Звездни компромати-227 част

• 56 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
По лесно е да олюеш някого,вместо да му признаеш смелоста да започне от 0.
Абе баш от нулата не е започнала, хайде сега.

# 481
 Е как от нулата, тя и като потребител в този форум е споделяла, че е имала връзка с богат женен мъж, на когото и дете е щяла да ражда, хайде моля ви се!

# 482
  Ако допуснем, че нулата се намира между краката й, може да се окаже,че наистина от там  е започнала.  Rolling Eyes 
 На нас ни остава само да завиждаме.

# 483
 То и това не всеки го може. Просто не е "от нулата".

# 484
То и това не всеки го може.

Абсолютно  Peace

# 485
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,щом намесихме и дълбокото минало,значи озлобеността надхвърля пределите на фантазиите ми.
А аз смятам,че съм човек с добро въображение(гаджета така казват) Laughing

Ирина и Иван по-малко щастливи и по-бедни няма да станат,не знам защо се хабите в негативизми.

# 486
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, мац, защо да и злобеем на каката? Ти нали не мислиш, че в тази тема пишат само някакви пропаднали бедни домакини, които не са постигнали никаква реализация в живота?
 Laughing

# 487
 Ама аз им пожелавам да са щастливи!

# 488
 Аз само за "точка нула" исках да се изясним, иначе ми е през точката за тях.

# 489
  • София

Мис Косово ми хареса най-много, американката е красива също, и Индия също, но на втората снимка нещо се разколебах...

Шарлийн с палто и ръкавици, бебетата без шапки  Naughty Joy

# 490

Тоя човек не го научиха как да се облича  ooooh! Пак като не е с редовните тениска или потник, запасани в панталон.

# 491

Освен ако не си Ирина, няма начин да осъзная защитата ѝ от някой случаен човек. Mr. Green

Ирина си я защитават себеподобни, те най-добре я разбират, като гледам кои са и защитничките в темата Laughing Явно жени със сходно на нея мислене могат да и симпатизират, което говори достатъчно за тях...

От половин час немея пред монитора и направо се чувствам сюрреалистично вече - снимките на Благой-блажното, сгодения гей, на Мара кулинарните изяви и разказа ѝ... зави ми се свят!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 03:16 от AQUА

# 492
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кои са защитничките на Ирина и има ли нужда от такива?

Паралелно с този онлайн сблъсък,тя вмомента си пие винцето,носи си Бърбарито и празнува в хубавата си къща.Същото е и с Николета,Мария и компания...хората живот си живеят,пък нека ги плюят.

# 493
Кои са защитничките на Ирина и има ли нужда от такива?

Паралелно с този онлайн сблъсък,тя вмомента си пие винцето,носи си Бърбарито и празнува в хубавата си къща.Същото е и с Николета,Мария и компания...хората живот си живеят,пък нека ги плюят.
Ми, например ти си една от хората, които явно чак ѝ се възхищават Mr. Green

Иначе - който не е гнуслив, няма скрупули и е вид жив труп, определено може много да напредне в живота с няколко органа, един от които от изключителна важност.
Сякаш негнусливостта наистина е на първо място, обаче, гледайки как "успяват" някои.
Трудолюбиви са Мимето и мама, не може да им се отрече, и на болка търпи тя (сигурно повечето знаят за какво става въпрос)... хммм, дааа... не е лесно!
Парица е царица!

# 494
Трудолюбиви са Мимето и мама, не може да им се отрече, и на болка търпи тя (сигурно повечето знаят за какво става въпрос)...

Сподели де...

Общи условия

Активация на акаунт