Звездни компромати-227 част

• 56 049
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
но нямам идея какви са им били отношенията и защо иван избяга.

Има такива мръсни интригантки и манипулаторки, които могат да втълпят и най-щастливия с жена си мъж, че е нещастен. Пък Ирина с нейния хипнотично-флегматичен глас, съчетан и с добра визия и с това, че има насреща си пропит полуидиот, сигурно не е имала особени затруднения да го оплете. Мъжете са толкова елементарни същества. Направи им мусака, бъди секси и изкарай половинката им най-черна и вече ти е в краката.

# 391
Искрено се надявам, Иван към когото се обръща Вихра, да не е бащата на детето и, а някой друг!

# 392
но нямам идея какви са им били отношенията и защо иван избяга.

Има такива мръсни интригантки и манипулаторки, които могат да втълпят и най-щастливия с жена си мъж, че е нещастен. Пък Ирина с нейния хипнотично-флегматичен глас, съчетан и с добра визия и с това, че има насреща си пропит полуидиот, сигурно не е имала особени затруднения да го оплете. Мъжете са толкова елементарни същества. Направи им мусака, бъди секси и изкарай половинката им най-черна и вече ти е в краката.

Joy

Майтапа настрана, сигурно има и такива специалистки, но аз винаги съм смятала, че семейството се разваля отвътре, не отвън. Ако е бил толкова щастлив и влюбен в жена си (какъвто определено не изглеждаше), колкото и секси да е била Ирина с димящата тава с мусака и клетви по адрес на Вихра, максимум щеше да я метне на дивана един-два пъти и да се върне при жена си. Щастливите семейни мъже не оставят жена си и детето.

# 393
  • София
Някои малоумни статии ме оставят със зейнало чене.
Пример: Снимката на Цвети Пиронкова, с която разгорещила своите мъжки фенове:

Явно ще да са доста загорели тия фенове.  Joy

# 394
  • София
Е, стига де, крайни сте,  изкарахте я Ирина като някакво страшно зло. Няколко пъти съм си говорила с нея и изглежда свястна и много отдадена на децата си. Според мен страда от негативното мнение на хората около нея. Просто забелязах как като застане някъде и жените наоколо започват да се споглеждат едно такова. А и ми изглежда като самотна жена без достатъчно приятелКИ.
Сега и това, че е тръгнала от нулата не е вярно, но и че човек с две деца си обърква така живота основно ако се влюби ми се струва най-вярно.
Всичко това го пиша с уговорката, че не я познавам добре и срещите и разговорите ни не са ежедневни и близки приятелски.

А иначе Блажко и италианчето са едно към едно. Ама италианчето много по-хубаво.

# 395
Изключително неприятна ми е Ирина. Иванушка също. Лика-прилика са си. Peace

# 396
Фалшива ми е Ирина. Очите ѝ не се усмихват заедно с устата. Тръпки ме побиват като я видя и инстинктивно ми се иска да съм по-далеч от нея. А, де. Rolling Eyes

# 397
Свинемира (Скарлет), колкото и да не я харесвам, не ми изглежда глупава.
Аз май съм единствената, която винаги е харесвала Скарлет. Секси ми е. И много ми харесват устните й.

И аз. А в Her, WOW....хем е само глас...

# 398
Е, стига де, крайни сте,  изкарахте я Ирина като някакво страшно зло. Няколко пъти съм си говорила с нея и изглежда свястна и много отдадена на децата си. Според мен страда от негативното мнение на хората около нея. Просто забелязах как като застане някъде и жените наоколо започват да се споглеждат едно такова. А и ми изглежда като самотна жена без достатъчно приятелКИ.
Сега и това, че е тръгнала от нулата не е вярно, но и че човек с две деца си обърква така живота основно ако се влюби ми се струва най-вярно.
Всичко това го пиша с уговорката, че не я познавам добре и срещите и разговорите ни не са ежедневни и близки приятелски.

А иначе Блажко и италианчето са едно към едно. Ама италианчето много по-хубаво.

Жените може да се споглеждат, просто защото е известна.
А защо няма приятелки? Разбягали са се от страх да не им вземе мъжете ли? Laughing

п.п. Никаква не я изкарвам, просто ми е антипатична. Харесвам сърдечни, непринудени и откровени хора, а тя е всичко друго, но не и това.

# 399
  • Варна
Поздрав за всички, на които им допадна италианеца и с него да разсеем малко Ивано-Иринения мирис в темата, че на всичкото отгоре и в къщи мирише на нея - пробвах й курабиите с манго  Mr. Green
Скрит текст:

# 400
На втората снимка чак на Джони Деп го докарва. Хубаво момче, ма твърде барното и нагласено за моя вкус. Ако се загаджи с кака, той ще е мацката в нашата връзка. А кой набор е, да не би да съм леля? Thinking

# 401
Комикът Стивън Фрай се сгодил - точно 30 години разлика имат (57/27). Дано завърши щастливо тази история. Confused

# 402
  • Варна
На втората снимка чак на Джони Деп го докарва. Хубаво момче, ма твърде барното и нагласено за моя вкус. Ако се загаджи с кака, той ще е мацката в нашата връзка. А кой набор е, да не би да съм леля? Thinking
Той винаги е много барнат по всичките си снимки, но с това си изкарва парите, няма как Simple Smile
Не го знам кой набор е. Младенец е Simple Smile
Открих - 89-ти набор

# 403
  • София
Комикът Стивън Фрай се сгодил - точно 30 години разлика имат (57/27). Дано завърши щастливо тази история. Confused
Извини ме, но не разбрах. За това момче ли се е сгодил?  Crazy

# 404
Извини ме, но не разбрах. За това момче ли се е сгодил?  Crazy
Да!

Общи условия

Активация на акаунт