Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ужасно ме боли главата, но с вечерния грим успяхте да ме разсмеете и да забравя поне за кратко главоболието  Laughing

# 481
Кажете някой сайт с яки модели грим , най-вече за очи

# 482
  • Пловдив
четките на H&M за нищо не стават

един хубав дегримьор-масло /всъщност е най-хубавото нещо на света за дегримиране, което съм ползвала - определено ползвам продукти под 100 лв. и за да съм по-точна - рядко повече от 10 лв., като често си правя сама домашен двуфазен/:

http://www.enzo.bg/saloos/make-up-removal-oil-olio-za-premakhvane-na-grim/
http://www.enzo.bg/saloos/make-up-removal-oil-olio-za-premakhvan … -golemi-opakovki/

Определено съм на същото мнение за четките. Купих няколко и две от тях се отделиха от основата още щом ги изпрах.

# 483

Отново благодаря за споделеното. винаги съм се чудила дали е правилно защото аз го правя вечер веднъж два пъти седмично вместо крем - моята кожа  е много суха и през зимата това "омасляване" ми е много приятно . А облепихово масло последно видях в Березка. Домашно няма как да си направя Embarassed
много е приятно/полезно  някой да ти дава ей такива практични съвети а не да те прати до аптеката за тестери .

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 21:59 от _re_ge

# 484
  • в 1001-та нощ

Наскоро получих точно такъв въпрос на ЛС и веднага насочих към ФБ страничката на Фокси. Чак след това поразгледах и  Rolling Eyes тя май ги е скрила  Rolling Eyes

Другият вариант е - пишеш "makeup eyes" в Гугъл и гледаш на изображения Simple Smile

Като дегримьори от БГ мога да препоръчам на Сефора, а оt сайт - на boots  Peace

Аз преди време си правих по рецепта  в темата - с розова вода, масло то жожоба и бебешки шампоан и ми лютеше ....

Бях се загледала в ланкомския - пишеше, че е non-oily, което доста ме учуди Simple Smile Явно втората фаза не е маслена Simple Smile

А аз днес взех "революционно" за себе си решение - да ползвам navy синьо Simple Smile Случайно мернах сянката shattered на Urban Decay и реших да я ползвам Simple Smile

Temptalia я описва, като тюркоаз със златист финиш - много красива сянка, при мен стои малко по-светло и от апарата съвсем светло изглежда, но много ми хареса.  За опушване на външния ъгъл - за миг се поколебах дали да не е със сиво, за да има контраст със синьото, но в крайна сметка посегнах към navy синьото, към което по преумпция не посягам с идеята, че не ми отива Simple Smile

И ....реших да мина без очна линия, сякаш гримът бе достатъчно експресивен и без нея Simple Smile

# 485
  • София
a.l.e.n.a,  прекрасен грим! Нежен и фин, много ми харесва!   bouquet

# 486
Аленка, супер е станало  Hug
На мен товами е една от любимите комбинации  Flutter

# 487

Makeup Geek Idea Gallery

# 488
  • Пловдив
a.l.e.n.a, страхотно се е получило и много ти отива. Кое е тъмно синьото?

# 489
  • в 1001-та нощ
Благодаря , Момичета   bouquet

Много се радвам, като разчупвам такива стереотипи  Blush

Navy синьото е от една петица на YSL Riviera  Blush ,но ще дам линк, като прибера Heart Eyes

# 490
Аленка супер си!
Най много ти се радвам на веждите!

_re_ge  bouquet

# 491
Алена,прекрасна си!Страшно ми хареса твоят грим.Жалко,че не мога да го "копирам,защото съм с пъстри очи. Simple Smile

# 492
alenka, много ти приляга синьо  Heart Eyes  като дама със синя кръв си,очите ти греят.Убедена съм,че и тъмносиньо ще ти тои много добре.На мен много ми харесва руса жена със син грим   bouquet.Експерименитрай по-често Simple Smile

# 493
  • в 1001-та нощ
Ах, благодаря много   bouquet

Веждите сега се насилвам много да не ги пипам и са доста широки и пораснали - пазя ги, като отида в салона да има материал за оформяне Simple Smile Тук там почиствам там където има косъмчета наоколо, а отделно и ги рисувам малко извън тях - много ми е интересно да експериментирам с формата, отделно, че установих, че с "клечка за уши" мога да коригирам рисунъка Simple Smile

Сега ползвам една палитра за вежди, която е с нещо средно между прахообразни пресовани и и кремообразни пигменти. Лошото е, че светлият ми е по-светъл, а тъмният по-тъмен - тук-там смесвам, коригирам, но бих искала да е една идея по-светло Simple Smile

А ето и палитрата - ползвах най-тъмния цвят - долу в дясно:

# 494
От мен няколко гримчета от последната седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт