Благодаря ти за новата прекрасно оформена тема, която се явява и първа за тази година

явно си добрата ористница +1 за пожеланията за много награди.За Туба . Талантлива актриса и всеотадайна личност.
нощната смяна е налице.

А и както сте отбелязали днес- Цвети, Дани
, че сме си научили урока - хубав трей-кофти епизод и обратното.

неуморна си. Точно те поздравихза новата тема в Аси и вече си ни направила и тук нова красота! Благодаря ти, мила! И тази е чудесна! 
На летището Туба е преди всичко майка и естествено, че се тревожи за децата. Казва на журналистите, че до преди малко са спали и светкавиците ги стряскат...Все пак те са само на 3 годинки 
ако знае - да каже
/

Рали
Боби 

благодаря за това, прекрасна е! 
силна нощна смяна е била

сериалът на Онур приключи на 13-ти епизод с хубав край, а не като някои други спрени без да имат изобщо какъвто и да е финал. 
аз не мисля, че са верни тези подсказки за 5 серии напред
, това не е било никога досега за този или някой друг сериал, може би някой просто се прави на знаещ. Кой екип си разкрива толкова напред нещата?
Дори и някой да е видял нещо и да е казал за един два епизода напред хващам вяра, ама... за толкова много... - не
. Все пак те снимат и монтират и дори да имат заснет напред материал, откъде знаят в коя точно серия ще попадне. А и имаше нещо преди време, че гостенка в дома на ''Денизер'' е видяла сценария, но не са и позволили да разкрие нищо. 
май има повод за празнуване... - живи и здрави, и много щастливи да са всички именници днес!

бях сигурна, че си минала вече тук. Здравей! 
, Цвети,
Благодаря и за информацията за Онур. Радвам се, че сериалът е имал логичен финал. В последните три сериала, /след Пленителката/ екипите от актьори са силни, но все ги спираха след няколко серии. 

Препоръчани теми