все си мисля,че в този регион по-млади стават баби и то на повечко внученца!Коментираше се и "Мистър Дядо" ама нещо хич няма да им се получи
ако дядото вземе да стане мистър и няма кой да върти бизнеса на бабите,че до колкото си спомням в тези сфери на работа не се допускат волни програми!
В неделя сме в Русе - Криско е рожденик и не може да не отидем! Ще ви мисля на срещата!

, май често го използваме/. Утре пак, сега лека нощ и дано да мине без броене на оФци.

. Имах време и с него да си поговоря. Подпитвах го за гаджета, но за сега в класа имат само 3 двойки. От трите момчета, едното не знаело, че е избрано за гадже. Ние за сега сме пас. Сватя ДЖИЛИ, Никола си е на Ирката. По никое време реши, че трябва да му извадя зъб, та и това правихме.Сложи зъбчето до главата си и заспа, та се правих и на Зъбна фея. На мястото на зъбчето, сложих паричка. По наше време, когато са ни падали млечните зъби, феите трябва да са били в отпуска. Добре, че сега ги има, та като си вадим зъбите, да намираме под възглавницата по някой и друг лев ( ще ни подпомогнат в правенето на ченетата ). Утре ще изиграят няколко партии шах с деди, че в неделя на обяд ще ходи на поредния турнир. Казвам му, че ще имам гости, мои приятелки. Той пита: баби ли са? Отговарям" да". А бабите на Влади и Йойо? Казвам "да" Иееее, супер!!! Той помисли, че освен бабите, ще дойдат и момчурляците, но после се сети, че е зает. Ей, пак се отвлекох. Каляската се превърна в тиква, а аз от принцеса - Пепеляшка. Лека и спокойна нощ, милички
Препоръчани теми