Звездни компромати-227 част

• 55 946
  • 729
  •   1
Отговори
# 30

Тя роди преди около месец  Peace.

Кати Грифин е ужасяваща без грим, не че другите от поста на Бижу са в особено добра форма  Mr. Green.

# 31
Рут ми е изключително противна.
Аз се чудя мъжете какво й харесват на Мария- тунингована проста лигла. Да преспят с нея- ок., ама пък да се женят...
И оня Митко изглеждаше разумен  човек  Tired

# 32
  • Бургас
Аз се чудя мъжете какво й харесват на Мария- тунингована проста лигла. Да преспят с нея- ок., ама пък да се женят...
И оня Митко изглеждаше разумен  човек  Tired

Всичко опира до правилна психология и манипулации. Мара поне е атрактивна визуално - слаба, цицореста, наконтена. Ами онези грозни и тъпи простакели, които въртят мъжете на малкия си пръст. Който може си го може. А и някои мъже са толкова глупави и наивни.

# 33
  • Sofia
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/108917 … 7&oe=55281D93
д-р Енчев и Теди с ужасна люспеста рокля Sick

# 34
Просто отвратителна. Peace

# 35
  • Бургас

Русото й отива повече на Теди. Така челюстите й се набиват по-малко на очи.

# 36
  • София
Тия двамата са ми антипатични.

# 37
Русото й отива повече на Теди. Така челюстите й се набиват по-малко на очи.

Много добре изглежда  Peace

# 38
# 39
Бритни  Laughing

# 40

Тази ми е като женски клонинг на Рафа Надал.

# 41
  • София
Много са ми странни! Женствен мъж и мъжествена жена, егати комбинацията. Rolling Eyes
Баш!  Mr. Green Теди Велинова няма начин да я харесам. Никога досега, на нито една снимка не ми се е сторила поне леко симпатична. Отвратителна ми е. Но не повече от Рут Колева.  Wink

# 42

Превръзка ли има Бритнито или клинът е с някаква специална подплънка като тия колоездачните, само че не на дупето, а на междукрачието?

Женствен мъж и мъжествена жена не е лоша комбинация - все пак единият от двойката е мъжествен  Grinning

# 43
Не знам от къде вадите впечатления за Митко на Мария , но лично според мен е ннадут пуяк , или поне беше през времето на бременността на Мария.... 

# 44
Като наедрее Тоца и като и се прище за си закачи и задник, с Коко ще са като двойнички скоро. Crazy

Фийби Прайс
Ева Лонгория, Рики Мартин и Вики Бекъм, последната сигурно има операция на мускулите, които правят усмивката, егати безизразната жена
Чад Крюгър развали го семейния живот този мъж, погрозня...
Лейди Гага

Общи условия

Активация на акаунт