Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
# 46

Виждам, че Сабинка  Hug и Баги  Hug са започнали темата за майките, по която всички сме компетентни и имаме мнение.  Wink Та и аз да се изкажа, де...
За Аслъ. Вероятно пред съда бащата е доказал, че Аслъ е болна и не може да се грижи адекватно за сина си. В първи сезон, си спомням, че когато Джан "се отби" при майка си, баба му направи всичко възможно да го отпрати. За нея беше облекчение друг да се грижи за момчето. Мисля, че с влиянието си над Аслъ й е внушила, че е неспособна да се грижи за сина си, и че един тинейджър, какъвто е несъмнено Джан, има по-голяма нужда от баща и контрол. За тези си грижи, същия получава пари.
В настоящия момент се разбра, че задлъжнелия Денизер холдинг не си плаща задълженията, вероятно бащата на Джан не си е получил "заплатата" и е решил, че няма задължения...  ooooh! #Cussing out #2gunfire

Аслъ е виновна, така не постъпва отговорна майка, но има логика в поведението й. Така смятам аз.  Peace

За Ипек. Тук, поради оскъдната информация, нямам точно обособено мнение, а само предположения...

Дали детето е на Серхат (така ли беше името?  newsm78) е много важно за да си съставя мнение.
Има вероятност, детето да е с биологичния си баща, и това обяснява поведението на Ипек, да търси тайно и без паника детето си. Тя знае, че бащата, въпреки че е престъпник, ще се грижи добре за сина си, и го е отвлякъл, в съответствие с  традициите и отношението към децата в Турция. Логично, за мен, разбира се, поведение на Ипек.  Peace

Другият вариант. Детето е на Йомер, Серхат знае, отвлича детето, с цел някакъв вид изнудване на Ипек и Йомер, или с други подмолни цели (напр. дарителство на органи, пу,пу,пу, пепел ми на езика!  Cry)
Тогава поведението на Ипек за мен е необяснимо - би трябвало да е паникьосана и задействала цялата полицейска машина, никоя майка не би поставила кариерата си пред живота на детето си!  Peace

Трети вариант - детето е на Йомер, но Серхат не знае, и го мисли за свое. Логиката е на първи вариант и поведението на Ипек е обяснимо.  Peace

Та, ще видим, де...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Мале, сигурно съм избягала от темата, или повтарям някоя от вас. Ако е така, извинете!  Hug

# 47
   А, Линка, Аслъ изобщо не я оправдавам. По-точно сценаристките. Баги го е казала. Точно това щях да напиша за бременността й. Изобщо няма логика, досега една минутка в някоя серия да бяха дали поне телефонен разговор или поне звънене и Джан да не вдига. А Ипек ми е тъмна Индия. Ще гледаме и там,как са я измислили ситуацията.

Да не забравите да сложите шарените връзки на зимните обувки Naughty

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 15:00 от sabina_k

# 48
Баги, не ти трябва цялата рисунка Naughty Има опасност да разлюбиш момичето ни, ако я видиш   Mr. Green Радвам им се на такива пишман художници, ама не на таланта, а на това , че Туба им е интересен обект Wink По добре виж оригинала в любимото и на мен Ч/Б ;

Скрит текст:
Иначе аз докато се разбудя, трябва пак да лягам, че ме чака нощен турнир в Австралия Embarassed Embarassed

Клипчето сигурно е слагано, ама да си послушаме пак Модърн Токинг

# 49

А, Линка, Аслъ изобщо не я оправдавам. По-точно сценаристките. Баги го е казала. Точно това щях да напиша за бременността й. Изобщо няма логика, досега една минутка в някоя серия да бяха дали поне телефонен разговор или поне звънене и Джан да не вдига.

Ако й е внушено, че с обажданията си само вреди на Джан и го притеснява, тя ще се въздържа да го безпокои, дори много да й се иска.  Peace

# 50
# 51
Привет запленени дружки !

Не съм ви слалгала кафе мнооооооого време.

Сабина Hug за много години!

За вас започна работната седмица,да е успешна  и спорна .

Аз нали съм все наопаки днес почивам.Тази година в понеделник съм СЕ -свободен електрон (да ви припомня) да не се чудите.Докато вие почивахте,аз се трудих.
Цвети  Hugкъдето запленена,там и заплесната,пропуснах  часа   за ОС .Тръгна ми НТ. Simple Smile

За КПА  изгледах 4 епизода дето ми се губеха.Готова съм за следващия.
 Май има доста неизвестни,но някак  успяват да вкарват все нови интриги,за да има по голяма драма.
Дано започне да се разплита по малко чорапчето на Хюсейн.Направо ми е отвратилен да го гледам.Вълк в овча кожа.
Ипек  дойде по негово нареждане,за да ги раздели .Само толкова ли му стига мозъка? Предполагам,че няма никакво дете,а е само измислица.Щом Арда и Пело са сигурни,че е добър полицай.3 месеца би ли стояла  със скръстени ръце.Не само като полицайка,ами  и  като майка?
Леличка  не съм доволна от предположението на Сабина,че е поставено лице.Засега ми изглежда на място,загрижена за сестрите Денизер.
Нилюто и тя  няма начин да влезе в правия път.
Аслъ също като майка е катастрофа.Уж й работи мозъка.Засега по й е на сърце да се върти около Левчо,не около сина си.
Расим и Джан отначало ми беше много странна комбинацията.Явно трябва да има проблеми от всяко естество.
Поддържат тезата,че Елиф е единствената неопетнена по душа.Въпреки принудителното пране на пари.

В Сапанджа  бяха малко заблудени отначало Елмер.После поеха в правилната посока.Огън и искра .

Очкват ни още интересни събития като гледам снимките от новия епизод.Дано погребението на Бахар е преди ,романтичната изненада на Йомер.
Да не се получи пак разваляне на специалните им моменти.Без Фатметата и Демет няма да има драма,явно това е тяхната мисия в сериала.
Както и  на Бахар,жалко за нея,но  един вредител по малко  за Елмер.Ако беше останала жива щеше да скочи на Йо в даден момент.

# 52

rotfImbo

rotfImbo

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 17:32 от sabina_k

# 53
Рускините много се забавляват. Ето една добра игра на думи.  Twisted Evil

Joy

Wink Joy Twisted Evil

# 54
   И още:

rotfImbo

# 55