Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
    Епона ,това очна линия ли е или молив и коя е?Дали ще отива на тъмно кафяви очи? newsm78,ти не си с такива ,а направо ти стои убийствено ooooh! Crazy

# 331
Епона,очната линия ти е страхотна,много по-нежно стои.Много ми харесва така  bouquetИвче  bouquet
Кое точно според теб я прави по-нежна?  Blush

Sheki,  ружът е на МАС Animal Instincts:

Червилото пак е на МАС Myth:

Алена, май никъде не споменах кой е пигментът, на МАС Reflects Blackened Red:

shokoladena, очната линия е една на NYX, водоустойчива, течна с четчица. Но не става за водната линия. Там съм с Perversion молива на Urban Decay. Кое те притеснява, защо мислиш, че няма да отива на кафяви очи?

# 332
Самата "опашка".На последната снимка си я направила по-плавна,не рязко отсечена като предните пъти.Сега е като продължение на миглите ,много ми харесва  bouquet

# 333
Благодаря, Епона. Струва ми се, че малко розовее Myth, но ще го пробвам.

# 334
С риск да ми скочите, но не се сдържах  Embarassed

Епона, много харесвам гримовете ти.
Имаш уникални очи и перфектна кожа, но за веждите не мога да си изкривя душата...
Но пък от друга старана, ако ги оправиш ще станеш прекалено перфектна, така че не знам... много хубаво не е на хубаво... казват  Simple Smile

# 335
  • Стара Загора
elanor, прекалено идват според мен. И оскубани, и изписани. Няма нужда от толкова. Няколко косъмчета от ключа и след извивката, за да се запази естественото. Peace

Боже, в първия момент си помислих, че е писала Епона и като видях, се върнах да проверя. Crazy

# 336
elanor, прекалено идват според мен. И оскубани, и изписани. Няма нужда от толкова. Няколко косъмчета от ключа и след извивката, за да се запази естественото. Peace

Боже, в първия момент си помислих, че е писала Епона и като видях, се върнах да проверя. Crazy
И аз да се изкажа, въпреки че не ни е искала мнението  Blush
Мислех си, че много си й отиват нейните непипнати вежди, докато не добих представа от този фотошоп колко съвършена би била...  Shocked Е, реално не биха стояли така изкуствено, както е на снимката и може би наистина са прекалено "оформени" тук  Peace

# 337
  • Варна
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще питам. Някой може ли да ми препоръча от по-бюджетните мерки такова червило?

https://www.facebook.com/woman.bg/photos/a.300247792172.145904.1 … =1&permPage=1

# 338
  • София
Епона последният ти грим е разкошееееен. Много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 339
Епона, не им се връзвай на предложенията.  Crazy
Скрит текст:
Това с фотошопа беше по-нахално от всички останали коментари за веждите на Епона и Лепи, взети на куп.

# 340
  • в 1001-та нощ
Аз днес правих "моливния грим", ама ... много бързах припряно ми беше  Crazy и преди МЦ съм малко "надута"  Crazy Наораво съжалих, но щракнах 2 снимки - да се види на цяло лице Simple Smile

На ММ адски му хареса, ама много  Crazy На мен не ми хареса това, че направих синьото по-тясно ... нямаше много място на очната линия, после дорисувах малко синьо  Stop Stop Stop Като му е припряно на човек - знаете  Crazy

Най-лошото е, че след 5-6 часа - там, където синьото на клепача контактува с кожата на костта се беше поизтрило, не се вижда особено, защото е вътре, но аз, като знам ....

Мисля да ползвам молива само отдолу, ама като знам как ползвам моливи там  Mr. Green

# 341
  • Велико Търново
Много добре се е получило, Алена, на мен много ми харесва  bouquet
"Открадвам" идеята, чудя се с Блекбъри-то на Ейвън дали би се получило добре Thinking или молива трябва да е по-светъл, за да контрастира с очната линия?

# 342
Епона, не им се връзвай на предложенията.  Crazy
Скрит текст:
Това с фотошопа беше по-нахално от всички останали коментари за веждите на Епона и Лепи, взети на куп.
Честно казано и аз си поиграх с фотошопа, но не ги пуснах в форума и резултата с фотошоп ми харесва много повече.  Peace
Спомням си, че майка ми имаше приятелка, която беше с сключени вежди и съм чувала баща ми ( който си няма никаква представа от грим и т.н) да прави коментар по адрес на веждите и. Wink

# 343
  • в 1001-та нощ
Много добре се е получило, Алена, на мен много ми харесва  bouquet
"Открадвам" идеята, чудя се с Блекбъри-то на Ейвън дали би се получило добре Thinking или молива трябва да е по-светъл, за да контрастира с очната линия?

Радвам се, че ти харесва Simple Smile

Аз имам няколко по-тъмни молива на МАС и мога да пробвам. Може би с база няма да има частично изтриване там, където кожа и кожа контактуват Simple Smile

Според мен и без контраст ще е хубаво, дори ще е по-плавно. Аз онази вечер - спонтанно пробвах с този молив, защото ми беше интересен Simple Smile Може би с водоустойчив молив ще е по-стабилно Simple Smile макар, че там няма сълзене, триенето е с кожната "мазнина"  Blush

# 344
Здравейте мили сладки момичета! Не съм писала, но от време на време чета. За коледа моят мил съпруг ми подари палитра сенки на Лолипоп Козметикс серия Италия. Да ви кажа не са лоши, но мисля, че за 103 лв може и по-добре. Сега иска за моя рожден ден да ми купи пак такава палитра, ама други цветове. Моля предложете ми палитра около тези пари със перлени или брокатени сенки.

Общи условия

Активация на акаунт