Звездни компромати-227 част

• 56 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, мажоретката.  Peace Сладки са.  Heart Eyes

# 151
И аз съм с впечатлението,че Паскалева е по-интелигентна от Николета Peace
Начинът по който говори ,дори и за глупости. Когато номинираше в ББ, се изказа кратко, ясно и аргументирано.
Бих казала,че е интелигентна даже, но това,че се има за писател описвайки мъките на к*рвите,за да четат подрастващите момичета и да не тръгват по този път, не ми е достатъчно. Основен аргумент за това,че не мога да я нарека интелигентна е и това,което е направила с устата си . За това си остава просто " по-интелигентна от Николета" ,нищо че са подобни величини .

# 152
И аз съм с впечатлението,че Паскалева е по-интелигентна от Николета Peace
Начинът по който говори ,дори и за глупости. Когато номинираше в ББ, се изказа кратко, ясно и аргументирано.
Бих казала,че е интелигентна даже, но това,че се има за писател описвайки мъките на к*рвите,за да четат подрастващите момичета и да не тръгват по този път, не ми е достатъчно. Основен аргумент за това,че не мога да я нарека интелигентна е и това,което е направила с устата си . За това си остава просто " по-интелигентна от Николета" ,нищо че са подобни величини .
Споделям мнението ти!  Peace
Много нежна муцунка имаше, обезобрази се!

# 153
Калина Паскалева има(ше) нос като камба, това не е нежна муцунка. Пък за интелекта - щом единственият й контрааргумент срещу Китаеца, който е тъп, та чак вдлъбнат, е, че бил женен, ясно колко е умна.

# 154
Камба?  hahaha

# 155
Калина Паскалева има(ше) нос като камба, това не е нежна муцунка. Пък за интелекта - щом единственият й контрааргумент срещу Китаеца, който е тъп, та чак вдлъбнат, е, че бил женен, ясно колко е умна.

Аз я намирах за симпатична,макар че не харесвам жени с къси коси. Имаше сладка устичка,а носът й не ми се е струвал като камба, така че явно си е до вкус тука. А другото си е въпрос на привличане  Mr. Green То за оназ' работа с Китаеца с акъл се не прави  Mr. Green

Скрит текст:

# 156
Абе хубава си беше Калина

Скрит текст:

# 157
Същата като Николета. Николета само е имала повече късмет Peace

# 158
  • в 1001-та нощ
Според мен Николета е залагала, че край добър футболист с международна кариера е можело да бъде забелязана ... и да добие известност зад граница .... Може би в тази тема се коментираше, че не говори чужд език и при пребиваване навън не се е възползвала да научи, което затваря пътеки  Stop Stop Stop (не че само това би било проблем при нея  Mr. Green  )

Преди час - Соня Васи при Диков - никога не съм я харесвала - нито физически, нито по същество, но сега интервюто много ми хареса - тя изглеждаше много добре, без сценичен грим, беше искрена, не се изхвърляше ....

# 159
Напротив , намирам ги за различни, като характер ... темперамент . Може би и точно за това Калина не е имала " късмета " на Николета. Каквото и да си говорим Калина ми се струва доста по "мъжко" момиче,което дори да се наложи може да се справи сама с живота. Докато Николета е по писана, самовлюбена писана .

# 160
  • където ми харесва
Същата като Николета. Николета само е имала повече късмет Peace
За кое пък е имала повече късмет Николета?
За това, че я изпердаши де що имаше знаен и незнаен футболист от българското първенство, та накрая я взе най-тъпия?
Тая Калина поне не си гради репутацията единствено и само на имплантите в циците си.
И ми харесва много повече от Николета-и като изказ, и като акъл е на светлинни години преднина от пловдивското циганче.

# 161
  • Варна
ЧНГ !
Албена Вулева си е монтирала цици ли?

# 162
И двечките - Н. и К., нямат никакъв шанс в чужбина, все едно дали знаят езици. Средно хубавички, с вулгарно излъчване, ниски - ще се загубят между разните му рускинчета и украинчета, които като са красиви, са наистина красиви.

На Николета месечната й заплата е колкото годишната за повечето българи. Калина се представя като журналистка, но се съмнявам дали с парите, изкарани от всичките й журналистически изяви до момента, може да си плати едно посещение при фризьора.

п.п. И аз я гледах Соня Васи, тя винаги си е била искрена май. Вече при нея може да се говори за някакви постижения в развлекателната сфера.

# 163
Соня Васи каза нещо важно, че е имала късмет, винаги се е оказвала на точното място, на точното време, и това го има.

# 164

Преди час - Соня Васи при Диков - никога не съм я харесвала - нито физически, нито по същество, но сега интервюто много ми хареса - тя изглеждаше много добре, без сценичен грим, беше искрена, не се изхвърляше ....
Гледах я ,много интересен живот е имала.Амбициозна много,много и хубави и се получават нещата.Може ли да ми кажеш в началото каза нещо за детето си ,спечелило ли е награда  момиченцето?

Общи условия

Активация на акаунт