Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 75

Днес един мой (а предполагам и ваш) любимец има рожден ден!  Peace
Голям певец и чаровен мъж, много го харесвам!  Wink

Но годините не прощават на никого. Вижте сами...  Confused

Ние остаряваме, но това, което сме създали остава. Песните на Челентано са това, което той ни е подарил и винаги ще се слушат! Защото е прекрасен!  Hug

Любимата ми песен е поздрав за вас, скъпи мои!  Hug

# 76
# 77
# 78

Нова снимка от Бендис

# 79
Здравейте Запленени дружки на този празничен ден!

Да са живи и здрави всички именници и техните близки, както и всички ние тук в темата smile3525

Боби newsm51, Дани newsm51
Да си носите имената със здраве и да сбъднете мечтите си! Praynig

Благодаря ви за богатата почерпка, но чак довечера ще се "облажа" с нея Heart Eyes

Нова снимка от Бендис

Линка Hug гледам, че и днес си на пост. Веднага си хванала нова снимка. Като гледам Туба май е снимана в някакъв МОЛ? newsm78 Може и там да са имали снимки Rolling Eyes
Благодаря ти за Челентано   bouquet И аз си го харесвам много Peace Голям чаровник е, независимо от външния вид. Той е олицетворение на казаното в Библията:"По делата ще ги познаете" Peace Така, че независимо кои сме и какво сме, важното е какво и как правим в ежедневието си  yes

Този колаж май не съм ви го слагала Rolling Eyes

И един колаж от рускините, който ми хареса Peace

Хубав и спорен да ви е следобеда, момичета!   love001

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 14:12 от kanti

# 80
Здравейте момичета !
Честит Йорданов ден на всички ,които празнуват..
Искам да Ви помоля за малка подкрепа относно Туба в тази анкета ...може и частта само за актьори ,където фигурира нейното име
 http://turkiyegenclikodulleri.com/

Много харесвам  ЧЕЛЕНТАНО

# 81

Здравейте момичета !
Честит Йорданов ден на всички ,които празнуват..
Искам да Ви помоля за малка подкрепа относно Туба в тази анкета ...може и частта само за актьори ,където фигурира нейното име
 http://turkiyegenclikodulleri.com/

Много харесвам  ЧЕЛЕНТАНО

Майче  Hug Честит празник и на теб!  Hug

Гласувах отдавна в тази анкета. Видях, че преди няколко седмици, за няколко часа една вечер, гласовете за Серенай се удвоиха, и повече не мръднаха. Подозирам хакерска намеса, която, разбира се, нито мога да докажа, нито има значение какво мисля аз.  ooooh!
Но, наистина, момичета, който не е гласувал, нека го направи!  Peace

Един поздрав за Мая  Hug и всички, които харесват Челентано!  Hug

# 82

:БОГОЯВЛЕНИЕ Е! Здравейте в този светъл ден Hug
Честито на всички празнуващи! На всички именници да ви се свети името Hug

Дани, Боби Нека светлината на този ден осветява пътя ви! Бъдете здрави!

Много сполучливи колажи и асоциации сте открили, а и снимки в класическото чернобяло thumbsup
Рускините са открили по-добра асоциация с Хасрет, че и колаж са спретнали. Тъкмо се чудех в кой епизод бе този портрет, а днес ми го показаха по ТВто Laughing:

Нещо циганско и от мене. Старо, но хубаво:

Днес си изгледах епизода, в който "петелът" Хасрет се развихри. Та се сетих за едно старо клипче:

Докато гледате може и кафе да пийнете с Хасрет. Ръцете са й заети, няма кой да ви безпокои Wink

center][/center]

Надин, чакам си от вчера цялото портретче, нали е правено от сърце, заслужава внимание. Може и на лични.

Хубава вечер  Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 00:13 от Bagi

# 83

Линка, днес си страхотен вестоносец, аи Челентно Heart Eyes Знаех, че някога е бил млад, ама не знаех, че е станал на 76 г. Да му е честита годишнината!
Нещо от нета за него:
http://glasove.com/na-nov-glas/32060-5-zabavni-epizoda-ot-jivota … driano-chelentano

И една Мелек от мене, която днес открих:
Хубавото си е хубаво, особено без натрапчив грим и червило.

# 84
Знаех, че някога е бил млад, ама не знаех, че е станал на 76 г. Да му е честита годишнината!
Нещо от нета за него:
http://glasove.com/na-nov-glas/32060-5-zabavni-epizoda-ot-jivota … driano-chelentano

Баги  Hug това е много интересно!  Peace Но е от миналата година. Днес великият Челентано навършва 77 години. Роден е 1938 г. Да е жив и здрав още дълги години!  Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%BE

Мелек и от мен!  Hug Прекрасна е!  Peace

# 85
Здравейте Hug

"Красотата на ума предизвиква удивление. Красотата на душата – уважение!"
Бернар дьо Фонтенел

Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видени, нито докоснати… те се усещат в сърцето

"Три неща са ни дарени, за да смекчат горчилката на живота: смехът, сънят и надеждата."
Хубав следобед!

За всички ,които обичат Адриано Челентано

Adriano Celentano - Susanna (

# 86
Здравейте,следобедно! Hug

Честито на Челентано!Линка Hug

И нещо от мен! Peace

http://youtu.be/wmmKcQ5ZsUk?list=RDrp6obtGSwzk

Баги Hug,дай линк за клипа! Hug

Канти,Сабина,Вичи, Hug wavey

# 87
Привет запленени !

Макар,че пропуснах половината епизод на ОС ,с 2 половина много се забавлявах.Не само се развихри Хасрет ,ами беше като хала.Малко ми забиваше тв/компа,ама нейсе.

Много ми беше забавно да си   пропомня за 4 път,се още неопитомената Хасрет.

Днес като видях Саймето се сетих ,че на първо гледане,нито пишех нито четях още темата си мислех че е майка на  починалата Бахар.Преди да разбера ,че е майка на Хасрет ми изглеждаше много подозрителна.

Благодаря за Челентано,и аз нямах представа на каква възраст е.Ще си остане млад и неповторим с песните които е изпял.

Вичи Hug,Сабина Hug благодаря и за "Моята молитва",изслушах я с удоволствие.

Мая  Hugгласувах,малка е разликата  на Серенайката.

От мен един клип да ви припомня малко целувки от ОС.

Щом ОС където ГГ не ми е съвсем на сърце,го повтарям нон стоп,дано   КПА  ме държи така пред екрана.Интереса ми изобщо не  ми се е загубил,чакам епизодите с нетърпение.
Там ,в КПА  и двамата ГГ са  ми   Two Hearts  голямата  слабост.Дано има хубав край . Peace

Вичи за последният пост и инфото за АЧ. newsm10

# 88
И малко променена снимки - колаж от любители на друга двойка. Всякакви има!  Twisted Evil

Малко едър Демир, ама май не  е Демир, а друг герой...  newsm78

И Мелекче

# 89
  • Пазарджик

newsm03 Поздрав за вас приятелки в късния след обед

Енрико Масияс и Gonulcelen

www.youtube.com/watch?v=I-YP7ZY93Y8&list=PLA6AB9C6320B8CF86&index=29

Общи условия

Активация на акаунт