Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте мили сладки момичета! Не съм писала, но от време на време чета. За коледа моят мил съпруг ми подари палитра сенки на Лолипоп Козметикс серия Италия. Да ви кажа не са лоши, но мисля, че за 103 лв може и по-добре. Сега иска за моя рожден ден да ми купи пак такава палитра, ама други цветове. Моля предложете ми палитра около тези пари със перлени или брокатени сенки.
Събери си една палитра на Инглот.
Лолипоп не бих купила и то за втори път.

# 346
Препоръчайте ми молив за вежди не ми растът вообще и се налага да ги дорисувам Sad

http://prikachi.com/images.php?images/979/7848979g.jpg

# 347
А има ли онлайн магазин за инглот?

# 348
няма, но ако си харесаш нещо сигурна съм че ще ти го пратят.
http://inglotcosmetics.com/
Също така в нета има много суотчове
https://www.google.bg/search?q=inglot+swatches&es_sm=93& … =1034&bih=539

# 349
Препоръчайте ми молив за вежди не ми растът вообще и се налага да ги дорисувам Sad

Много хубава форма на веждите и прекрасно лице  Peace.
Просто си намери молив  който да ти пасва като цвят и не ги прави много тъмни. Wink Някои момичета ползват сенки за вежди и казват, че са по- добри от молива.

# 350
За 100 лв предпочитам Шоколадовата палитра на ТФ, която съдържа 16 супер пигментирани, красиви и носими цвята, отколкото за същата сума да си спретна палитра с около 8 цвята, от които после да вадя цвят с усилие. Направих си една неутрална палитра и така си стои. Дори онзи ден се мъчих да я харесам и с изненада установих, че в matte цвят има дребни блескулки.  Shocked

# 351
За 100 лв предпочитам Шоколадовата палитра на ТФ, която съдържа 16 супер пигментирани, красиви и носими цвята, отколкото за същата сума да си спретна палитра с около 8 цвята, от които после да вадя цвят с усилие. 

И аз щях да пиша същото.

# 352
  • в 1001-та нощ
Аз бях обещала да споделя за коректора на Ланком, който ме бе впечатлил с покривност и това, че не се събира във фините линии, озарява.

Сега се зачетох в сайта на Ланком, че може да се ползва и за база за грим, офталмологично тестван ... всеки може да си прочете в сайта - горе в линка  Peace  Simple Smile

# 353
ООООООООО не ме разбирайте грешно, не съм супер фен на Инглот и казвам че това е най добрия избор, просто предположих че момиче което купува Лолипоп държи да има повече разнообразни като цвят сенки.
Иначе и аз бих предпочела за 100 лева да си взема две на Ателие, но всеки си има изисквания.

# 354

Много хубава форма на веждите и прекрасно лице  Peace.
Просто си намери молив  който да ти пасва като цвят и не ги прави много тъмни. Wink Някои момичета ползват сенки за вежди и казват, че са по- добри от молива.

Благодаря.
Понеже Ви чета редовно и често се спори на тема вежди а аз съм доста ощетена от към такива .... Сенките не се ли  трият по-лесно от молива?  С каква четка се оформят (от тези малките резнати под ъгъл?)

# 355
Аленка, мерси. Но аз си поръчах на Диор хидратиращия. То нали знаеш, като си науми нещо човек, че трябва да стане веднага и действа. Моята кожа е суха под очите, пробвах го наред с един на Кларанс и Ланком и ми се стори приятен , лек и не се събира , но ще видим какъв ще се окаже.

# 356
Благодаря за отговорите момичета. Аз не бих си купила палитра на лолипоп, но съпруга ми я беше избрал. Гледам тая шоколадовата палитра и ми харесва, но пише, че не всички цветове са покривни и някои се ронят така ли е наистина?

# 357
Аленка, мерси. Но аз си поръчах на Диор хидратиращия. То нали знаеш, като си науми нещо човек, че трябва да стане веднага и действа. Моята кожа е суха под очите, пробвах го наред с един на Кларанс и Ланком и ми се стори приятен , лек и не се събира , но ще видим какъв ще се окаже.

Milushka здравей, какъв коректор си взела за под очите , че и моята кожа е суха и не мога да си намеря , който да не се събира в финикте линийки. Ще ти бъда благодарна ако ми кажеш от кой си доволна . Благодаря ти предварително .Simple Smile

# 358
Да и аз търся някакъв коректор, който да е по-хидратиращ.. Нещо като крем за очи, но с повече покривност Simple Smile Дали има такова чудо?  newsm78

# 359
Да и аз търся някакъв коректор, който да е по-хидратиращ.. Нещо като крем за очи, но с повече покривност Simple Smile Дали има такова чудо?  newsm78

Спокойно може да си вземеш коректор в тубичка, да си го смасвяш с околоочният кем и така да го нанасяш  Peace

И аз в момента съм на тема коректори  Crazy Още не съм нацелила най-подходящият за мен. Май ще трябва да се замъкна до МАС, там със сигурност ще си намеря нещо  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт