Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 159
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 080
ейййй супер! Аз определено искам да знам, че ми ос...ха темата тея анонимници  Crossing Arms

# 1 081
  • Euskal Herria
Нино, благодаря!

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 02:32 от YanaDG

# 1 082
Мисля, че открих как да разпознавам анонимните. Ще го изпробвам още няколко пъти и ако работи, ще ви кажа.
Познай ме.  baby_neutral
Party

Браво! Издай номера.

# 1 083
  • Ямбол
Мисля, че открих как да разпознавам анонимните. Ще го изпробвам още няколко пъти и ако работи, ще ви кажа.
Познай ме.  baby_neutral
Party

Браво! Издай номера.
Няма номер, просто го цитирах и му излиза ника.

# 1 084
в другата темаа като се цитират, излизст анонимни  Crossing Arms

# 1 085
  • Ямбол
Пробва ли сега? Кажи ми коя е темата, да отида да пробвам.

# 1 086
Пробва ли сега? Кажи ми коя е темата, да отида да пробвам.
не работи в анонимната

# 1 087
  • Ямбол
Ето цитат от темата за анонимните:
Няма война, не се подвеждайте. Това са си обичайните форумни любовни ласки.
Понякога са грубички, но удоволствието винаги е взаимно.   Simple Smile

Авторът е анонимен, но като го цитирам, ми излиза кой е. Дали само при мен работи?

# 1 088
Баси!  Embarassed извинявам се! При мен не става  #Cussing out

# 1 089
  • Ямбол
Тихо, да не ме издадете, нека да си ги знам аз кои са и който иска да разбере, ще помисля за такса издаване.

# 1 090
  • Варна
И при мен не работи разкриването с цитиране. И в анонимната пробвах, и тук с анонимното мнение преди малко.

Аз да питам нещо. Само при мен ли продължава техническият проблем в "Искам да кажа"?
При клик на ново не отивам на първото непрочетено мнение. Даже някой път впоследствие от коментари разбирам, че съм пропуснала мнения. Бубанка е предала за проблема и затова се притеснявам да досаждам в модераторската тема.

# 1 091
Тихо, да не ме издадете, нека да си ги знам аз кои са и който иска да разбере, ще помисля за такса издаване.

Пак се уреди, ей. Връзкарка.

# 1 092
И при мен не работи разкриването с цитиране. И в анонимната пробвах, и тук с анонимното мнение преди малко.

Аз да питам нещо. Само при мен ли продължава техническият проблем в "Искам да кажа"?
При клик на ново не отивам на първото непрочетено мнение. Даже някой път впоследствие от коментари разбирам, че съм пропуснала мнения. Бубанка е предала за проблема и затова се притеснявам да досаждам в модераторската тема.

и при мен! И аз казах на бубанка ама...

# 1 093

На ме всички теми ми се отварят накрая. Аз си търся, ако ми се търси, последното непрочетено мнение.

Започвам да се чувствам дискриминирана вече.  Mr. Green

# 1 094
Нищо не става при мен като цитирам анонимен пост.

Все едно пише един и същ човек.  tooth

Общи условия

Активация на акаунт