Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
Тази вечер - съвсем непреднамерено  Crazy направих един експеримент. По повод размяна - реших да си рпегледам моливите, тъй като не ползвам друг освен чеерн, а имам няколко чаши с моливи. Случайно се оказа, че едната чаша е с очни линии  Crazy По време на бременността не ползвах и съм ги пробрала в шкаф да не се пращат, а винаги съм мислила, че съм ги дала насам-натам  Crazy И се оказа, че имам 2 нови водоустойчиви на МУФЕ - черна и синя  Crazy

Така, захванах се с моливите, пробвах на ръка, гледах ....и реших, че изкуствената светлина е подвеждаща  Thinking Най много ме озадачи един Kohl на Ланком - светло син и матов. Като този на ЮШанел, който харесвам. Ами пише на ръка, но дали щ епише и на окото, без да го раздърпва  Mr. Green

Вижда се на китката долу, под него има бяла черта - пак от ланкомски бял kohl:

Очевидно е колко много по-лъскави са другите моливи (Пупа, Кларинс, Буржоа, NYX ....)

Реших лекичко да мацна под окото - да видя дали ще пише, а после реши да пробвам и като очна линия  Thinking Сетих се, че имам колежка, която ползва синьо-зелен молив - хубаво става, не много прецизно и малко лъскаво, но ефектно. Аз никога не съм ползвала молив  Mr. Green

Очертах със синьо отгоре и отдолу и добави черно, после и малко спирала - на едното око само.

Ето снимки, тъкмо повод да се види кожата без ББ-та и пудри  Mr. Green Ще ги сложа в скрит текст - да не си изкара акъла някой нощем или на събуждане  Mr. Green Две различни очи не с анай-приятната гледка, но нарочно оставям негримираното, за да се види разликата  Blush  bowuu

Скрит текст:

Честно казано - все още съм в размисъл, много ми е ново, странно, нетипично за мен. А и толкова набързо стана. Но ми дава тема ан размисъл. Могат да се ползват и не много контрастни цветове  Peace

Нямам идея как ще пише молива над база или над сенки - телесни имам предвид. Но на гола кожа пише превъзходно. Също, ако е лъскав - може би няма толков ада ми хареса. На ръката ми се вижда как лъскавит емоливи подчертават "бръчки", а матовият молив някак ги изглажда  Blush

# 301
  • София
Алена
На мен ми харесва комбинацията от синьо и черно и предполагам с цялостен грим ще изглежда завършено и интересно. Само не знам с какво червило ще го съчетаеш. Simple Smile

На мен ми се искада си направя хубав грим в люляково лилаво. Ето такъв нюанс.

Но като тип грим нещо подобно.

# 302
Днес получих изненадващ подарък от ЛМ  Hug
Скрит текст:
Много е наблюдателен и  нищо не му убягва от това, което ме интересува. Напоследък съм се хванала съм се захванала и аз с моите вежди, не е провокирано от темата, просто  искам да си ги направя така, че да си ги харесвам повече WinkТова е една от моите любими блогърки за грим, използвайки продуктите на Аnastasia Bevarly Hills за които и Ел сподели, вече поръчани Hug:
Carli Bybel
https://www.youtube.com/watch?v=dt2MJq0Tml4

И още нещо много искам да си купя червилото на Mac -Rebel, много ли е тъмно на мен ми се ще да е като тъмно малиново newsm78

# 303
Иве, много ми харесваш на снимките с розовата очна линия. Супер е!
И на мен и ако съм на твоя възраст бих я носила, що не, а кога ще приличаш на кукличка? Като станеш на 40?

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 10:29 от г-жа Стихийно бедствие

# 304
Аз с един експеримент с двойна очна линия, но май не мога да се възприема много така.

# 305
Епона, прекрасно! Кое е червилото?

# 306
Харесвам те! Heart Eyes  bouquet

# 307
Мерси, те даже и снимките не станаха толкова добре на тази светлина, която е навън.

Червилото е Chanel Rouge Allure Velvet L'Impatiente , лимитирано от Коледната колекция 2012. Според мен е страхотен цвят, а и е доста издръжливо. А какви перипети имах, за да се сдобия с него. Но определено си засужаваше.

# 308
  • в 1001-та нощ
Алена
На мен ми харесва комбинацията от синьо и черно и предполагам с цялостен грим ще изглежда завършено и интересно. Само не знам с какво червило ще го съчетаеш. Simple Smile

На мен ми се искада си направя хубав грим в люляково лилаво. Ето такъв нюанс.

Скрит текст:

Но като тип грим нещо подобно.

Скрит текст:

На следващото излизане ще го направя завършен, а за червило нещо по-прозрачно Simple Smile

Като направиш лилавия грим да не пропуснеш да споделиш Simple Smile Кои сенки ще ползваш? Червило?

Епона  Blush много е хубаво червилото  bowuu струвало си е усилието да го намериш  Blush

# 309
момичета, извинявам се ако не е много по темата, но дали знаете добър гримьор в Търговище? ако има някои от вас, които са оттам маля да ме насочите  Simple Smile

# 310
Епона, много хував грим.  Peace

# 311
  • Стара Загора
Постарах се да пробвам техниката, която Аленка предложи. Качих повече цвета, но при блендирането се измива и май не личи особено. Не ползвах черно  за очертаването при долните мигли, защото грима беше в лилаво и си направих линията с тъмните сенки, които избрах за сгъвката. Мога и по-добре със сигурност, но въобще мислех да не се гримирам, та набързо спретнах това.

Скрит текст:

Направих и очната линия по препоръка на Стихийна, от средата на клепача и да се удебелява към края. На снимките пак ми изглежда като моя си начин, но има малка разлика. Може би от ъгъла на снимане изглежда, че опашката ми не е вдигната, а всъщност е. За сравнение, ето един грим с очна линия по цялата дължина на клепача. 

Скрит текст:

На мен ми хареса как се получи и съм доволна от резултата, който постигнах като развитие с четките ми Zoeva. Преди не можех и наполовината, еднакви очите да ги направя е абсурд. Сега просто имам чувството, че няма как да сбъркам. Не винаги става това, което съм си мислела, но не се и правя на плашило.

Отивам да ви чета.  bouquet

# 312
Ивче, много красиви, изпипани гримчета Peace
Очите може да ги повдигнеш оптично нагоре, като подчертаеш вътрешната част на долния клепач, и почти намалиш очертаването в средата и края на окото(долен клепач)

# 313
  • в 1001-та нощ
Ивче  Hug за мен има много видим ефект   bouquet bowuu newsm76

# 314
  • София
Ивче, много красиви, изпипани гримчета Peace
Очите може да ги повдигнеш оптично нагоре, като подчертаеш вътрешната част на долния клепач, и почти намалиш очертаването в средата и края на окото(долен клепач)

Бих пробвала и аз, звучи интересно. може ли да онагледите със снимка ? Peace

Общи условия

Активация на акаунт