Звездни компромати-227 част

• 56 026
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Добре де, той на Хю Хефнер ли се прави? Кому е нужно това?
Лео е мъж Скорпион+ актьор+ роден на 11.11.74=от слънцето в Ск. е потаен, магнетичен и страстен, загадъчен, датата му  нумерологично му дава голяма индивидуалност, актьорския му талант му помага да лъже и кара всяка една да се чувства единствена и невероятна...и, че е последната Sunglasses
Грийн може да каже повече астрологично.

Антигона, мълчи си Wink, искаш и тя ли да е като ужилена от пчелички?

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 15:29 от aniram*

# 121

Антигона, мълчи си Wink, искаш и тя ли да е като ожилена от пчелички?

Ти пък къде заби в другата крайност  Laughing

# 122

Антигона, мълчи си Wink, искаш и тя ли да е като ужилена от пчелички?

Ти пък къде заби в другата крайност  Laughing
Коригират ли си устните, всички стават като ужилени от пчеличката Мая

# 123
Това е, защото се губи мярка. Човек се стреми към съвършенство, без да осъзнава чара на дефектите и различността. Крайният резултат е - болшинството по калъп. Човешката душица е алчна по природа, винаги ще иска още и още, без да съзира гротескния резултат, който неминуемо настъпва.

# 124
На мен, пък ми е малко жал за Николета. Въпреки мъжа и стандарта, тя не е щастлива/ не ми прилича на такава/. Мисля, че цялата история с Валерката я изигра заради Николай Михайлов, за да му покаже и докаже нещо си, а то какво стана.....много се увлече, брак сключи, дете роди, а Никито с врагинята
Мъжете винаги са били със слаби ангели, повечето, случват се изневери, но да напишеш в публичното пространство: " Кучко, спя с мъжа ти'', не го разбирам и приемам, съжалявам.
Няма ли да се намери някоя да стъпи на врата на Лео и да го избръсне?
Грийн, да каже, но като му гледам рождената дата, скоро няма да го видим задомен

Според мен пък тръгна с Валери,защото си падна по него . Хареса й и се получиха нещата . Не ми прилича на хората,които няма да правят собственият си кеф и фикс идея ще им бъде да правят нещо заради някого на такава цена.
Дали тази с която й изневери Варели  й е написала/казала такова нещо? Е , ако не друго поне Николета от личен опит е усетила,че на Алисия не й й е било приятно ...

# 125
# 126
На мен, пък ми е малко жал за Николета. Въпреки мъжа и стандарта, тя не е щастлива/ не ми прилича на такава/. Мисля, че цялата история с Валерката я изигра заради Николай Михайлов, за да му покаже и докаже нещо си, а то какво стана.....много се увлече, брак сключи, дете роди, а Никито с врагинята
Мъжете винаги са били със слаби ангели, повечето, случват се изневери, но да напишеш в публичното пространство: " Кучко, спя с мъжа ти'', не го разбирам и приемам, съжалявам.
Няма ли да се намери някоя да стъпи на врата на Лео и да го избръсне?
Грийн, да каже, но като му гледам рождената дата, скоро няма да го видим задомен

Според мен пък тръгна с Валери,защото си падна по него . Хареса й и се получиха нещата . Не ми прилича на хората,които няма да правят собственият си кеф и фикс идея ще им бъде да правят нещо заради някого на такава цена.
Дали тази с която й изневери Варели  й е написала/казала такова нещо? Е , ако не друго поне Николета от личен опит е усетила,че на Алисия не й й е било приятно ...
Между падна и влюбена има голяма разлика, както и между хареса и обичам Wink.....
Николета просто се плъзна по повърхността, Валери: млад, богат, изглеждаше переспективен футболист и тя не пропусна да го схруска, но всъщност не искаше него, и за да не е капо, не го пуска/ това е само моя версия и предположение Wink, не е задължително да е така Sunglassesтя определено не ми е изглеждала влюбена, а за обичаща още повече....
Да се беше пробвала Николетка на Бербатов.....щеше да удари на камък Mr. Green, успял, умен и футболист, вече не е толкова красив, но на един мъж не му трябва красота Sunglasses

# 127
  • София
Нова корица с Ким К, очевидно след силно подчертаните вежди, новата мода е изрусени такива.
След Мадона и Майли.

ЧНГ, клюкарки! Hug

# 128
2013г кухнята беше много добра, 2014г лятото ходих последно- менюто беше катастрофално.  Peace

# 129
Родителите на Калина са заможни, няма място за сравнение с Николета  Wink

Лео да се обръсне. Казах  bowuu

Николета е атрактивна, но злобна и комплексирана, според мен. На мен ми е все тая тя за колко красива се има, ами да си се харесва. Познавам жени, които не са и 1/3 от нейната външност, но са със същото самочувствие  Laughing

# 130
Това, че Калина е по-умна и расла в пари не значи, че е по-щастлива жена. Четох в едно интервю колко е бита и правена на парцал от гаджетата си.
За послушното и богато добре изглеждащо мъжле могат много да й завиждат. Другите златотърсачки се въргалят с мазни чичковци и пак не могат да й догонят стандарта  Peace
Всичко е въпрос на гледна точка

# 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама вие сравнявате една простаклела с друга простакела, а това е толкова безсмислено Peace.

# 132
Ама вие сравнявате една простаклела с друга простакела, а това е толкова безсмислено Peace.
Много точно казано.Калина била умна.......това не успях да забележа.Виж, че обича да е в центъра на скандала , това се видя и в Вип Брадъра.Николета просто е влюбена в себе си....

# 133
А умна била Калина, минала е покрай акъла. Откога прост... са умни? Какво е постигнала Калина и кой точно я знае освен с една пошла книга за ку.ви?

# 134
Умна е, естествено. А в сравнение с Николета, дори и в пъти повече. Какво трябва да е постигнала? Нобелова награда? По това ли се мери нечия интелигентност? Николета в професионален план е постигнала повече от Паскалева, но далеч не бихме я нарекли умна. Откъм ангажиментите като модел има редица корици, рекламно лице е на няколко марки. Отделно сега се мъдри и от екрана. Колко кадърно вече изобщо не е нужно да коментираме. Но като цяло в постижения е повече от Калина, която се води журналист.
Книгата не съм я чела, отказите, които съм виждала тотално ме хвърлиха в оркестъра.

Общи условия

Активация на акаунт