Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Ивче  Hug за мен има много видим ефект   bouquet bowuu newsm76
И за мен  Grinning по-добре е така  Hug

# 316
  • гр. София
Ивче, така вече ми харесва. Преди очите ти изглеждаха тъжни поради причината, която ти каза Аленка.

# 317
Алена, малко не по темата, но преди време беше споменала, че си впечатлена от коректорите за очи на YSL писалката и един на Ланком, може ли линк към него, моля. Искам да си поръчам нещо, което да не ми се натрупва, а да си попива и да придава свежест, а не да ме състарява Crossing Arms

# 318
Тази вечер - съвсем непреднамерено  Crazy направих един експеримент. По повод размяна - реших да си рпегледам моливите, тъй като не ползвам друг освен чеерн, а имам няколко чаши с моливи. Случайно се оказа, че едната чаша е с очни линии  Crazy По време на бременността не ползвах и съм ги пробрала в шкаф да не се пращат, а винаги съм мислила, че съм ги дала насам-натам  Crazy И се оказа, че имам 2 нови водоустойчиви на МУФЕ - черна и синя  Crazy

Така, захванах се с моливите, пробвах на ръка, гледах ....и реших, че изкуствената светлина е подвеждаща  Thinking Най много ме озадачи един Kohl на Ланком - светло син и матов. Като този на ЮШанел, който харесвам. Ами пише на ръка, но дали щ епише и на окото, без да го раздърпва  Mr. Green

Вижда се на китката долу, под него има бяла черта - пак от ланкомски бял kohl:

Очевидно е колко много по-лъскави са другите моливи (Пупа, Кларинс, Буржоа, NYX ....)

Реших лекичко да мацна под окото - да видя дали ще пише, а после реши да пробвам и като очна линия  Thinking Сетих се, че имам колежка, която ползва синьо-зелен молив - хубаво става, не много прецизно и малко лъскаво, но ефектно. Аз никога не съм ползвала молив  Mr. Green

Очертах със синьо отгоре и отдолу и добави черно, после и малко спирала - на едното око само.

Ето снимки, тъкмо повод да се види кожата без ББ-та и пудри  Mr. Green Ще ги сложа в скрит текст - да не си изкара акъла някой нощем или на събуждане  Mr. Green Две различни очи не с анай-приятната гледка, но нарочно оставям негримираното, за да се види разликата  Blush  bowuu

Скрит текст:

Честно казано - все още съм в размисъл, много ми е ново, странно, нетипично за мен. А и толкова набързо стана. Но ми дава тема ан размисъл. Могат да се ползват и не много контрастни цветове  Peace

Нямам идея как ще пише молива над база или над сенки - телесни имам предвид. Но на гола кожа пише превъзходно. Също, ако е лъскав - може би няма толков ада ми хареса. На ръката ми се вижда как лъскавит емоливи подчертават "бръчки", а матовият молив някак ги изглажда  Blush

Мале, Аленка, умът ми не побира как може да си купиш толкова много "еднакви" моливи  hahaha
За грима с моливи, аз ползвам основно моливи, защото нося лещи и съм с чувствителни очи и, като ми залепне някоя прашинка от сенките за лещата цял ден ми дразни окото... Sick
Иначе мисля, че това не е много "твоя" грим. Не ми стои много на дама, като теб, повече тийн ми се вижда   Blush но ако все пак държиш да го пробваш, мисля, че с по-тънки линии, ще е по-добре Simple Smile
П.п. имаш много хубава кожа  Peace

# 319
  • София
И според мен се вижда вече разлика в така оформеното око при Ивчето. Така е много по-добре!  Wink

Аз вчера се гримирах с пигментите Melon и Vanilla на Мак, както и със сенките Coppering и Folie и се получи много симпатичен (според мен) грим. Снимах и като си видях снимките общо взето всички бяха такива:
  hahaha  Joy

Най-близкото до нормална снимка е това:
но на живо беше по-добре  Peace

# 320
  • гр. София
Ел, разкошен грим е бил. Много ми харесва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 321
Ел,как е възможно да правиш толкова перфектни гримове?Очната линия е толкова прецизна та чак нереална Heart EyesУникални преливки,истинско вдъхновение Blush  bouquet

# 322
Ел, с какво правиш очната линия?

# 323
  • София
Благодаря Ви  Hug Перфектни не са, но съм упорит ентусиаст  Hug

Check Please, за продуктите ли питаш или за четките?

# 324

Check Please, за продуктите ли питаш или за четките?[/color]

В такъв случай и за двете. Сега видях в блога ти, че хвалиш базата на NYX и си помислих, че е тя, но пък щом споменаваш четка, значи не е.  Simple Smile

# 325
  • Стара Загора
Още веднъж много благодаря на всички. Hug

Днес пробвах едно червило, за което наскоро имаше питане от някой (Dior Diorific Golden Shock). Ниана сякаш спомена, че го чака и ще сподели като пристигне. Реших да се включа и аз. Не знам за кой цвят точно ставаше въпрос, моето е 005 Daring Shock.

Скрит текст:

Оказа се крайно неподходящо за цвета на очите ми, очаквах да е по-светло, но както и да е. Цвета ми е трудно да определя - смесица между винено, кафяво и сливово е. Сложих и леко в средата от светлата част, но тя и самостоятелно си е доста покривна. По-надолу има снимки и с нея. Издържа ми около 4 часа с малко ядене и пиене на вода.

Скрит текст:

# 326
Ел, подсети ме, че имам Melon, трябва да взема да пробвам нещо с него...

Иве, на мен ми харесва как ти седи червилото. Не мисля, че не ти отива на очите.  Peace

От мен пак със същия пигмент, с който правих втората очна линия вчера, но този път го използвах по друг начин. Чудих се и с какво червило да съчетая. С това от вчера, щеше да е много хард мисля, пък нещо друго все не ми се връзваше, затова реших радикално нещата и сложих това.

# 327
Епона,очната линия ти е страхотна,много по-нежно стои.Много ми харесва така  bouquetИвче  bouquet

# 328
Епона, би ли споделила кои са ружът и червилото?

# 329
  • в 1001-та нощ
Mari Lin,  на ръката са няколко, но драсках по няколко черти - за да преценя цвета и как се нанася на кожа - дали пишат лесно и т.н. и така станаха повече черти  Blush Иначе много са белите и техни вариации, черни, кафяви .... доста има и непробвани Simple Smile

А гримът на живо стои много нежно, но е някак по-лятно весел Simple Smile Аз на работа няма как да отида така Simple Smile На живо и очите са по-малки и го няма това лъскане от светкавицата. Ще видим утре какви ще ги свърша. Ще имам емоционално преживяване и това допълнително ще вкара тръпка Simple Smile

Elle-même, този грим и на мен много ми харесва  Blush

Епона  Blush много ти отива, ще се върна да видя кой е пигментът  Blush

Общи условия

Активация на акаунт