Звездни компромати-227 част

• 55 989
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Леле, и папата си позволява да гледа с тоя лаком, налудничав поглед! Няма смирение за тая жена Mr. Green

# 601
  • София
Леле, и папата си позволява да гледа с тоя лаком, налудничав поглед! Няма смирение за тая жена Mr. Green
Тя просто не може да гледа по друг начин Rolling Eyes
Честно, наистина има жени, които освен да флиртуват, друго не могат, не защото имат някакви свръх способности, а защото нямат други никакви Peace

# 602
  • bad@ss
Хубава е  Flutter

# 603
  • Добрич
А при папата не трябваше ли да се ходи с покрита коса, някакъв протокол имаше май?

# 604
# 605
Да бе! Laughing Е това е жена, която излъчва лудост, похот и нечистоплътност, ама не физическа, а друга.

# 606
# 607
Да бе! Laughing Е това е жена, която излъчва лудост, похот и нечистоплътност, ама не физическа, а друга.

Да излъчва каквото си ще, влюбена съм в нея  Embarassed Shocked Crazy

# 608
  • вятър в маслините, вятър над хребета
hahaha

# 609
# 610
Поне има някакво излъчване, аз също я харесвам. Особено заради всички каузи, с които се занимава.
Абе моми, разглеждайки някакво списание преди малко, попаднах на една снимка на Наталия Симеонова, просто не мога да повярвам на какво е заприличала..  Shocked ooooh!

# 611
Абе моми, разглеждайки някакво списание преди малко, попаднах на една снимка на Наталия Симеонова, просто не мога да повярвам на какво е заприличала..  Shocked ooooh!

На какво е заприличала?

# 612
Станала е много пълна и изглежда подута.

# 613
  • София
Тя Наталия от години е дебела и изглежда подпухнала.  Peace

# 614
  • където ми харесва

На какво е заприличала?

На това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт