намирам се в следната ситуация: До октомври месец взимах противозачатъчни. От както спрях хапчетата с мъжът ми работим за бебче. Първият месец не се получи и криво-ляво ми дойде (преди хапчетата нормално имах закъснение от около седмица и след хапчетата явно отново). Първият ден от последната менструация беше на 15-ти ноември 2014. По моите сметки ми закъснява вече поне с 2 седмици. Заедно с това от горе-долу толкова време ми излизат ужасни пъпки по лицето, по гърба и деколтето (по гърба и деколтето не чак толкова зле). Преди, като изключим пубертетските проблеми по лицето, не съм имала такива оплаквания. Днес си направих 2 различни теста за бременност, но и двата бяха отрицателни. От днес забелязвам, че цветът на урината оранжевее (все едно е примесена с кръв, но не като от менструация) и се притеснявам. Трябва да допълня, че до от началото на декември до 19-ти декември бях в голям стрес на работа (да не би това да е причината за всичко..). Чак такова голямо закъснение на цикъла не съм имала досега...дали тестовете са показали грешно..или е нещо друго.. не ми се гади и гърдите не ме болят...
Коментари, идеи?? Благодаря предварително!
пуснеш кръвен тест. Дано не е нищо сериозно