или махна нещо. Копи, пейст и това е  Joy Joy Joy ама те явно комшийските папараци толкова си могат.  Joy Joy Joy

Още нещо за преводите се сетих - понеже станаха доста преводачите, занапред ще процедираме така - който не може да превежда някой път (случва се) ми пише ЛС. А аз слагам разпределението в темата, че става чок зор иначе  Hug Hug Hug

# 512
Привет,Ани! Grinning
Виж тази дали ти върши работа? Laughing

Hug Hug Hug ама ми трябват повече  Hug Hug Hug поне 5-6 да са  Joy Joy Joy

Ани, във Фейса съм харесала страницата на Серенай и има 11 снимки публикувани от тази фотосесия , хубави са , но аз не зная как да ги сваля  newsm78

# 513
На шахтата пише: Exclusivo de bomberos - демек, само за пожарникари Peace

Снимката е правена в Испания Peace

И пак е жалка  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Прилича на едни други хора   hahaha hahaha hahaha

Не знам кой е на сминката, но с тези маратонки на бос крак много ми напомнят на Сери  newsm78

Илкнур е споделила снимката, едва ли ще слага Серенай  Peace Joy Joy Joy

Видях а прословутата снимка,надписа е испански. Joy  Не ми прилича на Илкнур тази,но и тя да е.  
Зарязвайте я,пусната е нарочно да я видят всички и да се чудят. Joy
Да бе, решила и тя да се прави на загадъчна  ooooh! ooooh! ooooh!

# 514
Привет,Ани! Grinning

Ани, във Фейса съм харесала страницата на Серенай и има 11 снимки публикувани от тази фотосесия , хубави са , но аз не зная как да ги сваля  newsm78

Hug Hug Hug аз не влизам във фейса  newsm78 моля, някой да ги копне и да ги сложи да видим как са.  Hug Hug

# 515
На шахтата пише: Exclusivo de bomberos - демек, само за пожарникари Peace

Снимката е правена в Испания Peace

И пак е жалка  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Прилича на едни други хора   hahaha hahaha hahaha

Не знам кой е на сминката, но с тези маратонки на бос крак много ми напомнят на Сери  newsm78

Илкнур е споделила снимката, едва ли ще слага Серенай  Peace Joy Joy Joy

Видях а прословутата снимка,надписа е испански. Joy  Не ми прилича на Илкнур тази,но и тя да е.  
Зарязвайте я,пусната е нарочно да я видят всички и да се чудят. Joy
Да бе, решила и тя да се прави на загадъчна  ooooh! ooooh! ooooh!

ех, ама сте чок фена бе  ooooh! ooooh! ooooh! ами не разбрахте ли, че Брадатко и Серенай са им параван на Брадаткова и Чачо.  ooooh! ooooh! как по-ясно да ви го покажат не знам яяяяяяяяяяяяя  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

# 516
Привет,Ани! Grinning

Hug Hug Hug аз не влизам във фейса  newsm78 моля, някой да ги копне и да ги сложи да видим как са.  Hug Hug

Диди, тези ли са?

# 517
# 518

Вени е по- опитна и бърза от мене , но аз съм доволна от себе си , че успях.

# 519
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 520
Сега да кажа за преводите  Hug Hug Hug
Ивето се оказа, че е вярно чок фена  ooooh! ooooh! ooooh! гледам срок ви е сложила и вие взехте, че го спазихте  Joy Joy Joy
Сериозно - много, много благодаря на всички, които се включиха в превода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най-много на Дани от морето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че съм я набутала с 30 минутен превод  Hug Hug Hug Hug 1/4 от епизода  Hug Hug Hug
Следващия път ще разпределям по равно на всички, обещавам  Joy Joy Joy Joy

Ани, бееее   Hug Hug Hug няма проблем , не си ме затруднила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521

Вени е по- опитна и бърза от мене , но аз съм доволна от себе си , че успях.

Hug Hug Hug Благодаря и на двете ви.  Hug те явно снимките са едни и същи и в Т и във фейса. Оригиналните още не са излезли.  Hug

# 522
Сега да кажа за преводите  Hug Hug Hug
Ивето се оказа, че е вярно чок фена  ooooh! ooooh! ooooh! гледам срок ви е сложила и вие взехте, че го спазихте  Joy Joy Joy
Сериозно - много, много благодаря на всички, които се включиха в превода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най-много на Дани от морето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че съм я набутала с 30 минутен превод  Hug Hug Hug Hug 1/4 от епизода  Hug Hug Hug
Следващия път ще разпределям по равно на всички, обещавам  Joy Joy Joy Joy

Ани, бееее   Hug Hug Hug няма проблем , не си ме затруднила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug аз знам, че няма проблем, ама все пак  Hug Hug Hug Hug Трябва да се отбележи.  Hug Hug Hug

# 523

Оххх  hahaha hahaha hahaha
то не беше ореол,рога/Селим/,сега пък ножица  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 524
Изчетох почти всичко. Благодаря на всички за всичко - за преводите, клиповете, снимките .. най-вече за клюките.  Joy Joy Joy Joy

още нещо за превода - всички нови момичета според мен са се справили добре.  Hug Някои по-добре и мноооого добре даже.  Hug Hug Hug Hug С няколко пъти по 15 минути ще стане идИално.  Hug Hug Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт