С какво ходите обути вкъщи?

• 35 637
  • 353
  •   1
Отговори
# 240
И аз гладя дънки. Не виждам нищо странно в това. Те пък изглеждат толкова зле намачкани...  Confused
Нищо странно няма.
И аз гладя дънки, колкото и да ме мързи. Дразнят ме измачкани, не че успявам да ги изгладя добре, но винаги личи. Гладя ризи, панталони, бельо на детето. Така ми харесва. Чувството ми за естетика надделява над мързела, но борбата често е голяма.
А, омекотители не понасям.

# 241
  • София
По принцип не обичам да гладя, но наскоро си купих нова ютия и разбрах как работи и взе да ми харесва.
За обуването вкъщи - всички ходят боси, само аз се обувам напоследък с едни чехли.
Опитвам се да поддържам чист пода, но с 2 деца е почти невъзможно.

# 242
Как пък няма да изгладя дънки.  Crazy Ръбче правите ли им за по-естетично?

# 243
Как пък няма да изгладя дънки.  Crazy Ръбче правите ли им за по-естетично?
Да. Дъщеря ми има моделче, което първоначално беше с ръб и аз го правя. Laughing

# 244
Има хора, които си гладят и чорапите, всеки да си глади, каквото му е приятно. Аз мразя ютията. Много рядко я ползвам - лятото. Иначе си избирам материи, които не се нуждаят от гладене + сушилня, направо си стават в перфектен вид.
За дънките - мъжът ми си ги глади, когато са излезели намачкани. Но те мъжете носят по-свободни модели и личи. На дъщеря ми са впити и не ги глади.

# 245
Еднакво много мразя да гладя и да ходя с измачкани дрехи като по тази причина ползвам външна помощ - това за немачкаемите материи е във фантазиите на някои хора само  Laughing Винаги си личи, дали една дреха е гладена или не  Peace

Вкъщи ходим боси, по чорапи, пантофи и въобще кой каквото му е удобно към момента. За чистотата се грижи роботчето, което си има програма и се справя перфектно  Peace

Понякога не  се събуваме, а гостите - никога  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 15:54 от Like_Smoke

# 246
  • София
Аз си купих нова ютия, за да гладя дрехите на бебето  hahaha Предишната ми беше...ъъ около 15 годишна  newsm78 От родителите ми още. И от ентусиазъм си купих нова.
Ентусиазмът ми обаче бързо изчезна и нямам идея от различните и функции, сипвам вода и гладя.

# 247
Аз си купих нова ютия, за да гладя дрехите на бебето  hahaha Предишната ми беше...ъъ около 15 годишна  newsm78 От родителите ми още. И от ентусиазъм си купих нова.
Ентусиазмът ми обаче бързо изчезна и нямам идея от различните и функции, сипвам вода и гладя.
По-добре глади бебешките дрешки без пара.От парата може да останат леко влажни и да се развият бактерии.

# 248
Ютия ползвам само като ходя на сватба.
Иначе н и к о г а.

# 249
Имам тези версии:

и

и нищо между тях!

Решила съм да опитам тази, когато се почувствам лоша:

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 16:47 от Judy

# 250
Аз си купих нова ютия, за да гладя дрехите на бебето  hahaha Предишната ми беше...ъъ около 15 годишна  newsm78 От родителите ми още. И от ентусиазъм си купих нова.
По-добре глади бебешките дрешки без пара.От парата може да останат леко влажни и да се развият бактерии.
Значи моето бебе трябва да е бактерясало от всякъде. То не че аз много го гладя де. Първите 3-4 месеца го гладих (винаги използвам пара, че по-бързо се гладят дрехите). След това стана топличко навън и времето за разходки ми беше по-ценно от това да съм пред ютията. Mr. Green

# 251
Ютията ще ползвам за самонаказание когато съм се почувствала вече много, ама много лоша.

# 252
Винаги с джапанки.
Никога боса.
Домашни чехли не обичам, нехигиенични са.

Хе-хе... Тъкмо си мислех същото, но малко ме домързя да го напиша.
Има перални за тази работа..Ако си пере човек чехлите,така често,както си пере домашните дрехи,кво му е нехигиеничното Rolling Eyes

По темата..
Уж с пантофи/джапанки,но редовно шляпам боса,щото ги зарязвам някъде и ги забравям..
Е сега,като е студено и трябва да се иде до банята,почва едно търсене,една суматоха.. Ужас..

Аз си купих нова ютия, за да гладя дрехите на бебето  hahaha Предишната ми беше...ъъ около 15 годишна  newsm78 От родителите ми още. И от ентусиазъм си купих нова.
Значи моето бебе трябва да е бактерясало от всякъде. То не че аз много го гладя де. Първите 3-4 месеца го гладих (винаги използвам пара, че по-бързо се гладят дрехите). След това стана топличко навън и времето за разходки ми беше по-ценно от това да съм пред ютията. Mr. Green
Леле..А ние нямаме ютия..Чудя се как не сме умрели от някоя микоза

# 253
Изморих се само докато чета, то много десинфекция, киснене в специални легенчета, подсушаване....

Ходим предимно боси, намират ни се и някакви чехли и джапанки, които не ползваме. Килимче имам пред ваната, чист памук и пухкаво с кеф си стъпвам на него след баня и то боса. Пера си го като преценя(имам няколко). Всички се къпем вечер и сутрин и не носим боклуци в леглото. А и честно да кажа, не съм голяма чистница, спазвам някакъв хигиенен минимум, но не са ни черни краката, нито ни се лепят боклуци. Гостите не си събувам, пера всичко в пералня - всичко което може да се събере вътре.

# 254
Много обичам да гладя  Mr. Green
Не ползвам омекотители и дрехите, включително дънки, излизат смачкани от пералнята.
Докато детето беше бебе гладех всичко, сега не се престаравам.

За сметка на това, прахосмукачка не искам и да виждам, но пък нямам никакви килими вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт