"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 183
  • 739
  •   3
Отговори
# 630

Скрит текст:
Hug Hug Hug точно заради техните гръмки слова, тежки думи (понякога изобщо липсващи като реплики  ooooh!) се налага някой да коригира превода на сериите.  Peace Защото някои реплики са превдени с обратен смисъл.  Peace някои са написани в превода, а героят не ги казва изобщо.  Joy Joy Joy Но пък липсват други, които са казани.  Laughing
затова и сериите се бавят  Peace защото аз (и не само аз) мисля, че като се прави нещо трябва да се прави като хората.  Hug
 Попадала съм на серии (от друг сериал), преведени толкова зле, че се губи изцяло смисъла.  ooooh!
Скрит текст:
И това го виждам аз с моите скромни познания по езика, а какво остава за човек дето е на ти с турския.  Peace
И така се губи колорита на репликите, някои са си направо уникални. Обикновено Мерт използва някакви пословици и поговорки или термини от компютърни игри и се изразява доста цветисто.  Joy Joy Joy Когато Лили коригира превода изведнъж той добива съвсем друг смисъл.  Peace

Бризчеее  Hug Hug Hug аз обикновено парктикувам така - пускам си отпуска след празниците  Joy Joy Joy
а Л. Дилов понякога казва много верни неща.  Joy Joy

И аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Някой си беше повярвал   hahaha hahaha hahaha

# 631

Аби в януарския брой на списание InStyle

Много сладък аби бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes явно е ходи да гледа Хобит  Peace Благодари в Т за Иън Маккелън и компания  Laughing

newsm10 С ново интервю ли?

Падругите са сложили преводче на това. Laughing  http://youtu.be/QBhyW3_dTKQ

То е ново май, но аз неговите интервюта не се захващам да ги превеждам.  Joy Joy МноУ сложно се изразява и не ми е по силите.  Joy Joy Joy
аз забелязах, че от турските актьори като ги слушам (не в написан текст) най-добре разбирам на тези, които говорят турски не особено добре.  Joy Joy като Мерием и КБ например.  Joy Joy Joy Щото се изразяват по-простичко.  Laughing

ама тези клюкарите едно и също повтарят, но пък подбират музикалното оформление много добре.  hahaha hahaha
Къде си любов моя?  hahaha hahaha hahaha и амор амор  hahaha hahaha hahaha
единият от репортерите с такъв тон я питаше Серенай дали е била с Чачо все едно наистина е на разпит.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 632
# 633
някой в Т писал: Не пускайте Едже в почивка, тя не заслужава.  hahaha hahaha hahaha

# 634
  • София
Hug Hug И аз така мисля.  Peace даже много се обичат.  Peace
аз съм в отпуска за да си почина от празнуване, че ми писна.  Joy Joy Joy Joy Joy
Браво! yes yes yes Пък аз си мислех, че това:
Скрит текст:
Цитат
Първият работен ден за годината е нещо много тържествено и би следвало да бъде обявен за неработен. Например хората да се събират заедно и да си припомнят, че изминалата година не е била чак толкова лоша, след като са имали рожден ден. Защото дали ще имат и през тази е все още под въпрос…
                                                                   Любен Дилов
което преди малко прочетох  ми допада само на мен ама явно сме от една партия с тебе.

Peace Добре казано

# 635
  • София
"Турунч" Wink е бил със семейството си в Кипър-да има сили ,че тепърва ще го гонят Яман и Селим  Party Party Party

Направо си е симпатяга тука  Laughing Laughing Laughing

# 636
  • София
Озета на руски  Peace

Скрит текст:
То, что Яман раньше всех догадается о том, что Надир может сбежать, спасет жизнь Лейле.
Надир же сделает последнюю попытку, чтобы сбежать из окружения. Но полиция, которой в руки уже попали все доказательства, ему помешает.

Все, кроме Суде, спокойно вздохнут.

Композиция Ямана, которую Мира попросила поставить на телевидении в качестве подарка, стала очень популярной в интернете.
Мысль о том, что Яман станет знаменитостью уже не такая и нереальная.
Это больше всего напрягает Миру.
А с другой стороны появится шанс для Кенана. Суде, которая погрузилась с головой в отношения с Кенаном, будет вынуждена встретиться лицом к лицу с реальностью.
Для нее наступит момент проснуться ото сна. Пока Кенан ждет ее с пылающим сердцем, Суде примет сложное решение.

Дениз, которая чувствует себя всегда на шаг позади Селима, устроит ему допрос по поводу отношений.
Селим, пытаясь ее разубедить, даже не догадывается о том, что на самом деле он убеждает себя.
Звонок, который раздастся одним вечером, убедит Суде, что для нее еще ничего не кончено.

Пока Суде, которая не может ничего сделать, ждет исхода этих событий, кроме Ямана никого рядом с ней не окажется.
Горе-долу това, което видяхме и във фрагманите.  Peace

Вени, Рени , Hug Hug Hug Hug  благодаря за озета       bouquet

Това, че Яман преди всички се досеща ,че Надир може да избяга,спасява живота на Лейля.
Надир ще направи последен опит да избяга от обсадата,но полицията, в чиито ръце са попаднали всички доказателства ,ще му попречи.
Всички,освен Суде, ще си отдъхнат.
Композицията на Яман, която Мира помоли да излъчат по телевизията като подарък за него,става много популярна в интернет.
Мисълта за това, че Яман ще стане знаменитост ,вече не е толкова нереална.
Това най- много притеснява Мира.
От друга страна ще се появи шанс за Кенан. Суде, която се впусна във връзка с Кенан, ще се изправи лице в лице с реалността.
Ще дойде момент,в който тя ще се събуди от съня. И докато Кенан я чака с горящо сърце, тя ще вземе трудно решение.
Дениз, която се чувства винаги на една крачка зад Селим,ще му устрои разпит относно връзката им.
Селим ,опитвайки се да я разубеди, не си дава сметка,че всъщност убеждава себе си.
Позвъняването по телефона  една вечер, ще убеди Суде,че за нея още нищо не е приключило.
Докато Суде ,неможеща да направи нищо, очаква изхода от тези събития, до нея няма да остане никой ,освен Яман  .
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Как пък Яманко ще се озове до Суде  Thinking Thinking Whistling Whistling
Ясно е вече, че Дениз няма шансове. Малко ми е жал да нея, Селим и Седефчето ще са хубава двойка, ако между тях наистина се случи нещо  Peace
Благодаря за озета  Hug Hug Hug
Мисля,че няма да има кой знае какви хард сцени между Селим и Седеф/разбира се,ако Едже ги събере де,ама това с халките в съня на Яман май натам ни води/
Нали се сещате защо....режисьорчО  Whistling Whistling Whistling
Нека има хард сцени за Ямира  Crazy Crazy Crazy За другите двойки не държа. Ако искат и само въздушни целувки да си разменят  Mr. Green Mr. Green

Абсолютно съгласна  Mr. Green Mr. Green

# 637
 Heart Eyes Heart Eyes

някой в Т писал: Не пускайте Едже в почивка, тя не заслужава.  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
"Турунч" Wink е бил със семейството си в Кипър-да има сили ,че тепърва ще го гонят Яман и Селим  Party Party Party

Направо си е симпатяга тука  Laughing Laughing Laughing

Peace на мен актьора ми е  симпатичен и е много добър професионалист, доколкото съм чела за него.  Peace

# 639
# 640
# 641
# 642

fight fight fight fight

спомних си пак как канеше Мира да си тръгвала с него от болницата  Sick Sick Sick баси л...ото  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И когато арестуваха Надир и Мира му се обади как му викаше джанъм  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано вече не го показват толкова, че съвсем ще ми се отще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ади дойдохме си  Joy Joy Joy

# 643

Sick Sick Sick и кво се кефиш?  ooooh! Тук точно заряза Мира и отиде да закара мама, че много се разстроила  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire долно, гадно същество ... гномар.  Sick Sick Sick

ето така ще изглежда след няколко години  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 644

Общи условия

Активация на акаунт