Звездни компромати-227 част

• 56 092
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Ами те са като близнаци! Shocked Shocked Shocked

Този е красив, много, италианецът.. Heart Eyes
Благой също не е грозен. Самосъсипа се просто.

# 376
Бижу, просто нашите обикновени мъже са си намерили небикновени жени. #Silly

Освен, че ми е свинемиреста и свинепрасеста, като лице, има нещо... синузитно във физиономията й. Постоянно съм с усещането, че е със запушен нос. Crazy Освен това не харесвам никак гласа й.

Благой не е грозен, а само противен и бобърест - ужасни зъби, стайлинга го оставям настрана.

# 377
Хаха, моята необикновеност ме спря да го кажа, но няма да ми попречи да се съглася с теб. Mr. Green Hug

За Скарлет - същите усещания като твоите. Joy

# 378
Славена пък на мен никога не ми е харесвала. Има нещо чаровно, но като цяло е жабе в устата. Мъжът й не се наемам да коментирам, красотата е относително нещо, а финансовата още повече.
Този Благо никога не съм харесвала, също. Много ми е нашарен, напудрен, мургав и само една хубава усмивка има..
В Скарлет има нещо сексапилно, но като цяло и тя не ми харесва..
Айде, нахейтвах ги всичките, сега мога да работя спокойно  hahaha Mr. Green

# 379
От фейсбука на Вихра :
Каквото и да значи newsm78 коментара под снимката.

# 380
  • където ми харесва
От фейсбука на Вихра :
Каквото и да значи newsm78 коментара под снимката.
Едва ли Вихра има близък само един Иван.
Може да се отнася за всеки, може да се отнася за конкретен човек, или да е ПР.
Но, според мен не е насочено към бившия й съпруг.

# 381
Вихрето не била от най-грамотните. Според мен ''посланието'' й е точно към бившия й мъж.

''Честит Иванов ден! Бъдете здрави!
И специално да поздравя един любим приятел ! Иване, пожелавам ти да бъдеш много здрав /все пак си здравословен Да постигнеш тези успехи, за които си говорим и да обиколиш целия свят, ако може с мен  ! И черните котараци никога не се предават, знаеш ! Очаквай скоро Принцесите при теб в Кралството!''

Какво означава ''очаквай скоро принцесите при теб в кралството'' - това не са ли тя и дъщеря й, неговите принцеси, поне аз така го тълкувам. Другото - ''да бъдеш много здрав, все пак си здравословен'' - намек за готвенето на Тенчева и липсата на алкохол? Дори да не е към него, нарочно пише така, че хората да си мислят, че е за него. Дори да не е за него, нарочно дразни Ирина.  Laughing

кудкудяяяяк -  https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/103658 … d&oe=553595FC

Бижу  Hug

# 382
То Ивановци в България дал Господ, така че всичко може да значи.

# 383
  • Gotham City
Отдолу е писала
Вихра Петрова Отнася се за най- добрия ми приятел
Like · Reply · 3 · 6 hours ago

# 384
Определено мисля, че ако не е насочено към бившия й съпруг, то е написано така, че да подразни именно него.
Тяхно интервю от времето преди да се разделят
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=267849
А това е статия, в която се казва, че Вихра имала нова тръпка,адаш на бившия й.
http://izbori.pik.bg/цирк-вихра-пак-залюби-иван-news187848.html

# 385
  • София
А според мен пожеланието на Вихра си е написано съвсем нормално. Ако беше към някой Пешо примерно, пак ли щеше да ви звучи странно? Съвпадение в имената просто, не е престъпление.

# 386
  • София
според мен вихра още не може да преглътне унижението от зарязването й и колкото й да се представя за щастлива и непукист по отношение на ирина и иван, отвътре още я човърка. което си е нормално де - не стига, че мъжът й я остави, ами и с него си отиде и финансовата й сигурност, бъдещото й развитие в телевизията. сега я гледам, че прави някакъв блог за някакви женски неща - не знам какво изкарва и откъде, но хич не й е леко. от тази гледна точка я съжалявам. но нямам идея какви са им били отношенията и защо иван избяга.
отплеснах се, но идеята ми беше, че с постовете си все гледа да подразни ирина. това ще е отговор на вчерашните писания по медиите, че са се оженили. и сега би трябвало ирина да си стои вкъщи, да си гризе ноктите и да се чуди дали за нейния иван става дума или не.

и да не е само размишления върху житието и битието на две госпожи, ето един ухилен тачо в компанията на поредната мис ( сигурно са му фетиш ) -
http://hotarena.net/public/upload/content/22873/800/tacho.jpg

# 387
А според мен пожеланието на Вихра си е написано съвсем нормално. Ако беше към някой Пешо примерно, пак ли щеше да ви звучи странно? Съвпадение в имената просто, не е престъпление.

Двусмисленко си е написано и е нарочно сякаш. Можеше да тагне съответния Иван или да му уточни фамилията. И най-вече - това насочено към 1 човек съобщение да му е пратено на лични.  Grinning Ах, Фейсбук...

# 388
Двусмислено е от където и да го погледнеш. При бивш съпруг със същото име и доста пикантна раздяла, да правиш такива пожелания публично, а не лично - е, много ясно какво ще си помислят хората. Точно това е целяла. А дали иска да се шуми около нея или да ги дразни - според мен и двете.
Ами нормално е да й е криво още, на кого няма?

Помня едно тяхно общо интервю, мисля, че беше в ''На кафе'' - когато обсъждаха бъдещата си сватба и как детето й дало пръстена на Вихра и пр. Още тогава много добре си спомням как ме учуди този мъж - ще се жени за любовта на живота си (както твърдеше тя), искали още деца, а такова отегчение се четеше по лицето му.

# 389
Помня едно тяхно общо интервю, мисля, че беше в ''На кафе'' - когато обсъждаха бъдещата си сватба и как детето й дало пръстена на Вихра и пр. Още тогава много добре си спомням как ме учуди този мъж - ще се жени за любовта на живота си (както твърдеше тя), искали още деца, а такова отегчение се четеше по лицето му.

Почти същото като с Валери Божинов, и те двамата с Алисия все приказваха как ще се женят, един от последните пъти когато даваха някакво тяхно интервю по телевизията е от времето, когато той вече е спял с Николета. Е ожени се Валери, ама не за Алисия Sick

Общи условия

Активация на акаунт