Звездни компромати-227 част

• 56 063
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
И аз не разбрах защо да не се сравняват двете? Едната пробила като плеймейтка, другата в някакво риалити за изкусителки. Това, че семейството и имало пари не означава автоматично, че отрочето ще е читаво, още по-зле говори за нея, че е имала възможност за развитие, а е избрала такава насока на живота си.

# 136
И аз не разбрах защо да не се сравняват двете? Едната пробила като плеймейтка, другата в някакво риалити за изкусителки. Това, че семейството и имало пари не означава автоматично, че отрочето ще е читаво, още по-зле говори за нея, че е имала възможност за развитие, а е избрала такава насока на живота си.

За кого говориш? Семейството на Николета също е заможно, доколкото съм чела.

# 137
За Калина, нали за нея пишете, че била реститутка. Николета не я знам от какво семейство произхожда.

# 138
Ако помня добре, някакви магазини имали техните. Тя нямаше ли сестра?

# 139
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не разбрах защо да не се сравняват двете?
Какъв е смисълът да се сравняват две идентични величини? На мен поне ми се струва преливане от пусто в празно.

Антигона, явно моят критерий за ум е различен от твоя. Не виждам такъв в Паскалева.

# 140
Не виждам за нужно да ми се изопачават чак толкова думите, Джой.
Просто обяснено - Калина не е празноглаво същество с 3 думи в речника си. Не е и вундеркинд с 200точки на IQ тест. Така по-лесно смилаемо ли е?

# 141
Аз много добре те разбрах, но от броените интервюта, които съм засичала на въпросната, ми се струва, че е точно празноглаво същество с три думи в речника си. Наистина не е точно Николета, но пък "по-добре от Николета" не значи "добре".

# 142
Аз смятам, че мнение се налага за всяка жена застояла се по вестници или медии.

# 143
Аз много добре те разбрах, но от броените интервюта, които съм засичала на въпросната, ми се струва, че е точно празноглаво същество с три думи в речника си. Наистина не е точно Николета, но пък "по-добре от Николета" не значи "добре".

И аз имам такова усещане за вятър между ушите.

Как съм го написала. Laughing За Калина иде реч.

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 17:09 от cordelia

# 144
Наистина не е точно Николета, но пък "по-добре от Николета" не значи "добре".

# 145
Зависи с какво се е застояла. Понеже например за Ивет Лалова се налага усещане за ерудирана жена и дама, а тя също не е кандидат за Нобелова награда и кандидат-монахиня. Само че тя като се снима по гащи на корица днес, утре, вдругиден и следващия месец ще е тема на заглавие със спортно постижение. А Николета и сие само с гащите си са по медиите.

# 146
Зависи с какво се е застояла. Понеже например за Ивет Лалова се налага усещане за ерудирана жена и дама, а тя също не е кандидат за Нобелова награда и кандидат-монахиня. Само че тя като се снима по гащи на корица днес, утре, вдругиден и следващия месец ще е тема на заглавие със спортно постижение. А Николета и сие само с гащите си са по медиите.

Моля, моля! От Николета книга недейте да очаквате  Laughing Пък било то и за житието и битието на софийската к*рва.

# 147
# 148
  • София
нова песен на Риана

# 149

Общи условия

Активация на акаунт