С какво ходите обути вкъщи?

• 35 649
  • 353
  •   1
Отговори
# 165
Айде, чакам ритуално да бъда изгорена, окадена, накисната в спирт 95 градуса и т.н.

Нареди се на опашката, ако обичаш!  Naughty Аз миналата седмица сложих боя за дрехи в пералнята, така че съм преди теб.  Mr. Green

# 166
  • София/Горна Оряховица
Айде, чакам ритуално да бъда изгорена, окадена, накисната в спирт 95 градуса и т.н.

Нареди се на опашката, ако обичаш!  Naughty Аз миналата седмица сложих боя за дрехи в пералнята, така че съм преди теб.  Mr. Green

Не съм намерила какво да боядисам, иначе сигурно и това бих направила  Grinning Laughing .

Айде, от мен да мине, втора ще мина.

Да ви втресе още повече: и вана обичам да си взимам, при това в момента съм в общежитие. Измих я на няколко пъти с доместос и ми се вижда напълно нормална. Продължава тенденцията да нямам проблеми с разни твари. Явно съм много страшна и бягат от мен  Laughing .
И в хотели не си нося мои калъфки. Даже и с халати на хотела съм се къпала.
Ей сега задминах Check Please в опашката за кладата  Mr. Green Twisted Evil .

# 167
  • Другата България

Нареди се на опашката, ако обичаш!  Naughty Аз миналата седмица сложих боя за дрехи в пералнята, така че съм преди теб.  Mr. Green
Да те почвам тогава? smile3515 argue smile3527
Никога не съм го правила, и не смятам тепърва да започвам. ММ веднъж беше пуснал едни маратонки в пералнята, после все ми се струваше, че ми се лепят по прането песъчинки и друг вид...неща. Ама аз съм си и малко куку Laughing, та може и от това да е. Вместо после да си чистя пералнята /евентуално/, предпочитам да ги накисна в леген - имам си такъв само за обувки, с една четка за тази цел ги поизжуля, поизтъркам, после изплакна и така. Не ми тежи, така ми е по-удобно, така правя. Всеки сам си преценява как да се пере. Аз и по-...засукани блузи не пера в пералня.Такива с мънистенца, пайетки, финтифлюшки...уж гледам да не купувам такива, но когато все пак взема, си ги пера на ръка. Crazy
По темата - понеже съм със студова алергия и краката ми вечно са лед със сърбящи пръсти, а в нас е теракот и гранитогрес само, ходя с памучни чорапи, вълнени калци, вълнени терлици и понякога и чехли Grinning Sunglasses. Съответно чехлите само в краен случай, когато е -найсе навън. Лятото с чехли и тънък чорап понякога. Джапанки не обичам.

# 168
Аз също си позволявам да пера всичко в пералнята, защото открих един дезинфектант като течен прах за пране, на тубата пише, че става и за бебешки дрешки и дори и на ниски градуси изпира. Няма и аромат,което ми е голямо преимство, само упорити петна третирам с вениш и това е Peace А и веднъж годишно взимам препарат, който прочиства пералнята от-до.

# 169
  • София/Горна Оряховица
Че кой е казал, че я чистиш? Високата температура и белината го правят вместо теб.
Както някой преди мен спомена - ако видите какво има в маркуча ще се поболеете. Както и в уплътнението, и по другите части.

# 170
  • София
Аз да не споменавам тогава,че от как се е родило детето пера неговите и нашите дрехи заедно. Mr. Green

# 171
  • Другата България
Аз също си позволявам да пера всичко в пералнята, защото открих един дезинфектант като течен прах за пране, на тубата пише, че става и за бебешки дрешки и дори и на ниски градуси изпира. Няма и аромат,което ми е голямо преимство, само упорити петна третирам с вениш и това е Peace А и веднъж годишно взимам препарат, който прочиства пералнята от-до.
Слагаш го само него с гореща вода, или си е като прах за пране, с изпиращи функции?

# 172
Наливам го в отделението, където се слага праха за пране, т.е все едно си боравиш с обикновен течен прах за пране, врътвам копчето и айде  Party Само че петна от пюрета и прочие по зацапващи не изпира, ама за тях си има вениш, сапун за петна и т.н.

# 173
  • Sofia
Аз пък НЕ гладя  Naughty

# 174
  • София
Аз също,а и не шия.

# 175
  • Другата България
Наливам го в отделението, където се слага праха за пране, т.е все едно си боравиш с обикновен течен прах за пране, врътвам копчето и айде  Party Само че петна от пюрета и прочие по зацапващи не изпира, ама за тях си има вениш, сапун за петна и т.н.
Ясно.
Аз реших, че е нещо за дезинфекция на пералнята след пране на обувки, нали казахте, че след като перете такива, после дезинфекцирате.....

# 176
А то отделно има и такъв-от дм съм го взимала, само че се прави профилактиката с него 1 или 2 пъти годишно, не е всеки път като переш маратонки.

# 177
  • Другата България
Разбрах. Peace

# 178
Как така? Да няма някаква тайна, която съм изпуснала? Перилен препарат, който глади?

# 179
Пералня може да се дезинфекцира със споменавания калиев перманганат. Слагат се няколко кристала в отделението за прах и се пуска на някаква програма.

По темата - вкъщи ходим, както дойде - боси, по чорапи, по пантофи или по джапанки. Почти няма сила на света да убедя детето да си сложи пантофи.

Общи условия

Активация на акаунт