Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
 Hug,много ти благодаря.Имам доста сенки,но отдавна не се гримирам ,а само трупам и сега покрай темата ми е дошло вдъхновението да опитам.Винаги съм нанасяла сенките с апликаторите в кутийките и естествено не съм се харесвала особено.Не знам до колко това ще се промени с четки,но като начало не искам да хвърлям куп пари за скъпи четки,които така или иначе не съм сигурна,че ще използвам.Виждала съм тези на Еко туулс в Лили,но никога не съм заглеждаха цените им,още утре ще ги взема и ще ги тествам Blush

# 436
Аз само да кажа за коректора на Диор, че го получих и тествах. Много съм доволна, точно такъв какъвто ми е необходим . Не се натрупва , попива и има много свеж завършек кожата. За разлика от предният на Este Lauder disappear ,който е ужасен уж беше за суха кожа, то толкова тежък и покривен, като че ли за Тв грим създаден.

# 437
Този грим ме грабна веднага...сигурно е правен от гримьор , ще прабвам да го спретна , но едва ли ще стане толкова хубав...най-много да ме заприлича на клоун.

# 438
Hug,много ти благодаря.Имам доста сенки,но отдавна не се гримирам ,а само трупам и сега покрай темата ми е дошло вдъхновението да опитам.Винаги съм нанасяла сенките с апликаторите в кутийките и естествено не съм се харесвала особено.Не знам до колко това ще се промени с четки,но като начало не искам да хвърлям куп пари за скъпи четки,които така или иначе не съм сигурна,че ще използвам.Виждала съм тези на Еко туулс в Лили,но никога не съм заглеждаха цените им,още утре ще ги взема и ще ги тествам Blush
Разликата дали ще се нанасят сенките с апликатор или с четки е огромна.  Peace Аз също мислех, че сенки не ми отиват, не се харесвах особено, но като си взех четки, макар и китайски-18бр за 12лв, започнах да виждам разликата, дори с евтините ми сенки ми се получава много добре и чак започнах да се харесвам  Blush представям си с хубави сенки и четки колко по-добре би било всичко  Rolling Eyes

# 439
  • в 1001-та нощ
Сойка_Присмехулка, аз правих подобен синьо-зелен грим с електрическата палитра на UD и макар да нося такива цветове, да беше лято и т.е. ми беше много "особено" ... Видя ме една съседка на излизане и адски ѝ хареса, буквално ме спря да ма разглежда. но .... имам си задръжки Simple Smile

Днес ползвах за втори път този пигмент на  Пупа  Blush

Първия път беше на една грим среща - тогава, като че ли стана по-ярък цвят, сега не толкова  Thinking Чудя се каква може да е причината - дали просто толкова си спомням .... или това, че е било лято и всичко е някак по-ярко .... или пък откакто имам ателие съм хипер изискваща от към цвят  Crazy

Може да се ползва и с влажна четка, но мисля ще стане по-метално, а не по-наситено  Mr. Green Ще пробвам  Heart Eyes

# 440
Абсолютно вярно!Използването на хубави четки изважда много от качеството на сенките.Особено блендването няма как да стане по същия начин с апликатор.

# 441
  • София, Лагера
Сойка, и аз си правя подобен грим лятото  Simple Smile Peace. Преливам от жълто, през зелено, после синьо и накрая тъмно лилаво. Не приличам на клоун, не стои нито прекалено шарено, нито тежко, даже напротив. Може би защото не контурирам с черно, а на водната линия слагам бял молив  Wink. На мен ми стои хубаво, пък и ми отива на същността Laughing

# 442
Да споделя и моите впечатления от ВВ и СС кремовете (не много обстоен)

Пробвах няколко вида ВВ кремове на Скин 79. Страхотен ефект върху кожата ми  Heart Eyes Flutter Никога преди и след това не ми е изглеждала толкова добре, дори без грим. Мека, сияйна, гладка, свежа - просто разкош! Това се получи след около месец ползване на техните ВВ кремове. НО нито един цвят не ми пасна  Tired Просто изглеждах, като полуумряло зомби  Mr. Green Страшно ми сивееха. Другото лошо нещо е, при мен към края на деня, се получаваше силно пудрен ефект.
Пробвах ВВ крем и на Миша - същата история, както Скин.
Така че се отказах от този вид продукт  Rolling Eyes

Миналият месец от любопитство си купих СС крем на Буржоа. Не ми понесе добре на очите, не знам защо. Но не мисля да сравнявам Буржоа с корейската козметика  Wink

Който има светла кожа, има привилегията да ползва истинските (за мен това са корейските) ВВ кремове  Flutter

# 443
Направих го подобен , днес всички много ме харесваха.само на снимката не си личи , че отдолу под долния клепач има и синьо

# 444
Към корейска козметика не бих посегнала по една единствена причина. Никой не може да ме убеди, че козметика създадена за жени с жълтеникава, мазна и дебела кожа е подходяща за мен.

Иначе и аз повлияна от темата днес пробвах няколко ББ и СС крема. Много ми хареса как стои на кожата ББ крем на Боди Шоп, но си купих СС крем на напълно неизвестна за мен марка заради обещанията, че е много добра грижа за кожата и високия фактор. От тези двата СС кремът е по-покривен. Предполагам е до марка.

# 445
И аз като a.l.e.n.a нямам голямо доверие на корейската козметика и определено се чувствам по-спокойна, когато се въздържам от нея. Blush
Кремчетата наистина са доста покривни, но стоят добре върху кожата, стига цветът да пасва.
Цветовете са голям проблем. Предлагат се цветове както за много светла кожа, така  и за по-тъмна, но самите цветове някак сивеят и дори цветът да не е прекалено светъл, човек пак изглежда като мъртвец  Crazy
Корейките може много да се грижат за външния си вид, но дали и властите са стриктни и наистина ли успяват да контролират производството и продажбата на корейска козметика? Aз моите кремчета съм си ги купувала от ebay и от къде мога да бъда сигурна, че с тези кремчета всичко е наред и са корейски, а не ги е забъркал някой китаец бог знае къде и с какво  newsm78 Laughing

За BB и СС - според мен не може да се обобщава - всичко зависи от марката.

# 446
но самите цветове някак сивеят и дори цветът да не е прекалено светъл, човек пак изглежда като мъртвец  Crazy

Сивеят, защото са направени за да изсветлят жълта кожа. Азиатките са луди по изсветляващи продукти.

# 447
  • София
но самите цветове някак сивеят и дори цветът да не е прекалено светъл, човек пак изглежда като мъртвец  Crazy

Сивеят, защото са направени за да изсветлят жълта кожа. Азиатките са луди по изсветляващи продукти.

Значи на мен трябва да ми дойде супер, защото и моя тен е леко жълт. На доста българи тена им е леко жълт /е, не е като на Азиатките, но има такъв подтон/ и смятам е така, защото българите идват от Памиро Хиндокуш, което си е точно Азия. Смесили са се с много народности, но подтона избива  Simple Smile  Затова и има много красиви жени на Балканите - много различни гени са се смесили за да създадат такава красота  Joy
Интересувала съм се изатова го казвам. За

# 448
  • Бургас
Аз съвсем се обърках докато четях всички мнения за ВВ крема на Миша. Стигнах до извода, че светлия цвят сигурно и за мен ще е добре, защото аз съм с много бяла кожа с розов подтон, но силно ме смущават съставките. В едно ревю имаше списък на съставки, в който не видях парабени и минерално масло, но отдолу блогърката беше написала "...както се вижда има два вида прабени и ....". Ревюто беше на английски и допускам, че моето ниво не ми е позволило да разбера някои от химичните названия на въпросните вещества. Другото, което ме притеснява е цената. В сайта на Миша цената е в долари, в енцо.бг е същата, но в лева. Сякаш няма много логика да  така. От енцо със си поръчвала парфюми и не е имало проблеми с качеството им, но козметика от тях никога. Май ще си остана с СС на Клиник, въпреки, че ми се ще да имам и друг вариант.

# 449
Не ползвам корейска козметика, нямам доверие, а и не ми пасват цветовете, пробвала съм. Харесвам си бухала на Холика-холика и дотам. Въобще и не чета, и не се интересувам.

Общи условия

Активация на акаунт