Звездни компромати-227 част

• 56 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Комикът Стивън Фрай се сгодил - точно 30 години разлика имат (57/27). Дано завърши щастливо тази история. Confused
Извини ме, но не разбрах. За това момче ли се е сгодил?  Crazy

Да. Той отдавна е обявил, че е гей. Момчето е някакъв новоизгряващ комик.

# 406
  • София
Ами... Не знам какво да кажа. Помислих си, че е използвана негова снимка със сина му. (Знам го този актьор, но не съм запозната с биографията му.) Сори, ама направо ми идва като извращение.

# 407
Абсолютно извращение, просто понякога се чудя как е възможно.. ooooh!

# 408
О, Боже! Понякога се чудя наистина, на къде върви тоя свят, а се имам за широко скроен човек... Sick

# 409
  • Варна
Комикът Стивън Фрай се сгодил - точно 30 години разлика имат (57/27). Дано завърши щастливо тази история. Confused
Извини ме, но не разбрах. За това момче ли се е сгодил?  Crazy

Да. Той отдавна е обявил, че е гей. Момчето е някакъв новоизгряващ комик.
Любов ли бе да го опишеш...

# 410
Тамън щях да напиша, че не стига огромната разлика в годините, ами и прилика в пола... на мен лично ми е гнусно, съжалявам.

# 411
  • София
Аз нямам против гейовете. Ама тези двамката са егати комбинацията.
Нийл Патрик Харис и половинът му ме радват даже.  Peace

# 412
Стивън Фрай е с биполярно разстройство, има документален филм с него, в който разказва за борбата и преживелиците си с това тежко психично разстройство. Когато е в мания е супер щастлив, харчи безразборно, неразумни спонтанни действия, изключителна творческа продуктивност. После, както е типично за този вид биполярност, следва депресията - той е с няколко опита за самоубийство. Сега бил много щастлив и влюбен... Честно казано ми е много симпатичен и се надявам да завърши добре този период. Притеснява ме възрастовата разлика, а не еднополовият брак.

# 413
Е, хайде сега, младежът ако беше девойка, пак ли така щяхте да се чувствате?  Simple Smile

# 414
  • София
А аз го мислех за противен в Хобит, ама в сравнение с действителноста...
Скрит текст:

# 415
  • където ми харесва
Ама Елтън Джон и половинка не ви дразнят, нали?

# 416
Много го харесвам Стивън Фрай, не знаех, че е с биполярно разстройство.
Дано наистина има щастлив край тази история.
А на феновете на Пътеводителя препоръчвам аудио книгата, която той чете.

# 417
Е, хайде сега, младежът ако беше девойка, пак ли така щяхте да се чувствате?  Simple Smile

Ако изглеждаше непълнолетна като годеника му - да.

# 418
  • София
Скрит текст:
Е, стига де, крайни сте,  изкарахте я Ирина като някакво страшно зло. Няколко пъти съм си говорила с нея и изглежда свястна и много отдадена на децата си. Според мен страда от негативното мнение на хората около нея. Просто забелязах как като застане някъде и жените наоколо започват да се споглеждат едно такова. А и ми изглежда като самотна жена без достатъчно приятелКИ.
Сега и това, че е тръгнала от нулата не е вярно, но и че човек с две деца си обърква така живота основно ако се влюби ми се струва най-вярно.
Всичко това го пиша с уговорката, че не я познавам добре и срещите и разговорите ни не са ежедневни и близки приятелски.

А иначе Блажко и италианчето са едно към едно. Ама италианчето много по-хубаво.

Жените може да се споглеждат, просто защото е известна.
А защо няма приятелки? Разбягали са се от страх да не им вземе мъжете ли? Laughing

п.п. Никаква не я изкарвам, просто ми е антипатична. Харесвам сърдечни, непринудени и откровени хора, а тя е всичко друго, но не и това.

Тези жени я познават, не я виждат за първи път, не са близки, но всеки път реагират така. А приятелки хич не мога да твърдя, че няма просто така ми изглежда, като да й е трудно да общува с жени.
Иначе аз въобще не казвам, че е най-прекрасния човек на света, ама просто е една от всичките такива. Вихра е същата, Жени, Мая, всичките ми изглеждат еднотипни.

А относно  Стивън Фрай съм просто  Shocked

# 419

Ако изглеждаше непълнолетна като годеника му - да.
Да и аз се учудих като прочетох, че е на 27, по-скоро на 17 ми изглежда на мен.
Но щом е пълнолетен и се обичат, да се вземат. Хубавото е, че могат да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт