Бременност?

• 1 769
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте бъдещи и настоящи мами,

намирам се в следната ситуация: До октомври месец взимах противозачатъчни. От както спрях хапчетата с мъжът ми работим за бебче. Първият месец не се получи и криво-ляво ми дойде (преди хапчетата нормално имах закъснение от около седмица и след хапчетата явно отново). Първият ден от последната менструация беше на 15-ти ноември 2014. По моите сметки ми закъснява вече поне с 2 седмици. Заедно с това от горе-долу толкова време ми излизат ужасни пъпки по лицето, по гърба и деколтето (по гърба и деколтето не чак толкова зле). Преди, като изключим пубертетските проблеми по лицето, не съм имала такива оплаквания. Днес си направих 2 различни теста за бременност, но и двата бяха отрицателни. От днес забелязвам, че цветът на урината оранжевее (все едно е примесена с кръв, но не като от менструация) и се притеснявам. Трябва да допълня, че до от началото на декември до 19-ти декември бях в голям стрес на работа (да не би това да е причината за всичко..). Чак такова голямо закъснение на цикъла не съм имала досега...дали тестовете са показали грешно..или е нещо друго.. не ми се гади и гърдите не ме болят...

Коментари, идеи?? Благодаря предварително!

# 1
Ако не ти се чака до понеделник за един гинекологичен преглед си направи кръвен тест в някоя работеща лаборатория.

# 2
Тестовете не отчитат чак толкова бързо, поне при мен на по-късен етап едва едва отчете втората лента. 

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 01:20 от Nia_Nia_Nia

# 3
Препоръчвам ти да отидеш на лекар. Възможно е да е всичко от хормонален дисбаланс. Без да те обезсърчавам,но при закъснение 2 седмици в повечето случаи дамашните тестове не грешат. За твоя сигурност все пак можеш да си Препоръчвам ти да отидеш на лекар възможно най-скоро. Възможно е да е всичко от хормонален дисбаланс. Без да те обезсърчавам,но при закъснение 2 седмици в повечето случаи дамашните тестове не грешат. За твоя сигурност все пак можеш да си пуснеш кръвен тест. Дано не е нищо сериозно  Hugпуснеш кръвен тест. Дано не е нищо сериозно  Hug

# 4
Когато аз пиех противозачатъчни(в продължение само на два месеца)цикълът ми тотално се обърка.За тези два месеца ми дойде три пъти,тогава се притесних и ги спрях след което нямах цикъл почти два месеца,а после мина още време докато се нормализират нещата и стане пак редовен.Така че според мен това закъснение е от обърканите хормони(дано да се лъжа и да си бременна,но мисля че тест би отчел вече ако е така).А урината може да потъмнее по много причини една от тях е недостатъчно приемане на течности.

# 5
Моят съвет е да отидеш на лекар. Би трябвало ако си бременна, да имаш положителен резултат от уринния тест. Така като ми описваш пъпките и закъсненията още преди да пиеш ОК, възможно е да имаш хормонален проблем. Правила ли си изследвания?

Отиди на лекар възможно най-скоро. Вероятно ще трябва да си направиш изследвания и тогава да работите за бебе.

# 6
  • София
Моят цикъл се регулира 1 година след като спрях хапчетата. Нямах О. и ми идваше само лед прием на хормонални лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт