Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 435
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
Благодаря.   bouquet

# 466
_re_ge това е смисъла да сме тук, радвам се ако мога да помогна  bouquet

Има хора и хора ... някои ги мързи да пишат... някой не биха споделили.
Затова искам да благодаря като имам възможност!

# 467
# 468
Точно двуфазен разтвор за почистване на грим се прави много лесно и без риск да получиш алергия.

От вас постоянно научавам много полезна информация!
  bouquet
Аз си слагам масло от гроздови семки, може и шипково  Peace Страхотен лосион става, не дразни очите и почиства супер  Peace

# 469
На мен маслата ми дразнят очите, а и този, който си направих с розова вода и масло от жожоба не чистеше нищо. Етерично масло, като показаното от розмарин например, не бих сложила никога.

# 470
И аз си ползвам този лосион със съвсем обикновена розова вода на Милва и олио жобоба.Доволна съм и от двуфазния на Лореал,преди време имах малка пробичка от 20 мл. на лосиона на Ланком и лореалсият не му отстъпва по резултат,но в състава може би ланкомският го превъзхожда.
А да питам,има ли някой четки за гримиране на HM?Вършат ли работа?Вчера им се чудех,видях ,че са произведени в Китай.

# 471
Някой в темата за четки каза, че за нищо не ставали.

# 472
за маслата казах само това което аз правя, естествено че ако някой не му се занимава може да ползва двуфазни лосьони, както и момичета които не могат да си позволят да сложат на очите си нищо под сто лева. Има всякакви хора със всякакви разбирания и аз уважавам всяко мнение.
Check Please е права че с етеричните масла трябва да се внимава и ще уточня че от тях ако слагам (а аз ги слагам и в разни маски) то това ще е 2-3 капки.

Иначе масла ползвам много, включително и вместо вечерен крем.

# 473

Как вместо вечерен грим?
Аз също етерични масла не слагам по очите. Иначе страхотен тоник срещу пъпки се получава от розова вода и масло от чаено дърво, но трябва да се пазят очите от него  Peace

# 474
Шоколадена, аз юолзвам двуфазния на Лореал и съм доволна. Преди си бях взел да пробвам този на Ланкон, но открих, че за мен този на Лореал хем върши една идея по-добре работата, хем е доста по-евтин. Сравнявах състава и той беше доста идентичен, имаше май леко разместване само на някои от съставките, нищо особено. Пък и нали са под една шапка. Но пък и аз на Ланком нищо май не съм могла да харесам досега. Все ми се струват качество като дрогериен клас на цена на висок клас.

# 475
четките на H&M за нищо не стават

един хубав дегримьор-масло /всъщност е най-хубавото нещо на света за дегримиране, което съм ползвала - определено ползвам продукти под 100 лв. и за да съм по-точна - рядко повече от 10 лв., като често си правя сама домашен двуфазен/:

http://www.enzo.bg/saloos/make-up-removal-oil-olio-za-premakhvane-na-grim/
http://www.enzo.bg/saloos/make-up-removal-oil-olio-za-premakhvan … -golemi-opakovki/

# 476
  • на кого му пука
Това го ползваш на тампонче без да го смесваш предварително с нещо друго така ли?

Аз си поръчах почистващо олио повлияна от разни блогове и коментари ,но като за проба взех нещо по-бюджетно и май не съм очарована особено.Спиралата на Буржоа не може да ми я изчисти напълно.

# 477
намазвам го на лицето с пръсти, остава за малко, после го измивам

# 478

Как вместо вечерен грим?
Аз също етерични масла не слагам по очите. Иначе страхотен тоник срещу пъпки се получава от розова вода и масло от чаено дърво, но трябва да се пазят очите от него  Peace
Вместо вечерен КРЕМ Simple Smile
Имам масло от облепиха (не точно това, моето е домашно, това ти го давам като пример)
в едно малко шишенце съм събрала него+ масло от авокадо+арганово+5 капки масло от чайно дърво и като си измия муцунката вечерта, мажа лицето с такова масло и сядаме да гледаме филм, до като свърши филма е попило, мога да лягам.

# 479

Как вместо вечерен грим?
Аз също етерични масла не слагам по очите. Иначе страхотен тоник срещу пъпки се получава от розова вода и масло от чаено дърво, но трябва да се пазят очите от него  Peace
Вместо вечерен КРЕМ Simple Smile
Имам масло от облепиха (не точно това, моето е домашно, това ти го давам като пример)
в едно малко шишенце съм събрала него+ масло от авокадо+арганово+5 капки масло от чайно дърво и като си измия муцунката вечерта, мажа лицето с такова масло и сядаме да гледаме филм, до като свърши филма е попило, мога да лягам.
ООх ooooh! какво чета и аз  Blush hahaha И аз вместо вечерен крем използвам само масла, за околоочен контур също... Но това е съвсем друга тема, не е за тук  Stop просто грешно прочетох  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт