"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 137-ма тема

• 42 171
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • близо до брега на морето
Айдаааааааааааа,още една депресирана се яви LaughingДани,не се сама мило-и аз съм от търтеите в темата Embarassed Embarassed Embarassed
Трябва да си взема антидепресанта Mr. Green
Атой е кардото,ударна доза-колкото повече,толкова повече-ич не ми писва яяяяяяяяяяяяя
THE BEST OF THE BEST Peace

# 706
# 707
Айдаааааааааааа,още една депресирана се яви LaughingДани,не се сама мило-и аз съм от търтеите в темата Embarassed Embarassed Embarassed
Атой е кардото,ударна доза-колкото повече,толкова повече-ич не ми писва яяяяяяяяяяяяя

Hug Hug Hug Hug Hug

# 708
# 709
Добро утро!  Hug Hug

Честит Празник!  Party Party Party
Бррр, кво хорце тропнаха в Калофер  Crazy Crazy   Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Party Party Party Party уникални екземпляри са  Party Party Party ама не ги мисли, хич и не им е студено.  Naughty Naughty Те са се подгряли (от снощи), нЕма да ги мислиш.  Joy Joy

Ич не ги мисля, много ме кефят дори.   Party Party Party  Само да ни говорят, че стаав мазало  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 710
Ади и от мен лека нощ Hug Hug Hug

Аниии, Hug Hug Hug тия песни са чок зор Peace

Hug Hug Hug на мен са ми невъзможни за превод  Joy Joy Joy аз не мога да ги преведа в рима .. абсурд  Joy Joy Ти се спраявяш великолепно!   love001

Ренко, браво!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Наистина се справяш страхотно и ни спасявш в беда  Mr. Green Joy Joy Joy   love001

# 711
Hug Hug Hug Hug
с такива антидепресанти, всички ще искат да са в депресия  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 712

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Тук няма такива, на които да им писва от таз ударна доза Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

# 713
  • близо до брега на морето
дА ви сложа още от моите анти депресанти Laughing

# 714
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Мими, Hug Hug Hug слагай, слагай - да има Joy Joy Joy Joy

# 715
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Слагай, слагай, и още можем да понесем  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 716
Здравейте!  wavey

Винаги съм искала да гледам сериала, но все не ми оставаше време. Днес успях да изгледам първи сезон! Искам да благодаря на момичетата подготвили този чудесен превод и субтитри. Няма да рискувам да изброявам имена, но пък благодаря на всички, за великолепната работа!  Hug

Нямам представа как сте чакали цяло лято, защото финала на първи сезон е изключително драматичен. Навярно е било огромно мъчение, но пък аз мога да продължа напред и да се насладя на сериала.
Отново огромни благодарности!  newsm51

# 717
Здравейте!  wavey

Винаги съм искала да гледам сериала, но все не ми оставаше време. Днес успях да изгледам първи сезон! Искам да благодаря на момичетата подготвили този чудесен превод и субтитри. Няма да рискувам да изброявам имена, но пък благодаря на всички, за великолепната работа!  Hug

Нямам представа как сте чакали цяло лято, защото финала на първи сезон е изключително драматичен. Навярно е било огромно мъчение, но пък аз мога да продължа напред и да се насладя на сериала.
Добре дошла  Hug Hug Hug
Наваксвай бързо и се включвай,ще чакам с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 718
Румънките се любуват на ръцете му  Grinning Grinning Grinning
То и ние какво ли не му обсъждахме и как  ooooh! ooooh! ooooh! Party Party Party

# 719
Здравейте!  wavey

Добре дошла  Hug Hug Hug
Наваксвай бързо и се включвай,ще чакам с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug BaMbIto, радвам се, че ти харесва сериала и превода.  Hug Hug Не сме забравили как ни подкрепи във videoclip.bg  Hug Hug Hug
И да, навестявай ни по-често  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт