"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Ани, адашчице, мислех, че никой не си спомня вече историята с Видеоклип. Изненада ме!
Ще опитам да наваксам епизодите, но не зная кога ще се случи това  Hug
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал).
http://vbox7.com/play:b4cf82eed8

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes не сме забравили изобщо за Нуши  Joy Joy но имаше ефект все пак. Спря да си слага логото. Аз скоро не съм влизала де и не знам.  Joy Joy

Много благодаря за песента.  Hug Hug Тя си е мотото на 2-ри сезон.  Peace Всичко започва отначало  Peace обаче с големи мъки  Joy Joy Joy

снимките от 55-та серия  Hug Hug Hug

Ще учим значи  Laughing Laughing Laughing Ама Мира нещо разсейва момчето  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy нееее, тя го кара да учи, за да му избие от главата идеите за музикална звездна кариера, че става мноУ лошо за нея.  Joy Joy Joy

# 736
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Ани, адашчице, мислех, че никой не си спомня вече историята с Видеоклип. Изненада ме!
Ще опитам да наваксам епизодите, но не зная кога ще се случи това  Hug
Започнах веднага да гледам 39 епизод и в него открих още една приятна изненада за мен - една песен. Реших да ви поздравя с нея, само че с по-различно звучене (от друг сериал). Честит имен ден на всички празнуващи!
http://vbox7.com/play:b4cf82eed8
  bouquet  bouquet  bouquet
Много е хубава песента  Crazy Crazy Crazy, ама като си спомня колко ме беше яд на новото им начало  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 737
Здравейте!  wavey

Винаги съм искала да гледам сериала, но все не ми оставаше време. Днес успях да изгледам първи сезон! Искам да благодаря на момичетата подготвили този чудесен превод и субтитри. Няма да рискувам да изброявам имена, но пък благодаря на всички, за великолепната работа!  Hug

Нямам представа как сте чакали цяло лято, защото финала на първи сезон е изключително драматичен. Навярно е било огромно мъчение, но пък аз мога да продължа напред и да се насладя на сериала.
Отново огромни благодарности!  newsm51

Привет  !     welcome welcome 

Много хубави снимки, особено някои  Wink Wink Wink 

Ах, Суде.....горката , колко жалка изглежда   ooooh!  май не е останало нищо от самочувствието  й и онази ехидна нейна  усмивка .

И Селим ще трябва  вече да вземе решение  Peace

# 738
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes започнаха да излизат по-качествени снимки.  Party Party Ще останат за другата тема.  Hug

И нещо не по темата, но по някакъв начин свързано със сериала и
Скрит текст:
очакваното награбване.  Joy Joy Което съдейки по всичко нЕма да видим.  Peace Не е проблема само в СЕМ, ами изобщо със ситуацията у комшиите.  Peace В Т следвам Елиф Шафак и тя като жена и малко феминистка даже,  Peace е много възмутена от последните изказвания на турски държавници, според които единствената възможна кариера за една жена е майчинството. И само с това трябва да се занимават жените. Да раждат деца и да отглеждат бъдещето поколение. И тя по-скоро се възмущава от това, че се противопоставят жени избрали да се отдадат на семейството само на жени избрали кариера или и двете.  Peace Страхотна жена е Елиф Шафак и невероятна писателка.  Peace

а това е едно социологическо проучване  Peace

всичко е на английски, може да добиете представа за какво става въпрос.  Peace

# 739
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes започнаха да излизат по-качествени снимки.  Party Party Ще останат за другата тема.  Hug

И нещо не по темата, но по някакъв начин свързано със сериала и
Скрит текст:
очакваното награбване.  Joy Joy Което съдейки по всичко нЕма да видим.  Peace Не е проблема само в СЕМ, ами изобщо със ситуацията у комшиите.  Peace В Т следвам Елиф Шафак и тя като жена и малко феминистка даже,  Peace е много възмутена от последните изказвания на турски държавници, според които единствената възможна кариера за една жена е майчинството. И само с това трябва да се занимават жените. Да раждат деца и да отглеждат бъдещето поколение. И тя по-скоро се възмущава от това, че се противопоставят жени избрали да се отдадат на семейството само на жени избрали кариера или и двете.  Peace Страхотна жена е Елиф Шафак и невероятна писателка.  Peace

а това е едно социологическо проучване  Peace

всичко е на английски, може да добиете представа за какво става въпрос.  Peace

Ани-за спойлера  Peace Peace Peace
Дано пък да го опровергаят това нашите от По  Whistling
А някои снимки на Сери са  Wink Wink Wink и те за ода  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт