Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Много бях мераклийка за бб крема на Миша,но и аз се разколебах.Има съмнения за вредни съставки(живак за избелване), както и слаб контрол.Не че не съм слагала всякакви боклуци на кожата преди,да не говорим колко години не излизах от солариумите,но мисля,че сега съм по-разумна и не ми се рискува.Пробвала съм много малко бб кремове ,2-3 седмици от приятелка ползвах и този на Филорга 02,но не останах много доволна и не съм го купувала в пълен размер.От бюджетните хвалят този на Гарние #Crazy,а върху лицето ми седеше като масло Stop.

# 451
  • в 1001-та нощ
Каквото и да ти хвалят - трябва лично да пробваш  Blush

От бюджетните много се харесваше на Биотен и зная, че има мостри  Peace

# 452
Да ББ крема на Биотен е много добър. Аз си го ползвам.

# 453
  • гр. София
Взех си в неделя двуфазния лосион на Микса и веднага получих алергична реакция - клепачите ми се зачервиха и боляха ужасно. Вече ми мина, но на някой друг случвало ли му се е?  newsm78

# 454
  • София
Повлияна от форума днес използвах едва мостра на вв крема на миша, цвета е 23 натурал беж , имам я от енцо.
Просто бях като смъртник , гримирана все едно за хелоуин.Цвета е ужасно сивеещ. Иначе ми хареса покритието и самия крем, но не бих си го купила.
По принцип ползвам вв крема на филорга 01, от него съм много доволна.

# 455
Здравейте,чета ви от известно време,но до сега не съм споделя,защото при мен няма нищо кой знае колко интересно в гримирането. Принципно цял живот ми беше много трудно да си намеря подходящ фдт. Последните години работя в Щатите там станах фен на продуктите на  Revlon.Ползвам фдт Revlon colorstay 24h и Photoready,комбинирам ги с пудрите Revlon Nearly Naked и отново Photoready. От спиралите най ми харесва Photoready 3D Volume. Също така ползвам и фдт на Rimmel London Lasting finish 25h. защото като че ли е по-лек. Преди време си взех абсолютно същия фдт на Ревлон и в България,но просто имам чувството,че ползвам съвсем различен фдт и макар да е една и съща фирма и продукт имам усещането,че качеството е съвсем различно.

Сега ми трябва нещо покривно,но не кой знае колко претенциозно или скъпо.Мислех си за ББ на Нивеа или Биотен,но Биотена като че ли не покрива кой знае колко.Може ли да ми препоръчате нещо леко за всекидневно използване?

# 456
# 457
  • в 1001-та нощ
Взех си в неделя двуфазния лосион на Микса и веднага получих алергична реакция - клепачите ми се зачервиха и боляха ужасно. Вече ми мина, но на някой друг случвало ли му се е?  newsm78

Аз имах дразнене първия път, като го ползвах. Обаче тогава ползвах и една добавка за очи - и в последствие имах съмнение, че може да създава условия за такава реакция.  Забелязах, че докато я пия зоната е по-чувствителна. Спрях я и след доста време пробвах Микса отново - вече нямаше реакция.

При теб сега може да е свързано и със състоянието след раждане, кърменето ... Peace Понеже аз имах проблем - следих за отзиви - има много недоволни, но и доволни  Peace Явно им явен дразнител в продукта, който обаче не действа на всички Simple Smile Нещо, като 50%:50% ...  Peace

# 458
  • гр. София
Мерси, Аленка. Ще се въздържа да го ползвам по-добре.

# 459
Мерси, Аленка. Ще се въздържа да го ползвам по-добре.
Аз го ползвам от доста време вече и никога не ми е правил зачервяване и болка. За сравенение от мицеларната вода на Биодерма така ме щипеше, че отиде право в кофата  Peace

# 460
  • в 1001-та нощ
На мен розовата ми е ОК, но зелената (Sebium)  Crazy Предложиха ми я уж - за по-мазна кожа с идеята да почиства по-добре, но то все едно киселина ползвах  Stop Stop Stop

Индивидуално е Simple Smile и за мицеларните няма едно мнение  Peace

# 461
Точно двуфазен разтвор за почистване на грим се прави много лесно и без риск да получиш алергия.
Пречистена вода 100 мл (може дистилирана) розова вода 50 мл + 1 шишенце (моето е 30 мл) от любимото ви масло. Преди употреба разклащайте шишето. Може по желание да добавяте и различен вид елексири които знаете че ви пасват, аз добавям едни цитоактивни ампули за лице на АРОМА Дерм. Вярно че цената не излиза 7 лева като микса, но и нямат много общо.

# 462
Точно двуфазен разтвор за почистване на грим се прави много лесно и без риск да получиш алергия.

От вас постоянно научавам много полезна информация!
  bouquet

# 463
  • гр. София
Стихийна, може ли да ми предложиш точно определени продукти, за да си направя двуфазен за очите?  newsm78

# 464
 _re_ge това е смисъла да сме тук, радвам се ако мога да помогна  bouquet
Shokoladchе трудно бих уцелила точно твоите продукти Sad мога да споделя само нещата които ползвам аз.
Дестилирана вода

Розова вода

масло от жожоба

масло от розмарин

и последно сложих ето тази ампула
http://www.asti92.com/?p=pr_1&s=214&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт