Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Мисля, че разбрах какво имаш предвид. Ако намериш и снимка, за по-сигурно, ще се радвам. Simple Smile
Още утре ще се пробвам, ако ми остане време.
...

Отворих блога ти, защото предположих, че ще има повече снимки и ползвах снимки от там  Blush Предполагам нямаш нищо против, защото е публичен и в подписа ти Simple Smile

Попаднах на снимки без сенки и те ми бяха много полезни  Blush Ще сложа в скрития текст една и след това същата с въображаем контур на грима:

Скрит текст:

На първата снимка се вижда анатомична гънка от кожата на клепача. Това, което аз виждам снимано е - грим под гънката. ако има и над нея - може да е измито от светкавицата, аз коментирам каквото виждам Simple Smile

Контурът съм правила с пейнт и е малко разкривен - но мисля, че става ясно. Сенките над окото не следват дъгата на миглите, а по-скоро правят триъгълник, който се качва към края на веждата, сочи на там.  Вече колко ще е висок триъгълника и колко ще е изтумбена дъгатаима значение, но с проби могат да се постигнат добри резултати Simple Smile

Ето още две снимки, на която няма сенки и се вижда тази гънка, която в гримовете поне на мен ми изглежда, като "край на сенките", те я следват и ходят по окото Simple Smile

Скрит текст:

На следващата снимка се вижда посоката на очите, това за което говоря - че сочат надолу, а не нагоре:

Скрит текст:

И последно - още нещо ми направи впечатление, което тегли в тази посока - ако подчертаеш по-дебело с тъмно само външния ъгъл на долния клепач - под миглите - това също сваля окото надолу - оптически.

Виж как самата водна линия - не сочи така надолу, но като подчертаеш с тъмното там и се създава такава илюзия. Разбирам, че това придава завършеност на грима, може би, ако е по-тъничко ще е по-добре - или експериментирай  Blush Аз отбелязвам какво ми прави впечатление на пръв поглед. Ти се наблюдаваш постоянно  Blush

Ето и снимката:

Скрит текст:

Най-високите части на грима са във вътрешната част на окото - в началото на ириса, а най-ниските - където е черното под долната водна линия. Затова някак очите сочат надолу. Може би, ако тъмното е по-леко и по целия долен клепач - би станало по-различно. Дори да е малко по-широко отвътре и меко разсеяно  Peace

# 286
Иве, много ми харесваш на снимките с розовата очна линия. Супер е!

# 287
  • София
И на мен с розовата очна линия ми харесва много.  Peace

# 288
И на мен с розовата очна линия ми харесва много.  Peace

И на мен, но не заради самата розова очна линия. Много хубаво е излязла. Тя си е хубава де.

# 289
  • София
Здравейте момичета 👭

Аз също харесах грима в розово на Ива - много свежо, лятно, момичешко, закачливо.  
Докато Алена коментираше как да оправи визуално ъгълчето на окото се сетих, че подобни очи има модела, който рекламира Versace Yellow Diamond 💎 и предполагам за да запазят нежното излъчване, дори са подчертали точно това.

Иначе, това, което описва Алена за начина набповдигане на окото аз много го харесвам, но нещо май не се справям много. Разбира се не съм го и опитвала много, но ще започвам да тренирам повече Simple Smile Нещо с горния клепач не се разбираме, та гледам да следвам извивката на окото.

# 290
Извинете за спама- Ивче божествена си на снимките с розовата очна линия ... По-хубава от реклама! Скаш няма какво да скриваш, а само да подчертаваш.

# 291
Извинявам се за нахълтването Blush
Търся червило с модния цвят Марсала - ще ме насочите ли към по-бюджетни марки Heart Eyes

# 292
  • София
Погледни на Макс Фактор. Имам едно много любимо. Мълбери. Peace

# 293
  • в 1001-та нощ
Аз днес ползвах Blue Brown пигмента н аМАС - ами не ме грабна някак, не е за мен, моя типаж. Имам още за няколко проби, но не мисля, че бих го купила в пълен размер  Confused Подобния, но със зелено на инглот ми харесва и пасва повече Simple Smile

Направих го - както го мислех - отвътре с бяло, отвън с матово сиво. Нямаше никакво слънчице днес и снимките не станаха много добре, но се вижда горе долу  Blush

# 294
  • Стара Загора
Момичета, благодаря ви. Hug  bouquet

Аленка, разбрах какво имаш предвид. Ще опитам, че искам малко разнообразие. Crazy Hug
Имам излишна кожа на клепача и затова ми е така захлупен. Не си го харесвам, но свикнах с него. Embarassed Научих се долу горе да мога за себе си и го възприех. По-хубав няма да стане. Confused

# 295
  • в 1001-та нощ
  bouquet

А аз едва преди малко видях грима с розовата линия, ами в този скрит текст - направо си го скрила Simple Smile Нещо съм се отнесла и съм пропуснала  Crazy И все се чудех как онзи грим с лилавото,  другите го виждат розов  Crazy То бива разлика в мониторите, ама чак пък толкова Stop

Добре, че пак се върнах да огледам  Blush

# 296
  • на последния етаж
Момичета, с какво качество са сенките на Bourjois? Днес харесах една тройна палитра (Vintage Rose), но се поколебах да я взема.

# 297
  • Sofia
Момичета, с какво качество са сенките на Bourjois? Днес харесах една тройна палитра (Vintage Rose), но се поколебах да я взема.

Тройните палитри са много зле според мен. Имам една в момента, подарък ми е, преди съм имала също, и двете за нищо не стават  Tired По-добре за тези пари си вземи нещо друго, че и цената им е доста надута.

# 298
  • в 1001-та нощ
Аз си бях накупила разни - а 6м се спекоха  Crossing Arms Thinking Naughty

# 299
kopche, благодаря, ще го потърся  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт