Маринче, и при нас такова време,затова му ударих един сън та до сега,но това не ми пречи довечера да гушна възглавницата .Приятна музика,навяват спомени.

и ос..на
.Поне да знам да попитам,за да ме упътят.

Да се разпиша и аз. Едва ли ще бързам да се паркирам, че снощи като се разсъних, та откарах до един. При мен-един ден, обикновен. Потръстичих до обяд, прибрах се, изчетох ви и като заседнах, разпределих една купчина листове и листчета и ги нанесох кое където трябва-готварски рецепти, текстове на песни, стихове. Голям зеленчукосмес беше
Сега за малко при вас, после на среща с руснаците и чак след това при деди 
ЯЖКА пък ни озвучила музикално. Ами тенкю баба на всички ви
Пак чета за първите трепети и си казвам: Колко хубаво ще бъде, като дойде време да споделяме за по-сериозни вълнения. Спомням си, когато бях в първи клас, две момчета от класа се караха кой да ми носи чантата. Казах им да се редуват и настана мир и любов. СВЕТЪЛЧО, все едно с теб съм ходила на пазар, така живо го описваш. А с буквите да внимаваме, че големи смешки се получават. Умният Лъч да ми го пазите ( добре, че мама свекърва не я харесва тази Марая
) Голяма заплаха ми е
МАРИНКА и ти да ми пазиш Влади. Сватята ДИДИА си мълчи, не споделя нищо
КАРИ, МИМИ, ИВЛИН,
ФУРИЙКЕ, приятна ти работа в чужбина. Като спомена, че учиш чужди думи, та ме подсети. Днес имах пациент китаец. Доведе го друг мой пациент. Човека от 10 години живее в България, та се разбирахме горе долу, ама не съвсем. Обеща да ме учи на китайската азбука. Трябвало да науча някакви си 6 000 букви ли са, думи ли са. Колко му е. Ей са
На ТАНУ-то й се радвам, че във всичката суматоха, намери време и за нас. АЙША, дръж нещата здраво, под контрол. Трябва ежедневно да ни съветваш какво да правим със " огромните си спестявания"
Изчезвам, че отивам да тренирам руски
Аз бях много дребничка и слабичка, а те по-височки и ту едната, ту другата ми носеха чантата. Аз се дърпах, ама те бяха много настоятелни и се разбираха помежду си коя ще ми я носи...Хубавото е, че живеех срещу училището.

.Нали ще пътувам,страхувам се да не се подмокря.
Та такива работи.
Ами, само така се отстоява момчета. Тя знае, че днешните мацки не си поплюват. Целуни я красавицата! 

За такива като мен - пазаруване и готвене за почивните дни. 
, на късмет ще ми е
... Препоръчани теми